Skip navigation

Zoosk Norge Anmeldelse

Siste oppdatering september 20, 2019 av Maiken

Ved å kombinere de artige funksjonene i et sosialt nettverk med alvoret på en matchmaking side, gir Zoosk en unik opplevelse av sosial dating.

Deres egen interne funksjon: en atferds basert matchmaking motor som lærer av hvordan du opptrer på nettsidene, og ut fra det levere de beste matchingene.

Du trenger ikke å fullføre endeløse spørreskjema siden dette kraftige verktøyet stadig lærer fra dine handlinger.

Det studerer profilene du besøker, og foreslår mulig matchende dater..

Zoosk: Hvordan virker det?

Det vil ta deg ikke mer enn et par minutter å registrere deg på Zoosk: lage ditt «date kort» og gi så mye informasjon om deg selv som du ønsker. Du kan deretter velge å fylle ut en Zoosk kompatibilitets test: et spesiell spørreskjema med sikte på målretting av dating preferanser og definere dine matchmaking resultater.

Basert på disse opplysninger og på aktiviteten din, vil det atferds-styrte MatchMaking verktøyet begynne å foreslå profiler for deg.

På dette trinnet er alt gratis, men hvis du ønsker å kunne kommunisere med andre brukere eller for å kunne se hvem som har sett på profilen din, må du oppgradere til et betalt medlemskap.

En mann på jakt etter en seriøs kvinne å dele sin livsstil, verdier og hobbyer med?

Dette er målet med dette sosiale dating nettverket: søke etter og finne ekte kjærlighet. Dating på Zoosk er ikke som på andre datingsider: det tilbyr en flott kombinasjon av vennskap og romantiske kjærlighetshistorier.

Test Zoosk

Zoosk er en brukervennlig plattform, svært enkel å bruke. Som du kan se under, har vi gått gjennom det meste av funksjonene for å teste Zoosk.com. De fleste av de profilene vi har besøkt var godt fylt opp med bilder og beskrivelser.
Zoosk er en ærlig datingside for å finne seriøse og uformelle relasjoner.

Hovedfunksjoner

Zoosk tilbyr sine brukere en rekke måter å samhandle med potensielle matcher på:

  • Begynn rett og slett å lete etter profiler samsvarende med dine kriterier
  • Velg fra profilene foreslått av det atferds-styrte MatchMaking verktøyet
  • Bruk Profile Karusellen og klikk«ja» eller «nei» til å vise din interesse når du ser på bildet av, og alder på et medlem
  • Prøv Zoosk Vitenskaplige Matchmaking Tjeneste: denne tjenesten foreslår en daglig profil for deg basert på informasjonen som samles inn og din atferd på nettstedet.

Husk at alle disse handlingene, vil hjelpe Zoosk å finne, mer relevante resultater for deg. Du kan synkronisere din Zoosk konto med Facebook for å finne dine eksisterende Facebook-venner på nettstedet. Hvorfor ikke chatte mens du leter etter kjærlighet med venner (eller date dine single Facebook venner?)

  • Zoosk er tilgjengelig på farten med sine iPhone og Android Apper.
  • Flere dating tips og råd om vellykket dating, på Zoosk sin online dating blogg.

Zoosk priser

Abonnement  Pris Pris per måned
1 måned 220 kr. 220 kr.
3 måneder 411 kr. 137 kr.
6 måneder 660 kr. 110 kr.

Pålitelighet og sikkerhet

Zoosk sterk vekt på sikkerheten og personvernet til sine medlemmer. Alle profiler er gjennomgått før de blir publisert på nettstedet, og brukerinformasjonen er alltid kryptert.
Online brukerstøtten er svært effektiv. De fleste problemer kan løses veldig enkelt via denne plattformen.

Zoosk rangering: vår mening

Fordeler  Ulemper 
Gratis kommunikasjon, selv for ikke-betalende medlemmer

Sosialt nettverksgrensesnitt

Tilgjengelig på 20 språk

Utmerket dating app!

Selektiv (men effektiv) matchmaking system

Ingen live chat med brukerstøtte

Vårt team er veldig imponert over Zoosk sin dating tjeneste.

Sidens tilnærming til online dating kan sees på som et stort gjennombrudd i bransjen for online dating, og gjør at de skiller seg ut fra sine konkurrenter.

Det promoterte sosiale aspektet ved datingen, gjør det mindre stressende og mye mer moro. Husk at hvis du ikke vil at din dating aktivitet skal forstyrre ditt liv på sosiale nettverk, kan du registrere deg med e-postadressen din i stedet for Facebook-kontoen din.

Zoosk er en svært innovativ datingside: den er en av våre favoritter. Du kan registrere deg gratis, og oppdage en ny og spennende måte å møte likesinnede single i Norge, fra første stund.

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.