Nextlove vurdering

Siste oppdatering oktober 15, 2018

Nextlove er uten tvil en av de mest populære datingsidene i Norge. Noen tror at hvis de velger en spesialisert datingside, vil de ha mer hell i sin søken etter kjærlighet; men Nextlove’s resultater taler for seg selv.

Dette er en datingside som faktisk virker.

Nextlove: hvordan virker den

Å opprette en konto hos Nextlove er helt gratis, men vil kreve at du investerer litt tid i en profil: sivilstatus, søkeparametre, utseende, livsstil, bakgrunn. Skriv en beskrivelse, der du spesifiserer ting om deg selv og din perfekte match.

Men et grunnleggende medlemskap vil fortsatt gi deg tilgang til de ulike profilene, og du vil være i stand til å vise din interesse for disse.

Likevel må du være oppmerksom på at om du får en god tilbakemelding på dine «flørter», vil du trenge et betalt medlemskap for å kunne ha full interaktivitet med lovende profiler.

Hovedtrekkene

• Søk etter potensielle partnere med søkefunksjonen og skriv noen kriterier du ønsker at din match skal ha!
• Varsler sendes til de profilene du har valgt, for å la de få vite at du er interessert i videre kommunikasjon med dem, flørte og kanskje til og med å arrangere et møte.
• Lag dine favorittlister og se hvem som har besøkt profilen din: Et flott verktøy for å få tilbakemeldinger og engasjere deg, hvis ønskelig, i kontakt med de brukerne som allerede har vist interesse for deg.

Pålitelighet og sikkerhet

Nextlove er 100% sikker. Nettsiden har svært godt sikkerhets verktøy for til enhver tid, å sikre personvern og sikkerhet. Det er ingen deling av din personlige informasjon med tredjeparts nettsider, og du kan ta kontakt med kundeoppfølgings teamet med eventuelle spørsmål (men ta først en titt på OSS siden).

Nextlove vurdering: vår mening?

Fordeler Ulemper
En av de største datingsidene i Norge

Gratis registrering

For uformelle og mer alvorlige dater

Gode kommunikasjons verktøy

Massevis av uformelle dater: egentlig ikke tilpasset for å finne din sjelevenn

Nextlove har et utmerket grensesnitt som forenkler navigasjonen og forbedrer brukerens opplevelse. Med hundrevis av nye brukere per måned, vil denne datingsiden sikre at du raskt finner raskt nye single for offline dating og trolig kan du snart starte et forhold! Dating universet venter bare på at du skal begynne å utforske det!

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.