Anmeldelsesside

Zoosk

Nettsidekonsept

Zoosks unike Behavioral Matchmaking ™ -algoritme gjør denne nettsiden til et smartere datingsted. Hvert eneste klikk, inkludert meldinger medlemmer sender og svarer på, er med på å avgjøre hvilke profiler Zoosk viser først. Her kobles single sammen med andre medlemmer som sannsynlig vil være gjensidig tiltrukket av hverandre. Slik unngår du den vanlige «en størrelse passer alle»-tilnærmingen til dating og utfylling av lange spørreskjemaer. Zoosk personliggjør datingopplevelsen, basert på dine handlinger. Du trenger ikke å gå gjennom hundrevis av profiler for å finne en match fordi Zoosk stadig oppdaterer profiltreff for å passe dine egne romantiske preferanser.

be2

Nettsidekonsept

Selv om det ofte hevdes at motsetninger tiltrekker hverandre, er Be2 overbevist om at en matchende personlighet er det viktigste kriteriet når det gjelder å finne den rette partneren. Dessverre starter mange forhold som følge av at to menneskers hormoner går amok, og lykken tar snart slutt. Det er nettopp derfor at alle partneranbefalinger som foreslås av Be2 er basert på din individuelle personlighetsprofil og en personlighetstest.

C-date

Hva er Casual Dating?

Casual dating, uforpliktende dating, kan defineres som et forhold uten tilknytninger, noe som betyr at du gjør alle de normale tingene som andre par gjør, men at det aldri blir et reelt forhold. På denne måten får du alle fordelene av å være sammen med noen uten å måtte forplikte deg i noen retning. Uansett hvordan vi definerer det, én ting er sikker: casual dating blir stadig mer populært. Men hvorfor?

Academic Singles

Nettsidekonsept

Mens mange sier at motsetninger tiltrekker hverandre mener datingsiden Academic Singles at noen likheter er viktigere enn andre. Derfor er matchmaking gjennom en personlighetstest den beste måten å finne en ny partner på.