Skip navigation

2 myter om hvordan man finner kjærligheten i 30-årene som ikke er helt sanne

Siste oppdatering desember 5, 2018 av Maiken

Hvis du tror at dette er enda et innlegg om hvordan det blir vanskeligere å finne kjærligheten når du har passert 30, kan du stoppe å lese nå.

Dette er snarere en hyllest av 30-årene.

En påstand som er stikk i strid med den alminnelige oppfatningen om at når du kommer opp i 30-årene skal du en partner, er at det er nettopp i 30-årene du vil finne kjærligheten.

Dette er et manifest mot alle «dette må du» i 30-årene.

Hvis dette har gjort deg nysgjerrig, les videre…

En hyllest av 30-årene: Styrking av en hel generasjon som kan knuse alle mytene om kjærlighet.

Ja, du leste riktig. Folk i 30-årene er en generasjon som kan få til så mye når det gjelder kjærlighet.

Men sånn har det ikke vært hele tiden… tiden forandrer alt, og mens noen fant det mest naturlig å holde seg til den oppmerkede løypa, var dette noe som aldri føltes riktig for andre.

Så derfor er dette like mye en hyllest til det å være annerledes, til det å våge å tråkke utenfor den velkjente stien. En hyllest til eventyr, utforsking og oppdagelser.

Fordi det å runde 30 innebærer egentlig at du begynner å kjenne deg selv. Endelig vet du hva det er du vil med livet, med kjærligheten og med vennskap og hvor mye du er villig til å stå på for å oppnå dette.

Nå er det på tide å redefinere kjærligheten. Fordi det finnes ikke bare én type kjærlighet; det finnes så mange typer som fantasien din kan romme.

Redefinere kjærligheten i et samfunn blindet av reguleringer

Hvis du fortsatt ikke er overbevist om at folk i 30-årene har brutt ned mange myter om kjærligheten, bare se litt rundt så vil du se mange forskjellige typer forhold som var nærmest en umulighet for bare 30 år siden.

Men enda viktigere er det, at dersom du fortsetter å se deg rundt, vil du oppdage at det er veldig mange single mennesker i 30-årene som har slått seg til ro med at det er helt greit å være singel, at

det er greit å være seg selv i stedet for å forsøke å finne noe andre har bestemt at er det rette.

De 2 vanligste mytene om det å finne kjærligheten når du har passert 30.

#1. Å finne kjærligheten i 30-årene er din siste sjanse til å finne noe meningsfylt. Ikke kast bort tiden.

Hvis du får dette rådet fra en som er eldre enn deg og som er gift, vel, da anbefaler vi deg å ta en titt på skilsmissestatistikken for de som passert 40. Enkelte ganger er tall bedre enn ord.
Hvis rådet kommer fra en som er eldre enn deg men som ikke er i noe forhold… da er det bare en uoppfordret og tvilsom opplysning.

#2. Du må finne deg en meningsfylt partner; en med en god karriere, full av omsorg, kjekk eller vakker, med god kjemi med deg og som deler de samme verdiene, interessene og drømmene.

La oss heller gjøre et nytt forsøk og redefinere en partner med litt mer realistiske egenskaper. Hvis ikke du er perfekt, hvorfor skal partneren din være det? Men stopp en halv, hvem er det egentlig som er perfekt?

Absolutt ingen. Basert på dette rådet er sjansene dine for å finne kjærlighet lik 0. Les nå myte #1 en gang til og bryt ut av denne onde sirkelen…

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.