Skip navigation

Anmeldelsesside

EliteSingles

EliteSingles er blitt en av favorittdatingsidene for sofistikerte og utdannede single i Norge.Plattformen bruker en intelligent algoritme for matche, som hjelper brukerne å finne den rette partneren ved å ta hensyn til deler av personligheten og romantiske ambisjoner.

Zoosk

Zoosk er en av de mest populære og unike nettstedene for dating i Norge.Deres registrerte varemerke Behavioral Matchmaking™, som er en motor for brukeradferd, gjør dette til et intelligent sted å møte andre single.

Match.com

Match.com er det beste stedet å være for deg som vil treffe spennende og interessante mennesker.Uansett om du er på jakt etter den store kjærligheten eller bare en hyggelig date, tør vi love deg at du vil finne noen du liker blant våre tusenvis av single.

Ektekos

Ektekos er en av Norges største plattformer der du kan møte andre voksne profiler!Bli en del av en flott plattform der du kan møte andre sexy mennesker rundt om i Norge. Det har aldri vært enklere å flørte!

Academic Singles

Academic Singles er en av de mest populære online sider for dating i Norge for utdannede profesjonelle singler som leter etter langtidsforhold.Er du ambisiøs? Søker du etter et seriøst langtidsforhold? Er du sofistikert?

Be2

Selv om det ofte hevdes at motsetninger tiltrekker hverandre, er Be2 overbevist om at en matchende personlighet er det viktigste kriteriet når det gjelder å finne den rette partneren.

FlirtyTreff

Oppdag Norges nyeste side for flørting!

100% privat, bli med i et trygt miljø der du kan flørte og møte singler fra hele Norge!

C-date

C-Date er en av de mest populære uforpliktende datingsidene i Norge.

en flott og veldig interaktiv nettside for uforpliktende dating som tillater deg å nyte fordelene ved å være sammen med noen uten å måtte bekymre deg over det romantiske ansvaret.

Uforpliktende dating blir mer og mer tiltrekkende for norske nettdatere.

Flere og flere åpensinnede single nordmenn ønsker å få litt spenning i livene sine med et erotisk forhold. C-Date tilbyr grunnlaget for et flott fysisk forhold med andre single som ikke vil gå glipp av nye opplevelser.

C-Date tilbyr brukere å bli med et flott og proaktivt samfunn med 36 millioner medlemmer over hele verden for å finne lidenskapelige og diskret dater av høy kvalitet.

 

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.