Skip navigation

EliteSingles

Siste oppdatering desember 15, 2022 av Maiken

EliteSingles er blitt en av favorittdatingsidene for sofistikerte og utdannede single i Norge.

Plattformen bruker en intelligent algoritme for matche, som hjelper brukerne å finne den rette partneren ved å ta hensyn til deler av personligheten og romantiske ambisjoner.

Nettsiden ble lasert i 2008, og siden den gang har mer enn 13 millioner single over hele verden satt sin tillit til servicen.
I disse dager registrerer mer enn 18 000 single fra Norge og hele verden seg på EliteSingles for å finne sin sjelevenn. Finn ut alt du trenger å vite fra våre anmeldelser av datingsiden!

Sjekk ut anmeldelsene av EliteSingles og start ditt Elite-eventyr!

EliteSingles: Slik virker det

Våre anmeldelser vil forklare i detalj hvordan forskjellige datingsider virker. Finn ut at EliteSingles sikter seg eksklusivt inn på seriøse og utdannede single.

Steg 1 – Slik registrerer du deg

Registreringsprosessen er ganske standard og helt gratis. Du trenger kun å oppgi e-postadressen og passord (med minst 8 tegn som inneholder både bokstaver og tall) for å starte registreringen.

Du vil også bli spurt om du er mann eller kvinne, og om du leter etter single menn eller kvinner.

Prosessen er rask og enkel.

Steg 2 – Spørreundersøkelse og personlighetstest

For å bli medlem av dette unike samfunnet av ambisiøse single, må du også fullføre en komplett og underholdene gratis spørreundersøkelse som er ment for å vurdere brukernes type personlighet. Det omfattende resultatet vil så bli brukt til å finne en passende partner til deg. (Du kan lese anmeldelsene våre om hvordan spørreundersøkelsen virker)

Spørreundersøkelsen vil gi deg mulighet til å beskrive din ideelle partner, noe som vil hjelpe andre brukere til å vurdere om de passer til forventningene dine. Denne personlighetsbeskrivelsen hjelper deg med å opprette en mer nøyaktig og ny psykologisk profil for å øke sjansene til å lykkes i å finne en kompatibel partner.

EliteSingles har en verdensomfattende tilstedeværelse med svært spesifikk matchingfunksjon. Målet er å matche single som vet hva de ønsker i et forhold, og som ønsker å treffe noen med en spesiell personlighet.

Steg 3 – Opprette profilen

Når du har fullført spørreundersøkelsen får tilgang til profilen din. Redigering av profilen er en viktig del av opplevelsen med nettdating, og EliteSingles har derfor laget en meget enkel plattform for å sette et personlig preg på profilen din.

Det første du vil bli bedt om, er å legge til et profilbilde. Når profilbildet er lagt til, vil du få meling fra EliteSingles om at forslag til partnere basert på din spørreundersøkelse allerede er ferdig kalkulert og klar for gjennomgang.

Det neste steget blir å fylle ut profilen. EliteSingles har laget en veileder som vil hjelpe deg å lage en profil av høy kvalitet.

Du vil bli bedt om å fylle ut følgende informasjon:

 • Kvaliteter
 • Hobbyer
 • Situasjoner du føler deg komfortabel i
 • Ønsker
 • Personligheter du ikke passer sammen med
 • Hva som får deg til å le
 • Hva du forventer og ønsker i et forhold

Plattformen er veldig dynamisk. Du mottar forskjellige anbefalinger for partnere daglig, men du er den som velger å starte en dialog basert på hvor godt dere passer sammen.

Du kan også søke etter andre interessante single i ditt nærområde, og bryte isen ved å vise interesse.
Siste steget i innmeldingsprosessen vil være å ta kontakt med brukere som potensielt kan være en match. For å gjøre dette, trenger du et medlemskap.

Det er tre forskjellige medlemskap med forskjellige priser. De forskjellige tilbudene vises under.

Når du har valgt et medlemskap som er passende til dine behov, legger vi alt til rette for at du kan sette i gang med å skrive din egen kjærlighetshistorie med tanke på å bygge et langvarig forhold. Hvis du ønsker å finne ut mer om hvordan forskjellige dynamiske plattformer virker, anbefaler vi at du leser våre anmeldelser.

En annen bra funksjon som vil hjelpe deg til å få mest ut av kommunikasjonen og søkeverktøyet for denne siden, er at du har mulighet til å «favorisere» single. Dette verktøyet gir deg muligheten til å komme i kontakt med mange single med en gang.

Alt i alt, en stor fordel når det kommer til å lage en personlig liste med profiler som har fanget din oppmerksomhet mest. Da kan du inngå en dialog med dem på et tidspunkt som er passende for deg.

Hovedfunksjoner

Når det gjelder de tilgjengelige funksjonene, vil du finne de som er standard for enhver datingside (meldingsboks, profiler, osv.).
EliteSingles skiller seg allikevel ut fra sine konkurrenter takket være et intuitivt design av brukergrensesnittet, noe som gjøre det veldig enkelt å bruke. Du vil enkelt finne alle verktøyene relatert til din opplevelse med dating.

Søke og kontakte potensielle partnere

Det avanserte søket er veldig effektivt og er basert på de spesifikke kriteriene du har definert i spørreundersøkelsen og i din personlige profil. Du har til og med muligheten til når som helst å endre karakteristikken du forventer av din fremtidige partner.

Så snart du registrerer deg, vil du begynne å motta 3 til 7 skreddersydde treff hver dag. Disser er tilpasset det som passer med personligheten din.

På toppen av dette, vil du enkelt kunne finne dine matcher via ditt instrumentpanel. Der vil du også finne daglige forslag som EliteSingles fremlegger under boksen «Har du møtt?». Dette er en fin måte for å møte profiler av høy kvalitet.

Du har også muligheten til å se hvilke brukere som har besøkt profilen din, slik at du enkelt kan finne interessante og spennende matcher.

Søkefiltrene er veldig komplette: du kan filtrere etter alder og høyde, distanse, ønske om barn, utdannelse og inntekt, røyke- og drikkevaner, etnisk opphav og religion.

For å sende en privat melding, trenger du et betalt Premium-medlemskap, som gir deg tilgang til alle de forskjellige kategoriene.

 • Se alle bildene til andre brukere
 • Les og send ubegrenset med meldinger
 • Få opptil 20 ekstra partneranbefalinger
 • Sjekk når din melding er lest
 • Ubegrenset kommunikasjon og intelligent matching
 • Tilgang til «WildCard»-matcher: eksklusivt for medlemmer med Premium medlemskap – EliteSingles vil sende deg 20 ekstra matcher hver dag for å øke sjansene dine.
 • Tilgang til apper fra EliteSingle for å starte dating fra mobilen, til og med når du reiser
 • Veldig aktivt samfunn på Facebook

Elite Singles’ matchingsystem

EliteSingles har en av de kraftigste algoritmene for matching som finnes på markedet. Du bruker kompatible faktorer for å skape forbindelser mellom brukere.

Hovedstøtten for systemet er utvilsomt den grundige personlighetstesten de har laget basert på den velkjente femfaktormodellen. Denne bruker en psykologisk metode for å fastslå nivået for de fem følgende faktorene: åpenhet, pliktoppfyllelse, utadvendthet, trivelighet og nevrotisisme.

EliteSingles’ system for matching er samtidig unikt fordi det også tar ekstra faktorer under betraktning: om livene til brukerne passer sammen.
Faktorer for livsstil og fremtidige planer er derfor viktige elementer som også avgjør forslag til partner.

 

 

Elite Singles Priser

Abonnement Kostnad Månedspris
3 måneder 2247 kr 749 kr
6 måneder 2694 kr 449 kr
12 måneder 3948 kr 329 kr

Pålitelighet og sikkerhet

Sikkerhet og beskyttelse av våre brukeres privatliv er høyt prioritert av teamet til EliteSingles.
Plattformen bruker et intelligent system for å oppdage svindlere, slik at brukerne kan føle seg trygg når de bruker tjenestene.
Brukere kan også rapportere og/eller blokkere personer de ikke ønsker å være i kontakt med.

Når det gjelder funksjoner, vil du finne alle de som ofte brukes på matchmaking-sider. Men EliteSingles skiller seg ut fra konkurrentene ved sin brukervennlige grensesnittdesign. Profilsøket er meget effektivt fordi det er basert på de spesifikke kriteriene du definerer under testen og på personlighetsprofilen din. Du har også muligheten til når som helst å endre egenskapene du forventer at din fremtidige partner skal ha. Dette er en god måte å avgrense søket ditt på.

Hvis du fortsatt har spørsmål om hvordan du bruker nettsiden, finner du en FAQ samt livechat.

Det er også verdt å vite at nettsiden også har et nettmagasin der du finner mange tips og gode råd!

EliteSingles’ kundeservice

EliteSingles har et veldig effektivt system for kundeservice, og tilbyr assistanse på forskjellige måter:

 • Hjelpesenteret: til å finne alle svar til de mest vanlige spørsmålene.
 • Via e-post eller faks.

Kansellering av EliteSingles

I fanen «min konto» har du mulighet til å endre personlig informasjon tilknyttet kontoen. Fra min konto kan du endre e-postadresse, passord, adresse osv.

Oppe i venstre hjørne, vil du se tre valg: min kontoinformasjon, mitt medlemskap og meldingsvalg.

Hvis du klikker på «mitt medlemskap», har du muligheten til å endre valg for matching og Premium medlemskap.

Hvis du derimot ønsker å slette kontoen, trenger du kun å bla ned til bunnen av siden hvor du finner linken til å slette kontoen.

EliteSingles vil så be deg om å velge fra en liste av årsaker til at du ønsker å slette kontoen, og ber deg fylle inn e-mailadresse og passord.

EliteSingles’ rangering: vår mening

Fordeler Ulemper
Veldig hyggelig samfunn av ambisiøse single

Veldig effektiv teknologi for å matche

Det har en intuitiv nettside

Profiler er validert av et modereringsteam

Veldig nyttig nettmagasin med tips og ideer for dating

App for Android og iOs

Kun brukere med Premium-medlemskap kan se alle bildene til andre brukere

EliteSingles er definitivt perfekt for deg hvis du er utdannet og singel, og forventer å finne et seriøst forhold på nettet.

Systemet for å matche gjør det enklere å fokusere på dem du liker best og maksimere muligheten for å finne den riktige partneren. De vektlegger helt klart detaljer, forskjellige forventinger og livsstil fra brukerne, noe som har gitt en svært god nettside for dating med høy suksessrate.

Med et veldig attraktivt og lett brukergrensesnitt, er EliteSingles utvilsomt en av de beste datingsidene på markedet.

Den er blitt en populær datingside blant single nordmenn som vil ha en seriøs tjeneste med kvalitet når de leter etter kjærlighet.

Vi har spesielt likt de svært kompatible matchene som EliteSingles sender direkte til brukerne, og også det interaktive kartet som lar deg finne mulige matcher i din egen by.

EliteSingles er også blitt kjent for sine EliteSingles-arrangementer over hele verden.
Vi anbefaler på det sterkeste at du undersøker arrangementer nær deg, siden dette er en fantastisk måte å bli kjent med single på en annerledes måte. EliteSingles organiserer en rekke arrangementer med speeddating som har hatt stor suksess blant single.
Samfunnet til EliteSingles er kvalitetbasert og proaktivt, og svært engasjert i Premium-tjenesten for å matche.

Sist men ikke minst, sikkerhet er en topp prioritet for denne nettsiden, og du kan være sikker på at personopplysningene dine er i gode hender.

Alt i alt, så oppmuntrer vi deg til å lese våre anmeldelser og sammenligne de forskjellige egenskapene. Begynn å møte de beste matchene!

Hvis du ønsker å ta del i et hyggelig samfunn med ambisiøse norske single, som har et mål om å finne en spesiell person å dele livet med og bli gamme med, da er EliteSingles et fantastisk valg! Treff medlemmene nå!

EliteSingles er perfekt for deg som er singel, har høy utdanning, er over 30 og på jakt etter et seriøst forhold. Matchmaking-prosessen er utformet til å hjelpe deg å lede deg i retning av egnede partnere og maksimere oddsene for å finne den rette.

Sist, men ikke minst, er sikkerhet øverste prioritet for EliteSingles, og du kan være sikker på at personopplysningene dine er i gode hender, noe som er meget viktig når du skal velge den datingsiden som er riktig for deg.

Bli med i verdenen til en av de mest velkjente og anerkjente datingsidene i Norge, det er definitivt verd pengene!

Ikke tenk to ganger, sjekk ut EliteSingles med en gang og møt den perfekte matchen!

 

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.