Firstdate

Siste oppdatering juni 8, 2017

Firstdate er en av de største europeiske datingsidene og vi la deg få din første date. Det finnes over 1 million brukere i de skandinaviske landene. Dette gir deg en bred brukerbase for å finne den RETTE!

Komme i gang

Registrering er ganske enkelt og raskt med detaljerte søkekriterier. Du har muligheten til å publisere et bildegalleri med opp til 10 bilder. Din registrering er gratis og du kan se medlemsprofiler og sende e-poster. I tillegg finnes det et premium-abonnement for tilleggstjenester.

Hovedfunksjoner

Denne datingsidens utforming er enkel og brukervennlig, noe som gjør den hyggelig å bruke. Medlemmer har tilgang til internasjonale profiler. Du har muligheten til å chatte, flørte uten nødvendigvis å sende en e-post, noe som gir sjenerte medlemmer en enklere måte å ta det første skrittet på.
Firstdate har fine, interaktive funksjoner. Du får regelmessig en liste over nye medlemmer og du kan samle dine foretrukne profiler samt se hvem som har lagt deg til på sin liste.
Merk at Firstdate har en garantert date for alle Gold-medlemmer. Hvis du ikke har funnet en date i løpet av dine første 6 måneder får du 100% av pengene dine tilbakebetalt.

Hvorfor velge Firstdate?

Firstdate har blitt opprettet for skandinaviske single på jakt etter et seriøst forhold. Med den brede brukerdatabasen og de mange interaktive mulighetene, har du stor sjanse for å finne kjærligheten i Finland.