Skip navigation

C-Date Anmeldelse

Siste oppdatering april 15, 2024

C-Date er en av de mest populære uforpliktende datingsidene i Norge.

en flott og veldig interaktiv nettside for uforpliktende dating som tillater deg å nyte fordelene ved å være sammen med noen uten å måtte bekymre deg over det romantiske ansvaret.

Uforpliktende dating blir mer og mer tiltrekkende for norske nettdatere.

Flere og flere åpensinnede single nordmenn ønsker å få litt spenning i livene sine med et erotisk forhold. C-Date tilbyr grunnlaget for et flott fysisk forhold med andre single som ikke vil gå glipp av nye opplevelser.

C-Date tilbyr brukere å bli med et flott og proaktivt samfunn med 36 millioner medlemmer over hele verden for å finne lidenskapelige og diskret dater av høy kvalitet.

C-Date: Hvordan virker det?

Steg 1 – Hvordan registrere seg

Det er fullstendig gratis å registrere seg hos C-Date. Først må du si om du er en mann eller kvinne, og om du er på utkikk etter en mann eller kvinne.

Når du har gjort det, vil du bli guidet gjennom de neste 6 stegene i registreringen.

#1 – Definer opplevelsen du er på jakt etter: du kan velge mellom de følgende 6 mulighetene: møte single, noe langvarig, flørting, leker, se på eller chatte.

#2 – I det neste steget må du bekrefte om du er mest tiltrukket av kvinner eller menn.

#3 – Hvor du er. I dette steget blir du bedt om å velge landet og regionen din. C-Date er en beliggenhetsbasert nettside for uforpliktende dating, som betyr at du mottar potensielle matcher basert ikke bare på likhetene deres, men også på beliggenheten din.

#4 – Definer alderen din og forholdsstatus. I dette steget blir du bedt om å oppgi fødselsdatoen din i tillegg til forholdsstatus (singel, i et forhold eller gift).

#5 – Hvordan du ser ut. I dette steget må du fylle ut litt informasjon om ditt fysiske utseende, som størrelse og kroppsfasong, øyenfarge og hårfarge.

#6 – I dette siste steget blir du bedt om å legge inn e-postadressen din og passord. Sørg for å bruke en e-postadresse du har tilgang til, siden C-Date vil sende deg en bekreftende e-post som vil inneholde en link som gjør at du kan aktivere kontoen din.

Så snart du har fullført disse 6 stegene, vil kontoen din bli opprettet, og du blir et nytt medlem av C-Date samfunnet.

Steg 2 – Opprett profilen din

Etter at du har bekreftet e-postadressen og registreringen din via e-posten som blir sendt til innboksen din, blir du bedt om å laste opp et bilde til den uforpliktende datingsiden din.

Faktisk er dette et veldig viktig steg, siden de fleste av profilene ikke vil ha kontakt med deg med mindre du har et bilde. Profilbilder er en super måte å forsikre seg om at en profil er autentisk, noe som påvirker hele opplevelsen av uforpliktende dating.

For å fullføre profilen din vil C-Date også be deg om å legge til litt informasjon om livsstilen din (yrke, kroppskunst, drikking, røyking og kallenavn). Men om du ikke ønsker å svare på disse spørsmålene, kan du krysse av for valget ”Spør meg personlig!”.

Det er viktig å få med seg at når du har lagt til den grunnleggende informasjonen i profilen din, kan du begynne å se på andre profiler.

Dersom du derimot ønsker å lage en veldig utfyllende profil (som vi virkelig anbefaler for å forbedre den uforpliktende datingopplevelsen din), så kan du alltid tilpasse eller utvikle profilen din ved å trykke på bildet ditt, øverst i det høyre hjørnet. C-Date har forberedt en veldig interessant del du kan legge til profilen din om din ”Erotiske Type”. Du vil se ulike bilder du kan velge blant for å definere din erotiske type og erotiske forventninger.

Dersom du vil definere personligheten og attributtene dine, kan du alltid tilpasse dem ved å trykke på valget ”om meg”.

Husk på at jo mer du fullfører og utvikler profilen din, jo større sjanser har du for å finne den perfekte matchen til ditt erotiske eventyr!

Steg 3 – Kontakte mulige matcher

Moroa begynner her! Når du trykker på valget ”søkekriterier” finner du et veldig fint søkeverktøy som du kan tilpasse for å finne profilene du er mest interessert i.

Søkekriteriene er inndelt i kategorier. Du finner de følgende valgene:

  • Hva slags person du er på utkikk etter: i dette valget har du muligheten til å definere den seksuelle orienteringen til matchen din, i tillegg til familiestatusen deres.
  • Den ideelle beliggenheten til matchen din. Her kan du spesifisere ikke bare land og region, men også underregion. Du kan også legge til flere regioner eller underregioner om du vil utvide søket ditt.
  • Ideell match: kanskje en av de viktigste seksjonene i søkefilteret. Her har du sjansen til å beskrive hvordan du vil at den ideelle matchen din skal se ut. Du kan spesifisere aldersgruppe i tillegg til høyde. Dersom du vil gå mer i detalj, kan du også legge inn ideell fasong, hårlengde, hårfarge og øyenfarge. Det fine med uforpliktende dating med C-Date er at du beskriver drømmen din, og C-Date finner den perfekte personen for deg å dele drømmen din med!
  • Sexy preferanser og møter: i dette siste valget kan du være mer dristig og velge de seksuelle preferansene du ønsker at matchen din skal ha: undertøy, rollespill, uvanlige steder, fetisj… Det er bare fantasien din som setter grenser!

Test C-Date

Sammenlignet med å sjekke opp en fremmed i en bar eller nattklubb, tilbyr C-Date et høyt nivå av trygghet når det gjelder å velge den rette personen for en One Night Stand – særlig for de som ikke vil gå glipp av seksuelle opplevelser, men som er redd for å ta med en fremmed hjem.

En annen grunn til at 90% av uforpliktende dater møtes på nettet er muligheten for å holde de seksuelle affærene dine hemmelige fra andre.

Det er gratis og uforpliktende å lage en profil på C-date, og anonymiteten din er sikret. Så la C-Date koble deg sammen med potensielle dater som møter begjærene dine og er åpne for de samme tingene som deg.

Hovedfunksjoner

Kontakte potensielle partnere

Plattformen tilbyr masse variasjon for uforpliktende koblinger. Du kan møtes, flørte, leke erotiske leker, se på, og chatte med andre åpensinnede single når som helst.

For å vite preferansene dine og den seksuelle livsstilen din, spør nettsiden deg om det de kaller “Dagens Spørsmål”. Du kan også sende dette til en annen bruker for å finne ut mer om hans/hennes fantasier, og sammenligne dem med dine.

C-Date tillater deg å se de daglige matchene dine, se hvem som har besøkt profilen din, lagre de du liker best i favoritter og til og med “like” noen profiler!

Derimot må du huske på at dersom du vil komme i kontakt med andre brukere, må du oppgradere kontoen din til en Premium-konto.

En Premium-konto gir deg tilgang til de følgende funksjonene:

  • Lese og sende meldinger
  • Se fulle profiler og se bilder
  • Få tilgang til det erotiske galleriet
  • Beholde kontakter og meldinger
  • Ubegrenset tilgang til meldinger og matcher

C- Date Priser

Et gratis grunnleggende medlemskap tillater deg å opprette profilen din og se enkel informasjon om andre brukere. Om du derimot vil gjøre det meste ut av funksjonene som C-Date tilbyr, må du oppgradere til en Premium-konto: Du har tre ulike valgmuligheter for å oppgradere kontoen din, fra 3 måneder til 12 måneders abonnement.

Abonnement Kostnad Månedspris
3 måneder 2397 kr 799 kr
6 måneder 3894 kr 649 kr
12 måneder 5988 kr 499 kr

Fornyelse av abonnement skjer automatisk, så du behøver ikke bekymre deg om å oppdatere kontoinnstillingene dine hver måned.

 

Pålitelighet og trygghet

C-Dates Support

C-Date sørger for anonymiteten til brukerne sine via sterke sikkerhetsprosedyrer for databeskyttelse.
En av hovedbeskjeftigelsene til C-Date er å forbli anonym gjennom hele alle uforpliktende datingeventyr, og på bakgrunn av dette, har denne nettsiden for uforpliktende dating lagt inn store innsatser for å sørge for konfidensialiteten til brukerne sine.
C-date sjekker også regelmessig profilene i samfunnet sitt for å sørge for en opplevelse av høy kvalitet.
Selv om C-Date ikke har et kundeserviceteam med direkte kontakt, kan du enkelt gå til deres komplette “Hjelp” seksjon som vil hjelpe deg med å løse ethvert spørsmål eller tvil du måtte ha.

C-Date Blogg & Råd om Uforpliktende Dating

C-Date har også utviklet en veldig interessant og komplett C-Date blogg om uforpliktende dating for å guide deg gjennom ditt uforpliktende datingeventyr. På bloggen finner du tips og råd i tillegg brukerhistorier.
Vi anbefaler definitivt at du tar en titt på dette nettmagasinet! Du vil finne masse sexy inspirasjon!

C-Date Kansellering

Det er relativt lett å slette C-date profilen din.

Dersom du føler at du allerede har fått utnyttet denne nettsiden for uforpliktende dating og du vil pause eller slette profilen din, kan du gjøre det på nettet fra kontoen din.

Det første steget er å trykke på ikonet i det øverste høyre hjørnet med profilbildet ditt.

Så snart du er der, vil du se valget “innstillinger” som gir deg tilgang til å endre e-postnotifikasjonene dine, endre e-postadressen og kallenavnet ditt, passord og kontaktnummer, og til slutt dersom du blar nedover siden, ser du informasjonen om medlemsskapet ditt og valget “slett profil”.

Du burde huske på at dersom du trykker på dette valget, blir profilen din slettet for godt og det er umulig å reaktivere kontoen din i fremtiden.

I tillegg er det viktig å tenke på at dersom du har en Premium-konto, må du ta kontakt med kundeservice for å kansellere abonnementet ditt før du sletter profilen din.

C-Date vurdering: vår mening

Fordeler Ulemper
En av de mest populære uforpliktende datingsidene
30 millioner bruker over hele verden
Anonym dating opplevelse
Du trenger en Premium-konto for å kontakte andre
Automatisk abonnementsfornyelse

Uavhengig om du ser etter et uforpliktende forhold ansikt til ansikt eller bare er ute etter å få oppfylt fantasiene dine på nettet, er C-Date utvilsomt det rette stedet for deg.

Koblingene nettsiden tilbyr virker uendelige: du kan flørte og møte heite single som bor i nærheten. Du kan også se erotiske videoer fra andre brukere rundt om i Norge, eller simpelthen finne den perfekte sexkompisen til å spille erotiske spill på nettet med.

Hovedfordelen med C-Date er at det er du som setter grensene!

C-Date tilbyr en veldig interaktiv uforpliktende datingopplevelse på nettet med et flott og høyt engasjert samfunn som begynner, i følge siden, en ny livechat hvert sekund.

Dersom du er ute etter å være en del av en utrolig reise inn i fysisk oppdagelse, eller du vil bare dele noen av fantasiene dine og teste ut vannet, så er C-Date er fantastisk sted å starte!

Med over 20 000 nye medlemmer hver dag, og en ratio av 62% kvinnelige profiler for Premium-kontoene.

Vi har virkelig likt valgmulighetene og hjelpen fra C-Date for å opprette profilen din og beskrive de erotiske forventningene dine.

Det gjør hele den uforpliktende datingopplevelsen mye enklere og mer opphissende.

Systemet for matching er også ganske aktivt, som skaper en veldig engasjerende opplevelse for brukeren.

Vi anbefaler spesielt C-Date til de som er på utkikk etter morsomme og intense opplevelser, forhold uten forpliktelser, one night stands, eller kun for å være litt frekk!

C-Date har også en flott app for Android og iOS for å starte dating på farta…. du vil sørge for at du aldri går glipp av en mulighet igjen!

For å oppsummere, C-Date er DEN uforpliktende datingsiden for å gjøre drømmene dine sanne! Dersom du alltid har hatt lyst til å piffe opp livet ditt, å dele noen av de frekkeste tankene dine, eller å starte en lidenskapelig reise med sensuelle oppdagelser, så har du kommet til det rette stedet.

Start et nytt eventyr! Prøv uforpliktende dating med C-Date! Vær en del av et morsomt samfunn som er på utkikk etter likesinnede brukere!

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.