Skip navigation

#DatingSpørsmål: Hva snakker man med en jente om på nettet?

Siste oppdatering januar 11, 2019 av Maiken

Mange single menn føler stor usikkerhet om hvordan starte en samtale med en jente på nettet.

Sannheten er at det finnes ikke ett enkelt svar som fungerer for alle, men det finnes noen gode råd som kan gjøre det enklere å holde samtalen i gang med en jente.

Er du sjenert? Sjekk disse tipsene!

Slik starter du en samtale på en datingside

Det første og viktigste rådet er at du må huske å lese datingprofilen til den jenta du er interessert i.

Det er mange som gjør den feilen å bare se på bildet før de innleder en samtale, men hvis du gjør det, går du glipp av viktig informasjon om jenta som du kan ha nytte av i samtalen med henne.
Single bruker god tid på å lage datingprofilen sin og legger ut informasjon som de mener best beskriver dem selv, og nettopp derfor er det så viktig at du tar deg tid til å lese og bli litt bedre kjent med personen og interessene hennes.

Den beste måten å starte en samtale på er ved å være høflig og å vise interesse for henne. Men å bare vise interesse er ikke godt nok alene, du må også vise henne hva det er du er interessert i, eller for å være mer spesifikk: hva var det som fanget din oppmerksomhet.

Forsøk å være så ærlig som mulig, det er alltid en god begynnelse.

Hvordan kontakte en jente på nettet

Selv om du sikkert kan finne mange gode eksempler på «beste åpningsreplikker for nettdating», så er det et faktum at dersom du ønsker å starte noe meningsfullt med en jente, bør meldingene dine være meningsfulle og personlige.

Så når du har fortalt hvorfor du er interessert i henne, og du har kort fortalt henne litt om deg selv, er det alltid en god idé å sikre at dere begge bor i samme område, slik at dere har mulighet til å prate om forskjellige butikker, arrangementer og aktiviteter som skjer i området dere bor i.

Trikset med det?

Trikset er at hvis dere begge bor i det samme området, har dere allerede det til felles. Pluss at ved å faktiske prate om steder du liker å gå og spise eller spennende aktiviteter som er nært forestående, gir du henne innblikk i ting du liker.

Konklusjonen?

Å starte med å snakke om felles interesser er høyest sannsynlig den beste måten å fange en annens oppmerksomhet på, og samtidig lærer dere hverandre bedre å kjenne.

 

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.