Skip navigation

En ekspert på nettdating gir deg 3 tips om nettdating

Siste oppdatering oktober 29, 2017

En typisk utfordring for singler på nettdating kan være: Hvordan velger man det riktige profilbilde?

Her er det aller viktigste: Velg et bilde som er tatt for nylig og legg i tillegg opp flere bilder av deg selv.

Det er også veldig viktig at bildene skal være «tydelige nok til at personen du tar kontakt med kan kjenne deg igjen hvis han/hun møter deg på gaten.»

Sørg for at du alltid husker på disse tre tipsene og få det beste ut av nettdating.

Nettdating er den nye trenden når det gjelder romantikk og dating.

Fordelene med nettdating har forført mange singler på verdensplan.

Denne nye formen for dating har forandret hvordan mennesker samhandler, flørter og blir kjent med hverandre.

Datingtips og veiledninger til hvordan man kan få en vellykket datingopplevelse har begynt å dukke opp alle steder på internett.

Det er derfor vi har bestemt oss for å rådføre oss med Melani Robison, som er nettdatingekspert med en prisvinnende blogg, om hennes 3 beste tips om hvordan man får mest ut av nettdating.

[ 1# Ikke lyv på profilen din ]

Selv om det umiddelbart kan synes enkelt å skrive en profil, er det mange singler som synes det er vanskelig å opprette sin egen nettdatingsprofil.
Datingprofiler på nett er selve visittkortet for singler og derfor er det viktig å skrive en velskreven og innbydende profil.

Og hvordan gjør man det?

I følge Melani, trenger du ikke å «dele alt» på profilen din, men isteden fokusere på noen av egenskapene dine du gjerne vil vise fram. Den gylne regel er: «Det du skriver skal være sant».

Hvis du begynner å chatte med en mulig match, kommer du før eller senere på en date der dere møtes ansikt til ansikt, så hvorfor skal du lyve eller framheve deg selv på en urealistisk måte?

[ 2#Mange beskjeder fram og tilbake er spill av tid ]

En av fordelelene med nettdating er at man kan chatte med potensielle matcher og på denne måten bli kjent med forskjellige singler. Noen ganger kommer du raskt til å utvikle en såkalt «digital kjemi», og dere begynner å chatte på en mer dybdegående måte.

I følge Melani Robinson burde dere likevel «etter noen beskjeder og en telefonsamtale, avtale et møte siden det er den eneste måten du virkelig kan finne ut av om det er en kjemi mellom dere».

Vi er enige i at det er fint å skrive beskjeder fram og tilbake, men det er viktig å se om det er en kjemi der når man møtes i virkeligheten.

De første datene er ikke bare spennende, men også viktige skritt mot et sunt langtidsholdbart forhold.

[ 3# Profilbilder er veldig viktige ]

En typisk utfordring for singler på nettdating er: Hvordan velger man det riktige profilbilde?

Her er det aller viktigste: Velg et bilde som er tatt for nylig og legg i tillegg opp flere bilder av deg selv.

Det er også veldig viktig at bildene skal være «tydelige nok til at personen du tar kontakt med kan kjenne deg igjen hvis han/hun møter deg på gaten».

 

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.