Skip navigation

Anmeldelsesside

EliteSingles

EliteSingles er blitt en av favorittdatingsidene for sofistikerte og utdannede single i Norge.Plattformen bruker en intelligent algoritme for matche, som hjelper brukerne å finne den rette partneren ved å ta hensyn til deler av personligheten og romantiske ambisjoner.

Match.com

Match.com er det beste stedet å være for deg som vil treffe spennende og interessante mennesker.Uansett om du er på jakt etter den store kjærligheten eller bare en hyggelig date, tør vi love deg at du vil finne noen du liker blant våre tusenvis av single.

Be2

Selv om det ofte hevdes at motsetninger tiltrekker hverandre, er Be2 overbevist om at en matchende personlighet er det viktigste kriteriet når det gjelder å finne den rette partneren.

C-date

C-Date er en av de mest populære uforpliktende datingsidene i Norge.

en flott og veldig interaktiv nettside for uforpliktende dating som tillater deg å nyte fordelene ved å være sammen med noen uten å måtte bekymre deg over det romantiske ansvaret.

Uforpliktende dating blir mer og mer tiltrekkende for norske nettdatere.

Flere og flere åpensinnede single nordmenn ønsker å få litt spenning i livene sine med et erotisk forhold. C-Date tilbyr grunnlaget for et flott fysisk forhold med andre single som ikke vil gå glipp av nye opplevelser.

C-Date tilbyr brukere å bli med et flott og proaktivt samfunn med 36 millioner medlemmer over hele verden for å finne lidenskapelige og diskret dater av høy kvalitet.

 

Victoria Milan

Victoria Milan er en dedikert datingside for de som leter etter diskre stevnemøter som kan gi litt ekstra krydder i tilværelsen. Mange hustruer og ektemenn registrerer seg på siden vår hver dag fordi de vil oppleve spenningen med et eventyr. Hvis du allerede er i et forhold, men vil ha det moro har du funnet det perfekte stedet.

Victoria Milan: Hvordan fungerer det?

FlirtyTreff

Oppdag Norges nyeste side for flørting!

100% privat, bli med i et trygt miljø der du kan flørte og møte singler fra hele Norge!

The Casual Lounge

The Casual Lounge er et anonymt og diskré nettsted for raske treff.Hvis du er på jakt etter sofistikerte kontakter nær deg, er dette nettstedet perfekt!

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.