Skip navigation

Seriøs dating

Er du på jakt etter en partner for livet eller en venn du kan stole på? Er du ofte usikker på hvor du skal begynne å lete etter romanse på nettet? Vi vet hvordan du føler deg! Derfor har vi valgt de beste seriøse dating-nettsidene i Norge i 2020 for deg, slik at du kan begynne ditt nye eventyr.
Mange online-datingsider har ført til seriøse langvarige forhold.

Velg en side blant vårt utvalg nedenfor og gjør deg klar til å finne din kjære. Lykke til!

Read more
Read less
sider
Hovedfunksjoner
Helhetsvurdering
Medlemsbase
Brukervurdering

Match.com

 • Personlighetsprofiler av høy kvalitet
 • En rekke arrangementer i nærheten av deg
550'000 Single
Ideell alder25-50

EliteSingles

 • Bli medlem uten kostnad i dag
 • Intelligent matchmaking
 • En database med sofistikerte single
660'000 Single
Ideell alder30-60+

Singles50

 • Senior dating for seriøse singler
 • Stor Affinity matchmaking
 • 10 daglige kamper garantert
250'000 Single
Ideell alder50+

Be2

 • Single på jakt etter seriøse, langvarige forhold
 • Anonymt pålitelig og sikkert
300'000 Single
Ideell alder40-70

Seriøse datingsider har som formål å gi deg et langvarig forhold til noen du lenge har ventet på å møte. Vår rangering er foretatt med utgangspunkt i forskjellige kriterier, alt fra kvaliteten på profilene til stemningen og tonen på sidene, deres ærlighet og sikkerhet.

Det er blitt helt vanlig å oppsøke datingsider hvis man er på jakt etter et seriøst forhold, og nå kan du være sikker på at du leter på riktig sted!

Mange par har begynt forholdet sitt gjennom online-dating, og vi hjelper deg med å velge den beste siden basert på den nyttige rangeringen vår.

Nå er det din tur, lykke til i jakten på kjærligheten!

Noen gode råd for seriøs dating:

 1. Ærlighet varer lengst, så vær oppriktig mot menneskene du snakker med, det er jo tross alt et seriøst forhold du er ute etter.
 2. Ikke forvent å finne den perfekte matchen med en gang. Det kan ta lengre tid enn du forventer, så vær tålmodig!
 3. Profilen din bør være klar og tydelig, uten at du under- eller overvurderer deg selv. Vi anbefaler at du oppretter profilen din sammen med en venn.
 4. Velg et flatterende og nylig tatt profilbilde.
 5. Ikke nøl med å velge forskjellige profiler du kanskje vil bli nærmere kjent med. Ikke glem at du har rett til å si nei til alle du ikke er interessert i.
 6. Velg riktig tilnærming for å bli kjent med folk, ta den tiden du trenger for å bli kjent med en person og ikke gå for raskt frem ved å spørre om å møte noen personlig med en gang.
 7. Fokuser samtalene dine på positive aspekter (felles interesser, hobbyer, ambisjoner osv …), ikke snakk om problemer du måtte ha.
 8. Når du føler at du har oppnådd god kontakt med noen, be henne/ham om et personlig møte (drikke kaffe sammen, ta en drink eller en middag) … Men husk at dette er bare den første daten ?

Alle ingrediensene til å danne et seriøst forhold er akkurat her

Dating-nettsider gir muligheten til å møte og bli kjent med mennesker som deler din livsstil og dine preferanser.

Enten du leter etter noen for et tilfeldig møte eller du ser etter et seriøst forhold eller et varig vennskap, er seriøse dating-nettsider en flott måte å starte letingen på.

Dating-nettsider kan være veldig fokuserte eller mer generelle, avhengig av hvilket emne de konsentrerer seg om, derfor er det ganske viktig å finne DEN beste seriøse dating-nettsiden for deg på mest effektive måte.

Når man tenker på at seriøse dating-nettsider er de aller mest populære nettsidene, kan det virkelig være litt vanskelig å finne og velge de beste nettsidene som tilfredsstiller dine behov og ønsker.

Med det i tankene, har vi laget en rangering for de beste seriøse dating-nettsidene i Norge i 2020, for kun å fokusere på nettsidene som spesialiserer seg på å opprette varige forhold.

En seriøs mann kan nå finne en tilgjengelig kvinne med seriøse hensikter, og en singel kvinne kan enkelt finne en seriøs mann hvis de velger dating-nettsider riktig.

Det er derfor aller viktigst å velge riktig dating-nettside når du ser etter en tvillingsjel. De fleste dating-nettsider har lignende funksjoner, men innstillingene for funksjonene, og aller viktigst for kommunikasjonsverktøyene, kan ha en sterk innvirkning på sjansene dine for suksess og nytelse!

Du må alltid huske at mange nettsider ikke er av den beste kvaliteten, derfor er rangeringen vår ikke utfyllende, men en representativ rangering av de beste seriøse dating-nettsidene i Norge, de som allerede hjelper å finne og opprette varige forhold og tenne kjærlighetsflammen.

Det er enklere å finne kjærligheten med vår rangerte liste!

Disse nettsidene er alle nøye valg ut etter at de har bestått flere strenge tester.

Alle testene er anonymt utført av vårt ekspertteam for å velge de riktige nettsidene med de beste navigeringsalternativene, de høyeste kvalitetsprofilene, den høyeste reaktiviteten, de beste rangeringene og selvsagt de nettsidene som kun fokuserer på seriøs online dating og seriøs kontakt.

Alle disse utvelgingskriteriene finnes derfor i våre rangeringer.

Hvis du er en singel kvinne som leter etter den ene spesielle, vil du raskt falle for en mann som leter etter en kvinne som deg. Så enkelt er det.

Matchmaking, likhet, kommunikasjon og spenning: Dette er de viktigste reglene for dating-nettsider.

Vi har vært ekstra nøye med å velge nettsidene som vil ha de høyeste kvalitetsprofilene, siden vi tror at profiler som har kvalitet er nøkkelelementer for å sette en høy standard for nettsidene.

Å finne kjærligheten online er ikke lenger en umulig oppgave.

Oppdag det!

Read more
Read less

#DatingSpørsmål: Hva snakker man med en jente om på nettet?

Mange single menn føler stor usikkerhet om hvordan starte en samtale med en jente på nettet. Sannheten er at det finnes ikke ett enkelt svar som fungerer for alle, men det finnes noen gode råd som kan gjøre det enklere å holde samtalen i gang med en jente. Er du[...]

Beviset på at seniordating er akkurat det du leter etter

Du har sikkert lest om det: Seniordating… Hva betyr det egentlig? Se de beste datingsidene i Norge! Er seniordating noe for deg? Hvis du lurer på om du skal prøve en seniordating-side, har vi laget et lite spørreskjema som kanskje kan gjør det klarere: 1. Har du lyst til å[...]

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.