Skip navigation

Academic Singles Anmeldelse

Siste oppdatering april 16, 2024 av Maiken

Academic Singles er en av de mest populære online sider for dating i Norge for utdannede profesjonelle singler som leter etter langtidsforhold.

Er du ambisiøs? Søker du etter et seriøst langtidsforhold? Er du sofistikert?

Så er Academic Singles noe for deg.

Finn ut alt om denne datingsiden med vår komplette Academic Singles-anmeldelse

Academic Singles er en meget populær Online datingside som er dedikert til sofistikerte singler som leter etter en mulighet for å finne en perfekt og interessant potensiell match
Singler som leter etter sin sjelevenn kommer til å sette pris på matchmaking-prosessen i høy kvalitet den aktive databasen med medlemmer.

13 millioner registrerte singler, 65000 nye medlemmer per uke, og nesten 2000 nye par hver måned i over 20 land over hele verden, gjør at hjemmesiden er en av de mest kjente datingsidene i verden.

Finn ut av med det samme hvem som passer for deg.

Vil du møte noen og vet hva du vil ha av ut av kjærligheten? Det er nå du skal finne kjærligheten.

Hvis du leter etter kjærligheten, er Academic Singles DITT sted!

Academic Singles: hvordan fungerer det?

Academic Singles er laget for en bestemt målgruppe: En gruppe med utdannede og raffinerte singler som leter etter en potensiell partner. Med Academic Singles er det å gå på den første date veldig enkelt: Etter dette er hva som skjer helt opp til deg.

Møt noen som passer til dine preferanser!

Pålogging på Academic Singles

Å logge seg på Academic Singles er rimelig enkelt. Alt du har behov for er e-postadressen din og et passord. Sørg for at du oppgir en e-postadresse du har tilgang til, fordi du kommer til å motta en bekreftelses-e-post med en link i e-boksen din.

Så snart du klikker på linken i e-posten, blir kontoen din bekreftet og du kan fortsette med resten av registreringsprosessen.

Matchmaking : Academic Singless personlighetstest

For at du skal kunne være med i dette innbydende felleskapet av ambisiøse singler, må du først fylle ut et stort dating-spørreskjema som måler forskjellige deler av personligheten din. Denne algoritmen er faktisk en av de beste verktøyene hos denne populære nettsiden.

I følge Academic Singles, er dette spørreskjemaet selve nøkkelen til suksess i kjærligheten, siden det hjelper deg med å finne folk som er kompatible, men som også er en fin måte at andre kan finne ut mer om deg. Du vet aldri! Å finne kapabilitet er en av de store styrkene til Academic Singles!

Det kan være at du finner ut ting om deg selv som du ikke visste!
Academic Singles lover at gi deg 3 til 7 kompatible matcher per dag så snart spørreskjemaet er utført, og Academic Singles kommer bare til å matche deg med lokale singler.

Academic Singless personlighetstest er en effektiv måte å finne ut av dine preferansene og egenskapene dine for på denne måten introdusere deg til likesinnede singler. Å møte den helt spesielle er enklere enn du tror takket være denne teknologien.

Academic Singles gratis prøveperiode

Etter at du har registrert deg, presenterer datingsiden deg for en liste med potensielle matcher i forhold til hva du har svart på spørsmålene dine. Du får et fint utvalg av profiler fra likesinnede lokale singler som er ambisiøse og som leter etter en partner som er like entusiastiske som de er, og her kan du starte med å date, chatten, og lete etter kjærligheten. Alt dette får du med Academic Singles

Funksjoner

Academic Singles har et gratis medlemskap, i tillegg til Premium-alternativer. For å utnytte det fulle potensialet på nettstedet, må du være Premium-medlem og få tilgang til alle nettstedets funksjoner og kommunikasjonsverktøy
Selv om det finnes mange gratis datingsider, er det slik at om du leter etter en seriøs og effektiv online datingtjeneste, vil de fleste av de mest interessante funksjonene kreve et Premium-medlemskap.
Som bruker med en standardkonto kan du utfylle spørreskjemaet med personlighetstesten og få resultatene dine. Du kommer også til å motta forslag til matcher opprettet av Academic Singless datingeksperter, som også vurderer dine svar på undersøkelsen og romantiske preferanser. Dette er en rask og svært effektiv måte å møte likesinnede single kvinner og single menn.

Kontakt til potensielle matcher

Hvis du vil bryte isen og ta kontakt med en bruker som du synes er interessant, kan du også sende smileys og likes.
For å privat ta kontakt med en bruker, trenger du et Premiumabonnement
Hvis du har et premiumabonnement kan du:

 • Se alle bildene
 • Sende og motta ubegrenset med beskjeder
 • Motta bekreftelse på leste beskjeder
 • Bruke appen
 • Motta opp til 20 flere partnerforslag
 • Vi anbefaler at du tar en kikk på Academic Singles Magazine. Her finner du veldig praktisk tips til hvordan du får det meste ut av din online datingopplevelse. Her
 • kan du også lese Academic Singless suksesshistorier.

Stabil og sikker

Sikkerhet er viktig for Academic Singles.

Dataene dine blir kryptert for å sikre privatlivet ditt og din personlige informasjon blir aldri avslørt. Systemet har en metode for å fange opp bedragere slik at medlemmene kan føle seg sikre når de surfer på hjemmesiden.
Academic Singles tar sikkerhet og kvalitet på alvor og har derfor en gruppe med eksperter som manuelt vurderer og modererer alle profiler.

Målet er å sikre at bare ambisiøse singler med mål om å finne en seriøs partner, deltar på hjemmesiden.

Alle profiler blir moderert i løpet av 24 til 48 timer
Hvis det er en mistanke om at en bruker oppretter falske profiler eller har en krenkende/upassende oppførsel, tar plattformen hurtig affære slik at dette ikke påvirker brukeropplevelsen til brukarene.
Brukere kan også rapportere en samtale hvis de mener at samtalen ikke er passende ved å klikke på “rapporter beskjeder” i hovedmenyen.
Et annet alternativ er å ta kontakt med Academic Singless kundeservice ved enten å fylle ut kontaktskjemaet, ringe, fakse eller sende et brev.

Hvordan avslutter man abonnementet på Academic Singles?

Hvis du har et premiumabonnement på Academic Singles og du mener at du har funnet det du var på leting etter, kan du alltid avslutte abonnementet. Bare sørg for at du avslutter den automatiske fornyelsen av abonnementet ditt 7 dager før slutten av abonnementsperioden.
Dette kan gjøres på forskjellige måter.:

 • På nettet ved å fylle ut skjemaet for avslutning av abonnementet.
 • Sende en beskjed til brukersupport.
 • Ved faks.
 • For å godkjenne kanselleringsprosessen må du legge ved den personlige sikkerhetskoden som du finner i “Informasjon om kontoen min”.

Rangering av Academic Singles: Vår mening

Fordeler  Bakdeler
Rettet mot et veldig spesifikt marked: Bare for velutdannede singler

Høyeffektiv intelligent matchmakingteknologi

Profilene godkjennes av en gruppe som modererer profilene

Veldig anvendelig online magasin med datingtips og ideer

Dating App for Android og iOS

For å kunne se alle bildene fra andre brukere, må du oppgradere til en Premiumkonto

Academic Singles er en god datingside for å finne den perfekte matchen og fungerer virkelig godt for å koble samme sofistikerte og profesjonelle singler med høyere utdannelse og som har et mål om å finne den perfekte kjærlighetsmatch.

En perfekt datingservice for å bygge nettverk, å finne matcher, å få datingråd og ideer og det viktigste – å møte nye mennesker.

Academic Singles har millioner av brukere som vil starte en samtale og finne kjemien. Hvis du er klat til å starte ditt eventyr med å finne kjærligheten og blir matchet med en spesiell en, så kan du finne kjærligheten på denne siden.

Single menn og kvinner er klare til å kobles sammen med deg! Dette er et godt sted å møte nye mennesker.

Det som gjør at Academic Singles utmerker seg fra konkurrentene sine er det unike matchmakingsystemet som oppretter matches med brukerens preferanser og ønsker i tillegg til personlighetstype.

Academic Singles er uten tvil en god mulighet hvis du vil finne en annen ambisiøs single for å starte et seriøst forhold.
Opplev den best datingsiden i Norge for seriøse og dedikerte singler!

Finn singler nå!

 

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.