Skip navigation

Anmeldelse av Be2

Siste oppdatering juli 10, 2024 av Maiken

Selv om det ofte hevdes at motsetninger tiltrekker hverandre, er Be2 overbevist om at en matchende personlighet er det viktigste kriteriet når det gjelder å finne den rette partneren.

Dessverre starter mange forhold som følge av at to menneskers hormoner går amok, og lykken tar snart slutt.

Det er nettopp derfor at alle partneranbefalinger som foreslås av Be2 er basert på din individuelle personlighetsprofil og en personlighetstest.

Hvordan fungerer det?

Denne nettsiden er godt kjent for den høye kvaliteten på medlemsprofilene som gjør det mulig for single å finne kjærligheten i Norge.

For å øke sjansen for at jakten din på ekte kjærlighet kommer til å være vellykket, bes alle brukere om å fylle ut et spørreskjema om hva de er ser etter og hvordan de beskriver seg selv.

I motsetning til personlighetstestene på andre datingsider tar testen på Be2 bare 15 minutter, og ingen av spørsmålene virker irrelevante, noe som gjør det ganske morsomt å svare på dem – sant selvfølgelig, ellers vil det ikke være mulig for nettsidens matchmaking-algoritme å sende deg de partneranbefalingene som passer deg best.

Din individuelle personlighetsprofil, personlighetstesten og de andre basisfunksjonene er gratis. Dessverre må du være premiummedlem hvis du ønsker å legge til ekstra informasjon i profilen din (du kan for eksempel ikke laste opp et bilde på profilen din uten å betale for medlemskap). Alle søkefunksjoner på Be2 er basert på din egen personlighet, så derfor kan du se kompatibiliteten mellom deg og en match før du en gang har kontaktet ham/henne.

Viktigste funksjoner

Det er også mulig å sende spørsmål man har laget på forhånd til andre medlemmer. Dette gjør datingopplevelsen på Internett til en slags morsom quiz.

Be2-nettsiden er 100 % trygg. Personopplysninger dine er kryptert. Ingen distribusjon til tredjeparter er tillatt. Du kan lett endre dine personlige innstillinger når du vil. Personvern og brukersikkerhet er svært viktig for Be2.

Tallene taler for seg selv: Ifølge den offisielle nettsiden kan Be2 overbevise sine brukere med en suksessrate på ikke mindre enn 40 %, og nettsiden har mer 30 millioner registrerte single brukere som leter etter kjærligheten i mer enn 37 land på 12 forskjellige språk.

Derfor lønner det seg absolutt å ta seg litt tid til å registrere seg på verdens største matchmaking-nettverk. På nettsiden kan du også lese mer om Be2s suksesshistorier og se mange positive tilbakemeldinger.

Be2 Priser

Abonnement Kostnad Månedspris
3 måneder 1197 kr 399 kr
6 måneder 1494 kr 249 kr
12 måneder 2388 kr 199 kr

Kundeservice og sikkerhet

Når du har meldt deg på, vil du oppdage at grensesnittet er enkelt å bruke og at du aldri trenger å bekymre deg for personopplysningene dine. All personlig informasjon tas godt vare på.
vinner som ønsker å etablere et langvarig forhold.

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.