Skip navigation

Anmeldelse av Lystpådeg

Siste oppdatering oktober 16, 2019 av Maiken

Lystpådeg er et norsk datingnettsted for single som er interessert i finne en date og som liker nettdating. Lystpådeg er blitt et populært datingnettsted for single i Norge takket være det enkle konseptet: en dynamisk plattform med flotte funksjoner og en stor database med lokale profiler slik at du kan bli kjent med potensielle matchende profiler!

Lystpådeg: Slik virker det

Det er svært enkelt å bruke dette datingnettstedet: du kan bare å registrere deg gratis ved å oppgi dine personlige opplysninger (en e-postadresse og et passord). Når du har bekreftet kontoen din, ved å klikke på lenken du mottar i en e-post, vil du få direkte tilgang til kontoen.

Vi anbefaler at du fullfører datingprofilen din så raskt som mulig: legg til et profilbilde, biografi og postnummer slik at datingnettstedet kan sette i gang med å lete etter lokale matchende profiler.

Vi likte også godt det estetiske aspektet av nettstedet: de interaktive verktøyene vil gjøre nettdating til en morsom opplevelse! De fleste av de viktigste funksjonene er kun tilgjengelig via en Premium-konto.

Hovedfunksjoner

  • Meldinger

Du kan sende og motta så mange meldinger du ønsker til alle potensielle profiler du kanskje har lyst til å komme i kontakt med. Dette er en super måte å møte nye mennesker på!

  • Liker-galleriet

Dette er en morsom og interaktiv måte å finne matchende profiler på. Du avgjør om du synes profilene er attraktive eller ikke. Sett i gang med å møte attraktive lokale profiler!

  • Avanserte søkefiltre

Oppdag de flotte funksjonene for matchende profiler: du vil automatisk motta potensielle forslag for matchende profiler fra datingnettstedet. Hvis du ønsker å søke på egen hånd, kan du bruke det svært avansert søkeverktøyet for å begrense søkene til å gjelde kun det du er på utkikk etter.

Lystpådeg Priser

ABONNEMENT KOSTNAD MÅNEDSPRIS
3-Dagers €2.07 €0.69 dag
1-Måneds  €24.99 €24.99
3-Måneders €41.97 €13.99
6-Måneders €59.94 €9.99

Pålitelighet og sikkerhet

Grensesnittet på Lystpådeg er svært interaktivt og brukervennlig. Det tilbyr trygge omgivelser for å møte single mennesker. Profilen og bildene dine må verifiseres av nettstedets kundeservice før publisering.

 

Lystpådeg rangering: vår mening

Fordeler Ulemper
Lystpådeg er raskt i ferd med å bli et av de beste datingnettstedene for single mennesker i Norge

En flott til å møte lokale single mennesker
Mange profiler

Du må betale for Premium-medlemskapet hvis du ønsker å bruke alle de ulike funksjonene.

Hvis du leter etter en unik form for dating som er morsom og dynamisk, bør du, uten å nøle, prøve Lystpådeg!

Bli med i et voksende fellesskap av single mennesker i Norge!

Finn, møt og bli kjent med matchende profiler hos Lystpådeg!

Registrer deg gratis og se profilene!

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.