Anmeldelsesside

EliteSingles

EliteSingles er blitt en av favorittdatingsidene for sofistikerte og utdannede single i Norge.Plattformen bruker en intelligent algoritme for matche, som hjelper brukerne å finne den rette partneren ved å ta hensyn til deler av personligheten og romantiske ambisjoner.

Zoosk

Zoosk er en av de mest populære og unike nettstedene for dating i Norge.Deres registrerte varemerke Behavioral Matchmaking™, som er en motor for brukeradferd, gjør dette til et intelligent sted å møte andre single.

Match.com

Match.com er det beste stedet å være for deg som vil treffe spennende og interessante mennesker.Uansett om du er på jakt etter den store kjærligheten eller bare en hyggelig date, tør vi love deg at du vil finne noen du liker blant våre tusenvis av single.

Be2

Selv om det ofte hevdes at motsetninger tiltrekker hverandre, er Be2 overbevist om at en matchende personlighet er det viktigste kriteriet når det gjelder å finne den rette partneren.

Academic Singles

Academic Singles er en av de mest populære online sider for dating i Norge for utdannede profesjonelle singler som leter etter langtidsforhold.Er du ambisiøs? Søker du etter et seriøst langtidsforhold? Er du sofistikert?

FlirtyTreff

Oppdag Norges nyeste side for flørting!

100% privat, bli med i et trygt miljø der du kan flørte og møte singler fra hele Norge!

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.