Skip navigation

Bruksvilkår

Bruksvilkår

norges-beste-datingsider.com gir kun brukeren lov til å bruke nettsiden til private formål. Ifølge disse bestemmelsene er det strengt forbudt å mangfoldiggjøre, vise eller distribuere innholdet til kommersiell bruk. Alt innhold på norges-beste-datingsider.com er opphavsrettslig beskyttet. Materialene som brukes og vises på nettsiden, inkludert, men ikke begrenset til, tekster, bilder, navn, logoer, varemerker og servicemerker tilhører norges-beste-datingsider.com eller deres partnere eller lisensgivere og er beskyttet av loven. Bruk, kopi (reproduksjoner, nedlastinger eller opptrykk), endring eller spredning av disse uten forhåndstillatelse er ulovlig og vil føre til umiddelbar rettsforfølgelse.

Ansvarsbegrensning

norges-beste-datingsider.com skal være tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Men EURANKA kan ikke være ansvarlig for eventuelle avbrudd i nettsidens funksjoner eller i våre tilknyttede tjenester. Det gis ingen garanti om nøyaktigheten av innholdet og eventuelle oppdateringer. norges-beste-datingsider.com leveres «i henhold til tilgjengelighet» uten garanti av noe slag.
Verken denne nettsiden eller dets tilknyttede partnere eller ansatte kan garantere at det ikke finnes feil eller videreføring av de foreslåtte tjenestene, deres innhold og de resultatene som følger av rangeringen.
norges-beste-datingsider.com, dets ansatte, partnere, representanter, leverandører og alle personer involvert i etableringen, produksjonen og distribusjonen kan ikke holdes ansvarlige for noen skader relatert til driftssikkerheten og nøyaktigheten av de oppnådde rangeringsresultatene eller til de tilknyttede partneres nettsider. Slike skader omfatter blant annet: følgeskader, sekundære, spesielle, påfølgende eller straffeskader, eller de som oppstår som følge av tap av fortjeneste eller tap av data.

EURANKA kan avbryte sine aktiviteter uten forhåndsvarsel eller kompensasjon, og midlertidig eller permanent lukke www.best-aussie-dating.com eller tilgangen til en eller flere relaterte tjenester. Selskapet er ikke ansvarlig for eventuelle forstyrrelser på nettsiden eller IT-sikkerhetssvikt som kan føre til ødeleggelser eller problemer av noe slag.

Tredjepartslenker, nettsteder og innhold

norges-beste-datingsider.com gir en rangering av tredjepartssider. Disse tilknyttede nettstedene kan nås ved at brukeren klikker på en av lenkene som er oppført på rangeringen av nettstedpartnere. Når brukeren klikker på en av disse lenkene, forlater hun eller han vårt eget nettsted. Vi har ingen kontroll over innholdet eller aktivitetene til våre partnere. Disse tredjepartssidene har sine egne regler og bruksvilkår. norges-beste-datingsider.com og deres teammedlemmer er ikke ansvarlige for eventuelle skader som oppstår på disse tilknyttede nettstedene. Ingen klager relatert til deres innhold, aktiviteter, prissetting eller prosesser vil bli behandlet.

Brukeravtale

Disse generelle bruksvilkårene gjelder www.norges-beste-datingsider.com og de tjenestene som tilbys der. Ved å bruke denne siden aksepterer du vilkårene i den foreliggende kontrakten, som kan oppdateres eller modifiseres uten forvarsel.

Vennligst vær oppmerksom på at det er ditt ansvar å sjekke denne siden av og til for å gjøre deg kjent med mulige endringer. Hvis du ikke aksepterer bestemmelsene våre, må du forlate nettsiden vår.

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.