Skip navigation

Academic Senior Omtale

Siste oppdatering mars 12, 2024 av Maiken

Selv om noen sier atmotsetninger tiltrekker hverandre, tror dating-nettsiden Academic Singles at etmatchmaking-systemer den beste måten å hjelpe mennesker å finnesin rette partner.

I virkeligheten starter mange forhold for eldre mennesker kun på grunn av to menneskers hormoner, og dette er historier som kun gjør deg lykkelig en kort stund.

Det er nettopp derfor alle partneranbefalinger fra Academic Singles baserer seg på din personlighet og en test du tar i begynnelsen av registreringen.

Nettsiden er spesiallaget for eldre single, og dette gjør det mulig for alle aldre å finne kjærligheten…

Academic Singles: Hvordan fungerer det?

For å bruke Academic riktig, må du utføre en personlighetstest som et første trinn. Basert på svarene dine, lages det en analyse over det som blir vurdert som de viktigste egenskapene i et forhold.

Deretter vil en likhetsalgoritme matche profilen din med single, eldre menn eller kvinner som passer profilen din best. Denne metoden sikrer at du finner medlemmer som passer personligheten din, og øker sjansene for å finne den rette.

Generelt tilbyr Academic tjenester som ligner andre matchmaking-nettsteder. Men i motsetning til noen av konkurrentene, lar Academic deg utvide søkekriteriene for å kunne se flere profiler som kan matche dine. Både innskrivingen og personlighetstesten er gratis, men du må abonnere for å dra nytte av Academic sine tjenester fullt ut.

Personlighetstesten er meget utfyllende. Svarene dine vil bestemme profilen din, og derfor hvilke typer profiler som vil bli sendt til deg.

Testen på Academic Singles tar kun ca 15 minutter, og gjør at systemet kan finne matcher basert på alle svarene dine.

Test Academic Singles

For å gi deg alle sjansene, og lykkes i å finne en romansepartner, kan du se på funksjonene og rådene fra Academic sine eksperter.

Hovedfunksjoner

Hvis du er villig til å starte et seriøst forhold, og å bruke litt tid på å fylle ut personlighet-dybdetesten, er Academic helt riktig for deg. Takket Academic sin matchmaking-algoritme, vil du kun se partnere som er kompatible med personligheten din. Dette sparer deg mye tid, og kan sørge for at du finner et langt og seriøst forhold.

  • Kjempegode søkefiltre: muligheten for å filtrere søket på en nøyaktig måte
  • 5 trinn: registrer deg, svar på testen, motta resultatene dine i løpet av 48 timer, start søket etter matcher og kom i kontakt med profiler.
  • Både dating-nettsiden og den tilhørende appen er meget brukervennlige.
  • For å kommunisere med andre eldre single på Academic Singles, må du oppgradere kontoen din til et betalt medlemskap.
  • Du vil da kunne se alle medlemsbilder, chatte og sende private meldinger.

Du kan også se gjennom Academic-bloggen for å få flere datingtips og råd.

Academic Singles Priser

Abonnement Kostnad Kostnad per måned
3 måneder 1197 kr. 399 kr.
6 måneder 1494 kr. 249 kr.
12 måneder 2388 kr. 199 kr.

Pålitelighet og sikkerhet

Academic Singles sine nettsider er helt trygge.

Din personlige informasjon er kryptert. All distribusjon til tredjeparter er forbudt.

Du kan enkelt endre dine personlige innstillinger om nødvendig. Kundeservice-teamet utfører også en streng bakgrunnssjekk av profilene for å avvise eller slette alt useriøst innhold.

Academic SIngles Rating: vår mening

Fordeler Bakdeler
Effektiv matchmaking

Individuell coaching

Personlighetstest

Minimum 3 måneders abonnement

Det er nødvendig med et premiumsabonnement for å få tilgang til funksjoner

Academic er ekstra nøye med kvaliteten på servicen de gir til sine kunder.

Dette dating-nettstedet er fullstendig dedikert til seriøse møter fra likheter i et respektfullt miljø. En sterk voksende dating-nettside som har økt sin popularitet i løpet av årene takket være sin seriøsitet og sin suksess i å opprette langvarige forhold.

Vi verdsetter at Academic Singles er laget for eldre single som har høye forventninger til akademiske nivå og seriøsitet i søket etter et forhold.

Den korte tiden det tar å bestemme deg og registrere deg i det største matchmaking-nettverket i verden, er virkelig verdt det.

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.