EliteSingles

Siste oppdatering april 17, 2018

Nettsidekonsept

Beskriver disse adjektivene deg: sofistikert, ambisiøs og alvorlig? Da er EliteSingles absolutt den beste datingsiden for deg. EliteSingles bruker en avansert matchmaking-prosess som hjelper deg til å finne den perfekte matchen og øker sjansene dine for å finne den riktige partneren.

Hvordan fungerer det?

For å komme i gang må du fylle ut et meget omfattende og profesjonelt spørreskjema. Denne personlighetstesten kan virke overveldende, fordi den består av over 200 spørsmål, men EliteSingles- teamet hat utformet den med brukerens livstil i tankene (dvs. profesjonelle personer med lite tid). Derfor er det mulig å gjennomføre deler av testen, lagre svarene og komme tilbake senere for å fullføre den. Et annet viktig aspekt ved denne testen er at du blir bedt om å oppgi de egenskapene du ønsker hos din ideelle partner.

Denne matchmaking-prosessen er basert på seriøse og ærlige medlemmer, for partnerforslagene er basert på resultatene av personlighetstesten.

Viktigste funksjoner

Når det gjelder funksjoner, vil du finne alle de som ofte brukes på matchmaking-sider. Men EliteSingles skiller seg ut fra konkurrentene ved sin brukervennlige grensesnittdesign. Profilsøket er meget effektivt fordi det er basert på de spesifikke kriteriene du definerer under testen og på personlighetsprofilen din. Du har også muligheten til når som helst å endre egenskapene du forventer at din fremtidige partner skal ha. Dette er en god måte å avgrense søket ditt på.

Hvis du fortsatt har spørsmål om hvordan du bruker nettsiden, finner du en FAQ samt livechat.

Det er også verdt å vite at nettsiden også har et nettmagasin der du finner mange tips og gode råd!

Kundeservice og sikkerhet

EliteSingles-nettsiden er 100 % trygg. Personopplysningene dine er kryptert. Ingen distribusjon til tredjeparter er tillatt. Dine personlige innstillinger er tilgjengelige når som helst på forespørsel. Personvern og brukersikkerhet er svært viktig for EliteSingles.

Priser

Abonnement Kostnad Månedspris
3 måneder 2247 kr 749 kr
6 måneder 2694 kr 449 kr
12 måneder 3948 kr 329 kr

Vår vurdering

EliteSingles er perfekt for deg som er singel, har høy utdanning, er over 30 og på jakt etter et seriøst forhold. Matchmaking-prosessen er utformet til å hjelpe deg å lede deg i retning av egnede partnere og maksimere oddsene for å finne den rette.

Sist, men ikke minst, er sikkerhet øverste prioritet for EliteSingles, og du kan være sikker på at personopplysningene dine er i gode hender, noe som er meget viktig når du skal velge den datingsiden som er riktig for deg.

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.