Academic Singles

Siste oppdatering mai 22, 2018

Nettsidekonsept

Mens mange sier at motsetninger tiltrekker hverandre mener datingsiden Academic Singles at noen likheter er viktigere enn andre. Derfor er matchmaking gjennom en personlighetstest den beste måten å finne en ny partner på.

I den fysiske verden starter ofte forhold basert på hormoner og spontane følelser, og mange av disse er dessverre kortvarige.

Academic Singles har derfor utviklet en personlighetstest som gjennomføres når du registrerer deg, og som basert på testen gir deg potensielle partnere som passer for deg.

Siden er spesialisert for single med en høyere utdannelse, noe som gjør at man kan finne likesinnede for varig kjærlighet i Norge.

Hvordan fungerer Academic Singles?

For å forsikre at din jakt på kjærligheten blir vellykket, må alle medlemmer svare på noen spørsmål om hva de er på jakt etter, og hvordan de beskriver seg selv.

Testen på Academic Singles tar ca. 15 minutter og er grunnlaget for at man får riktige partnerforslag.

Kundeservice og sikkerhet

Nettsiden Academic Singles er helt sikker. Alle personlige opplysninger er kryptert, og sendes aldri videre til noen tredjeparter. Du kan enket og greit endre dine personopplysninger hvis det er nødvendig.

Vår evaluering

Academic Singles er en ny datingside som tar markedet med storm.

Vi liker godt at siden er laget spesielt for deg som har høye forventninger til en partner, og som søker et seriøst forhold.

Det er ganske enkelt og tar kort tid å melde seg på siden, samtidig som at du får mange partnerforslag med høy matchingfaktor.

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.