Skip navigation

3 effektive måter å finne en rask match på en online datingside

Siste oppdatering november 29, 2017

Når du starter ditt online dating eventyr, kan ting virke overveldende. Vi vet det.

Først så må du velge den beste datingsiden for deg, og siden det er så mange valgmuligheter er det her den første utfordringen starter.

Du ønsker å starte med dating, men foretrekker du et matchmaking nettsted som ville finne matchende partnere etter din smak? Eller foretrekker du en seriøs datingside der du finner single på jakt etter et langvarig forhold? Eller kanskje er du mest interessert i senior dating?

Vurderinger av online dating sider kan være svært nyttig når det gjelder å ta det første valget, men hva skjer etter at du har valgt en datingside og opprettet profilen din?

Vel, det er rett og slett her moroa begynner. Du vil se mange profiler som du kan filtrere etter sted, interesser, alder …

# 1 Lage en flott online dating profil

Du har sikkert sett det overalt. Å lage en god profil er trolig en av de viktigste delene i online datingen.

Dating profilen vil være din presentasjon, ut fra bildet, beskrivelsen og dine interesser, vil andre single måle sin interesse.

Men den første viktig tips for å opprette profilen din er å virkelig tenke over; hva er du egentlig ute etter? Hva slags forhold du vil, og hva som er egenskapene til din ideelle match?

Når du har laget en liste over alle disse funksjonene, må du skrive din dating profil etter dette. Hvis du ønsker at single med visse interesser eller egenskaper skal bli tiltrukket av profilen din, virker det logisk at du også bør inkludere disse tingene i din egen profil.

Det store flertallet av de mest populære datingsidene baserer sine matchsystem på profilen din, dine interesser og din forventning, og derfor til mer nøyaktig du er, til raskere vil matchsystemet fungere.

# 2 Lær å mestre søkefiltrene på en datingside

Søkefiltre er et av de viktigste redskapene på en datingside. De lar deg filtrere tusenvis av profilene som vises på din startside.

Igjen, å vite akkurat hva du er ute etter vil definitivt hjelpe deg å bruke disse filtrene klokt og øke din effektivitet når du leter etter en interessant profil.

Du kan filtrere etter alder og bosted. Sannsynligvis to av de viktigste elementene når det gjelder å finne en match. Men så, avhengig av de ulike funksjonene på en gitt datingside, vil du kunne definere søket i mer detalj.

Hvis du klarer å angi de viktigste egenskapene du ser etter i et forhold og i en match og du deretter bruker dem til å filtrere i søkefilteret vil resultatene være fantastiske!

 

# 3 Å ta kontakt eller ikke med å ta kontakt: Hvordan bruke kommunikasjonsverktøy for å vurdere hvor interessant en profil er.

 

Når du har kommet hit, har du allerede gjort en stor del av jobben. Du vet nøyaktig hva du leter etter, du har opprettet en flott online dating profil for å introdusere deg selv, og som tydelig forklarer dine romantiske forventninger, og du har klart å effektivt filtrere profiler etter dine ønsker. Hva nå?

Det neste og siste trinnet vil bli å valgte ut en liste på 3 til 5 av de mest attraktive profilene. Når du har funnet dem, må du ta kontakt med dem for å være helt sikker på at de er det du er ute etter.

Nå kan du dra nytte av de kommunikasjonverktøyene som datingsiden har opprettet for dette formålet.

Vi anbefaler deg å ta kontakt med de 3 øverste på listen. Begynn å chatte med dem. Du vil sannsynligvis fort finne ut om det er kjemi eller ikke. Noen ganger kan kommunikasjonen gå veldig greit, men andre ganger virker det som å skrive en setning eller holde en samtale i gang krever stor innsats.

Faktisk, kjemi er ikke bare fysisk, i vår digitale tidsalder, er kjemi også svært viktig når du sender tekstmeldinger eller chatter. Og det er akkurat det som vil hjelpe deg å velge den matchen som tiltrekker deg mest.

Ha en god online date!

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.