C-date

Siste oppdatering oktober 2, 2017

Hva er Casual Dating?

Casual dating, uforpliktende dating, kan defineres som et forhold uten tilknytninger, noe som betyr at du gjør alle de normale tingene som andre par gjør, men at det aldri blir et reelt forhold. På denne måten får du alle fordelene av å være sammen med noen uten å måtte forplikte deg i noen retning. Uansett hvordan vi definerer det, én ting er sikker: casual dating blir stadig mer populært. Men hvorfor?

I vårt moderne samfunn er det et økende ønske om å forbli uavhengig, og både menn og kvinner velger ofte å prioritere karrieren. Dessuten har mange tidkrevende hobbyer eller lyst til å reise og oppdage verden, noe som rett og slett gjør det umulig å etablere et langvarig forhold. Uansett hva grunnen måtte være, er det stadig flere frimodige voksne single som ønsker å krydre livet sitt med et erotisk forhold mens de venter på at det skal bli tid til å lete etter den rette. Med C-date kan du møte likesinnede som også er åpne for nye opplevelser og setter pris på variasjon. Selvfølgelig kan du også bli medlem av C-date samfunnet hvis du allerede er i et forhold og ønsker deg en affære som tilfredsstiller dine fysiske behov.

C- Date Priser

Abonnement Kostnad Månedspris
3 måneder 2397 kr 799 kr
6 måneder 3894 kr 649 kr
12 måneder 5988 kr 499 kr

 

Meld deg på C-date

Sammenlignet med å det å treffe fremmede på en pub eller en nattklubb gir C-date mye større trygghet når det gjelder valget av en partner for one-night-stand – spesielt for kvinner som ikke ønsker å gå glipp av seksuelle opplevelser, men som ikke vil risikere å invitere en fremmed person hjem til seg. En annen grunn til at 90 % av uforpliktende datere møtes på nettet er muligheten til å holde sidesprangene hemmelig for andre.

Det er gratis og uforpliktende å melde seg på C-date, og full anonymitet er garantert. Så la C-date sette deg i forbindelse med potensielle partnere som deler dine ønsker og begjær.