Anmeldelsesside

Zoosk

Zoosk er en av de mest populære og unike nettstedene for dating i Norge.Deres registrerte varemerke Behavioral Matchmaking™, som er en motor for brukeradferd, gjør dette til et intelligent sted å møte andre single.

EliteSingles

EliteSingles er blitt en av favorittdatingsidene for sofistikerte og utdannede single i Norge.Plattformen bruker en intelligent algoritme for matche, som hjelper brukerne å finne den rette partneren ved å ta hensyn til deler av personligheten og romantiske ambisjoner.

Match.com

Nettsidekonsept

Match.com er det beste stedet å være for deg som vil treffe spennende og interessante mennesker.

Academic Singles

Academic Singles er en av de mest populære online sider for dating i Norge for utdannede profesjonelle singler som leter etter langtidsforhold.Er du ambisiøs? Søker du etter et seriøst langtidsforhold? Er du sofistikert?

Nextlove

Nextlove er uten tvil en av de mest populære datingsidene i Norge. Noen tror at hvis de velger en spesialisert datingside, vil de ha mer hell i sin søken etter kjærlighet; men Nextlove’s resultater taler for seg selv.Dette er en datingside som faktisk virker.

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.