Skip navigation

Matchmaking

Her er våre utvalgte datingsider for matchmaking i Norge. Takket være avanserte matching-tester vil du kanskje kunne finne kjærligheten du lenge har ventet på. Dette er en av de mest effektive metodene for å finne din perfekte match! Her er dine utvalgte dating-nettsider for matchmaking i Norge i 2020.

Likhetsdating lar deg finne den ideelle partneren, takket være de avanserte personlighetsmatching-testene. Selv om ingen profiler vil passe 100 % (vi er tross alt unike), vil du få møte minst èn match som kan ha mye til felles med deg.

Read more
Read less
sider
Hovedfunksjoner
Helhetsvurdering
Medlemsbase
Brukervurdering

EliteSingles

 • Bli medlem uten kostnad i dag
 • Intelligent matchmaking
 • En database med sofistikerte single
660'000 Single
Ideell alder30-60+

Match.com

 • Personlighetsprofiler av høy kvalitet
 • En rekke arrangementer i nærheten av deg
550'000 Single
Ideell alder25-50

Academic Singles

 • Matchmaking for single over 30
 • Mange aktive medlemmer
 • Fokusert på høyt utdannede nordmenn
400'000 Single
Ideell alder30-70

Singles50

 • Senior dating for seriøse singler
 • Stor Affinity matchmaking
 • 10 daglige kamper garantert
250'000 Single
Ideell alder50+

Be2

 • Single på jakt etter seriøse, langvarige forhold
 • Anonymt pålitelig og sikkert
300'000 Single
Ideell alder40-70

MatureDating

 • Perfekt datingside for eldre singler
 • Kontaktannonser for singler over 50 år fra hele Norge.
130'000 Single
Ideell alder45+

Matchmaking, et revolusjonerende konsept

Sjekk ut EliteSingles med en gang og møt den perfekte matchen!

For å etablere et langvarig forhold ønsker du å møte noen som har mange av de samme interessene, verdiene eller livsfilosofien som deg.

Vi har stor tro på at jo mer du har til felles med noen, jo større er sjansene at et forhold skal bli vellykket og vare. Fordi matchmaking er en så vellykket formel, har mange online-datingsider utviklet dette konseptet.

Hvordan fungerer det?

Nettsider bruker vitenskapelige algoritmer basert på ulike kriterier som f.eks. personlighet, holdninger, verdier, livsstil, interesser, hobbyer …

Denne typen dating øker definitivt sjansene dine når det gjelder kompatibilitet med en person og gir deg de beste mulighetene for å finne kjærlighet og lykke.

Varig forhold med virkelig likhet

Online-dating kan av og til være som en labyrint: flere valg, men vanskeligere å velge, mer konkurranse, men flere muligheter…

Vår rangering av de beste matchmaking-sidene takler dette problemet, siden det effektivt hjelper deg å finne dating-nettsider etter dine behov og forventninger for å øke sjansene for en match.

Dating-nettsider tilbyr ulike muligheter, og du må forsikre deg om at du hvis du ønsker å møte mennesker som har de samme preferansene som deg, enten det er et seriøst forhold, vennskap eller et tilfeldig forhold, går du faktisk til de rette dating-nettsidene.

Våre nøye utvalgte rangeringer lar deg få et innblikk i de beste matchmaking-nettsidene på markedet. Nettsider som er testet av våre team av eksperter, og som har bestått våre «kvalitetstester» med glans.

Finne den perfekte match

Foretrekker du romantiske komedier eller skrekkfilmer? Rapp, reggae eller metal? Har du lyst til å besøke Island, eller vil du heller dra til varme Karibien? Din smak, dine følelser og preferanser er unike for deg. Det er de som faktisk utgjør din personlighet.

Vi liker alle å ha en partner som vi kan utveksle synspunkter med og diskutere forskjellige temaer med. Og viktigst av alt – hvem lengter vel ikke etter å finne noen som deler de samme verdiene?

Likhet med noen kan av og til være så lite som en detalj, men det kan absolutt ha en stor innvirkning på livet ditt når denne likheten deles. Likheter som det å elske quiche med bacon, eller det å elske å tilbringe regnfulle søndager under dyna, er til syvende og sist like viktig som religiøs eller politisk likhet kan være.

Du vil legge merke til at vårt utvalg av dating-sider etter kompabilitet kun fokuserer på seriøse nettsteder med «høy kvalitet»-profiler.

En flott måte å bli kjent med mange hyggelige og vennlige mennesker på. Noen av bekjentskapene kan bli til varige vennskap, andre kan vise seg å være din livspartner og store kjærlighet!

Likhet-spørreskjema og dating-profil

Har du funnet nettsiden som passer dine behov fra vårt utvalg? Flott!

Eventyret ditt er i ferd med å starte! Selv om du vil sørge for at du starter reisen din under de best mulige forhold, er det et par ting du må huske. Det første og viktigste er dinprofil!

Enten du vilfinne seriøse kvinnereller seriøse menn, må du aldri forsømme dating-profilen din! Valg (på en smart måte uten å vri på sannheten) av profilen din er et avgjørende element, som sterkt vil påvirke suksessen for eventyret ditt.

I et nøtteskall: De to hovedtingene du bør være veldig nøye med, er profilbildet ditt og beskrivelsen din! Desto mer komplett profilen din er, desto flere sjanser er det for at du vil tiltrekke deg personer som kan ha noen eller til og med flere likheter med deg!

Det er virkelig en spennende reise som ligger foran deg! Likhet-spørreskjemaer skal brukeren vanligvis fylle ut i begynnelsen av registreringsprosessen. Svarene på spørsmålene bør være så nøyaktige som mulig, da dette vil være grunnlaget dating-nettsiden vil bruke for å fastslå dine interesser, din karakter og din generelle holdning til livet, såvel som dine syn på viktige saker som kjærlighet og religion.

Når de samler den informasjonen, vil matchmaking-søkemotoren jobbe hardt for å få magien til å skje!

Det å finne kjærlighet ogforholdonline er tross alt en veldig spennende opplevelse!

Read more
Read less

Gratis Dating App Norge 2024: Den Ultimate Guiden

De viktigste erfaringene Gratis datingapper i Norge: En effektiv måte å møte nye mennesker uten kostnad. Populære apper i 2024: Tinder, Bumble, Happn, og Sukker. Viktige sikkerhetstips: Del aldri personlig informasjon for tidlig, møt på offentlige steder, og stol på intuisjonen din. Introduksjon til Gratis Dating Apper i Norge Gratis[...]

Gratis Dating App for 50+: Finn Kjærligheten Uten Kostnad i 2024!

Alder er bare et tall, og kjærligheten kjenner ingen aldersgrenser! For deg som er 50 år og eldre, finnes det flere fantastiske gratis datingapper i Storbritannia som gir deg muligheten til å møte likesinnede uten å måtte bekymre deg for abonnementskostnader. La oss utforske de beste datingappene og -nettstedene for[...]

Gratis Dating App Norge: Finn Kjærligheten Uten Kostnad i 2024!

Introduksjon Er du på jakt etter kjærligheten, men ønsker ikke å investere penger i dyre abonnementer eller apper? Fortvil ikke! Norge har flere gratis dating apps som kan hjelpe deg med å møte din match uten å tømme lommeboken. La oss ta en titt på noen av de beste gratis[...]

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.