Skip navigation

Datingsider

Siste oppdatering februar 14, 2024

Nettstedene for dating er en oppfinnsom idé som oppstod på nettet for flere år siden for å gjøre det lettere for enslige personer å komme i kontakt med hverandre. Vi har mer enn 2000 slike nettsteder i landet vårt. Treff på nettet lar mange personer finne en partner, en sjelevenn eller et mindre seriøst forhold. Alle nettstedene for dating har som mål å gjøre det enklere å treffe andre, og å skape eventyr av følelsesmessig, erotisk eller vennskapelig natur.

Fra gratis nettsteder til avgiftsbelagt coaching

Det finnes ulike typer nettsteder for ulike typer forhold, noe som innebærer mer eller mindre tjenester. Mens noen generelle plattformer nøyer seg med en database og en søkemotor for å sette sine abonnenter i forbindelse med hverandre, velger andre å mangfoldiggjøre kompetansefeltene sine: kjærlighetskompabilitet (tilrettelagt gjennom en bestemt algoritme), coaching i forføring osv.

I henhold til kvaliteten på tjenestene som tilbys, tilbyr de gratis plattformene også avgiftsbelagte Premium-funksjoner. De mest kjente nettstedene ber som vanlig om et abonnement på måneds- eller årsbasis, andre er derimot helt gratis (eller avgiftsbelagt kun for menn).

Uavhengig av prisene på ytelsene, forutsetter valget av nettsted i virkeligheten kun én ting: hva man vil ha, med andre ord, hvilket forhold man er ute etter!

Fra one-night stands til seriøse forhold

Noen nettsteder er generelle, mens andre har foretrukket å konsentrere seg på enslige som søker et seriøst forhold. Man ser i dag at forventningene til disse enslige personene på jakt etter kjærligheten med stor K bare blir større og større. De prioriterer følelser, et varig forhold med en partner som virkelig svarer til ens forventninger og som deler deres syn på livet som par.

Ellers, når man snakker om nettsted for dating, tenker man også på one-night stands! Internett gjør det lettere å søke etter en partner for en natt via plattformene for sex-dating. Libertiner-parene som dannes på disse nettstedene deler de samme ønskene: å ha det gøy! Det handler om forføring, utveksling uten tabu, treff uten hodebry og hete møter under dyna.
Om det er for kun en natt, et diskret forhold eller deres livs eventyr, er nettstedene for dating fortsatt svært tiltrekkende for nettbrukerne.

  • Gjøre et seriøst treff, er målet for mange menn og kvinner som drømmer om kun én ting: finne sin bedre halvdel.
  • Uansett alder, det finnes ingen grenser for å finne sitt alter ego. Nettstedene for treff for eldre tilbyr også en ny sjanse til kjærlighet for mange enslige.
  • Mange mener at den ideelle partneren også er deres beste venn, og interesserer seg først og fremst for nettstedene for vennskapelige treff for å utvide deres bekjentskapskrets.
  • Internett har revolusjonert nettverket av sexfriends som lar alle som ønsker det koble seg til plattformene spesielt tilegnet sex-dating.
  • Vennskapelige treff, sosiale medier, aktiviteter med venner: de unge elsker nettsteder for treff mellom ungdom for å dynamisere deres sosiale liv.

Mer informasjon on Nettdating

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.