Anmeldelsesside

Zoosk

Zoosk er en av de mest populære og unike nettstedene for dating i Norge.Deres registrerte varemerke Behavioral Matchmaking™, som er en motor for brukeradferd, gjør dette til et intelligent sted å møte andre single.

EliteSingles

EliteSingles er blitt en av favorittdatingsidene for sofistikerte og utdannede single i Norge.Plattformen bruker en intelligent algoritme for matche, som hjelper brukerne å finne den rette partneren ved å ta hensyn til deler av personligheten og romantiske ambisjoner.

Be2

Nettsidekonsept

Selv om det ofte hevdes at motsetninger tiltrekker hverandre, er Be2 overbevist om at en matchende personlighet er det viktigste kriteriet når det gjelder å finne den rette partneren. Dessverre starter mange forhold som følge av at to menneskers hormoner går amok, og lykken tar snart slutt. Det er nettopp derfor at alle partneranbefalinger som foreslås av Be2 er basert på din individuelle personlighetsprofil og en personlighetstest.

Match.com

Nettsidekonsept

Match.com er det beste stedet å være for deg som vil treffe spennende og interessante mennesker.

Academic Singles

Academic Singles er en av de mest populære online sider for dating i Norge for utdannede profesjonelle singler som leter etter langtidsforhold.Er du ambisiøs? Søker du etter et seriøst langtidsforhold? Er du sofistikert?

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.