Skip navigation

Anmeldelsesside

EliteSingles

EliteSingles er blitt en av favorittdatingsidene for sofistikerte og utdannede single i Norge.Plattformen bruker en intelligent algoritme for matche, som hjelper brukerne å finne den rette partneren ved å ta hensyn til deler av personligheten og romantiske ambisjoner.

Be2

Selv om det ofte hevdes at motsetninger tiltrekker hverandre, er Be2 overbevist om at en matchende personlighet er det viktigste kriteriet når det gjelder å finne den rette partneren.

Match.com

Match.com er det beste stedet å være for deg som vil treffe spennende og interessante mennesker.Uansett om du er på jakt etter den store kjærligheten eller bare en hyggelig date, tør vi love deg at du vil finne noen du liker blant våre tusenvis av single.

FlirtyTreff

Oppdag Norges nyeste side for flørting!

100% privat, bli med i et trygt miljø der du kan flørte og møte singler fra hele Norge!

Ektekos

Ektekos er en av Norges største plattformer der du kan møte andre voksne profiler!Bli en del av en flott plattform der du kan møte andre sexy mennesker rundt om i Norge. Det har aldri vært enklere å flørte!

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.