Skip navigation

Anmeldelse av Victoria Milan

Siste oppdatering mars 25, 2024

Victoria Milan er en dedikert datingside for de som leter etter diskre stevnemøter som kan gi litt ekstra krydder i tilværelsen. Mange hustruer og ektemenn registrerer seg på siden vår hver dag fordi de vil oppleve spenningen med et eventyr. Hvis du allerede er i et forhold, men vil ha det moro har du funnet det perfekte stedet.

Victoria Milan: Hvordan fungerer det?

Etter at du har gjort ferdig profilen dine og er sikker på at du har utelatt alle personlige detaljer for at du skal følge Victoria Milans retningslinjer for 100 % anonymitet, ber vi deg om å skrive inn noen flere detaljer om hvilket type forhold du leter, de fysiske trekkene dine i tillegg til hvilke fysiske trekk du ser etter hos en partner.

Victoria Milan anbefaler alle brukerne sine om at det er viktig å opprette en egen e-postadresse for aktiviteten din på hjemmesiden, slik at du kan være sikkert på at du alltid får full diskresjon.

Å registrere seg er lett, fort og gratis. Datingplattformen tilbyr spennende kriterier for å søke etter matchende profiler som utseende, sted, interesser og preferanser.

Hovedfunksjoner

Victoria Milan synes å være det beste stedet for hemmelige stevnemøter og noen få veldig interessante funksjoner har blitt utviklet for at du i skjul skal kunne bruke den spennende datingplattformen uten at konen din eller ektemannen din legger merke til det:

  • En 100 % anonym profil takket være AnonymousBlur™
  • En funksjon som automatisk logger deg ut hvis du har vært inaktiv i en periode.
  • En panikk-knapp som fjerner deg fra siden og automatisk laster inn en annen uskyldig side.
  • Denne hjemmesiden er av sensitiv karakter og de fleste medlemmene bruker den smarte anonymiseringssløringen for å skjule deler av ansiktet sitt… av åpenbare grunner! Du kan legge til flere bilder i en privat folder og styre hvem som ser bildene.
  • For å komme i kontakt med noen du liker, kan du sende han/hun er virtuelt vink som er en fin og morsom måte å bryte isen på.
  • Du kan chatte eller sende private beskjeder
  • Hver gang du får en ny kontakt, sendes en varsel til mailboksen din.
  • Se mer på Victoria Milan-bloggen: En veldig spennende blogg med tips for dating og råd til hvordan man kan få det beste ut av opplevelsen.

Pålitelighet og sikkerhet

Victoria Milans førsteprioritet er å holde informasjonen din privat siden hele tjenesten er basert på privatliv og diskresjon.

Dette er grunnen til at du ikke trenger å oppgi noen personlige data for å oppnå 100 % anonymitet. Diskresjon er åpenbart essensielt og blir tatt seriøst i alle trinnene i dating-opplevelsen. Profilene blir dobbeltsjekket for å sikre at de ikke er gjenkjennbare.

Rangering av Victoria Milan: Vår mening

For Mot
100% anonymt
God balanse mellom menn og kvinner
En av markedslederne på området
Langt skjema som skal utfylles for registrering

Victoria Milan leverer et sikkert, anonymt og kvinnevennlig datingmiljø for voksne i ekteskap.

De har lagt til en rekke funksjoner for å sikre brukernes anonymitet og sikkerhet til enhver tid.

Victoria Milan har en spesialfunksjon som lar deg rapportere uønsket oppførsel. Dette er betryggende og gjør at man trygt kan kaste seg inn i denne nye og spennende opplevelsen.

Uansett om du vil ha diskrete stevnemøter eller ønsker en langvarig affære, ikke vær redd for å bli oppdaget – Victoria Milan i Norge er din hemmelige hage.

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.