Vurdering av FirstDates datingnettsted

Siste oppdatering oktober 11, 2017

Firstdate er en av de største europeiske datingnettstedene der du vil finne din første date.

Det er over én millioner brukere i de skandinaviske landene. Dette gir deg tilgang til en bred brukerbase slik at du finner den RETTE!

Firstdate har en vekst på 55 prosent i året, det gjør det til det norske nettstedet som har raskest vekst.

FirstDate: Slik fungerer det

Registreringen er ganske enkel og rask med detaljerte søkerkriterier. Du har muligheten til å publisere et fotogalleri med opptil ti bilder. Registreringen er gratis, og du kan se medlemsprofiler samt sende e-post. Det finnes et premiumabonnement for tilleggstjenester.

Når du har opprettet profilen din, vil du bli presentert med profiler fra nærliggende flørter som er nøye utvalgt av FirstDate, deretter kan du velge de som svarer til forventningene dine.

Du kan prøve deg frem på chatterommene slik at du enkelt kan møte andre attraktive og morsomme single mennesker som bor i ditt nærområde. Hvis det er kjemi mellom deg og en spesielt utvalgt kan du fortsette å flørte på nettet, eller du kan hente frem din eventyrlystne side og planlegge et uformelt møte i virkeligheten!

Plattformen er veldig brukervennlig og morsom å bruke.

Firstdate er et svært aktivt datingnettsted, brukere kan starte med å kontakte deg ved å sende deg blunk, liker og meldinger i løpet av noen få minutter etter at du har meldt deg inn. Muligheten for å finne en uformell match er ganske stor!

Hovedfunksjoner

Dette datingnettstedet er enkelt og brukervennlig – det er en fornøyelse å bruke det. Medlemmer har tilgang til internasjonale profiler. Du har muligheten til å chatte og flørte, uten nødvendigvis å sende en e-post, slik at det blir lettere også for sjenerte medlemmer å ta det første steget.

Firstdate har noen flotte interaktive funksjoner. Du vil jevnlig motta en liste over nye medlemmer, og du kan samle dine foretrukne profiler samt se hvem som har lagt deg til deres liste.

Vær oppmerksom på at Firstdate garanterer en date for alle Gold-medlemmer. Hvis du ikke har funnet en date i løpet av de første seks månedene får du 100 % av pengene tilbake.

Pålitelighet og sikkerhet

Firstdate bryr seg om brukernes personvern og sikkerhet.

Datingnettstedet har en strenge retningslinjer for å takle svindel, kredittkortsvindel rapporteres til de rette myndighetene og etatene.

Teamet gjør også sitt for å sørge for at profilopplysningene er ekte.

Brukerne får også sjansen til å blokkere og rapporterer brukere som oppfører seg mistenkelig, moderasjonsteamet tar deretter saken i egne hender.

Firstdate rangering: Vår mening

 

✓Gratis og enkel registrering

✓Over én millioner brukere i skandinaviske land

✓Lokale match & treff

✓Den mest hurtigvoksende norske datingsiden

 

Firstdate er opprettet for single skandinavere som leter etter mer eller mindre seriøse forhold.

Det er et generelt datingnettsted som bør oppfylle forventningene til de fleste single.

Med den brede brukerdatabasen og alle interaktive mulighetene Firstdate tilbyr, har du store sjanser til å finne kjærligheten på norsk.

Nettstedets tilnærming til dating kan betraktes som et stort gjennombrudd i bransjen, og det gjør at de skiller seg ut fra sine konkurrenter.

Nettstedet fremmer det sosiale aspektet ved dating, og gjør det mindre stressende og mye mer moro!