Skip navigation

Seriøse treff

Siste oppdatering januar 7, 2016

Av alle nettsteder dedikert til relasjoner mellom menn/kvinner, er sidene for seriøse treff de som opplever mest suksess. De nyter godt av et betryggende rykte og ser ut til å være veltilpasset for å svare på et behov som mange millioner individer har: å finne kjærligheten. På et eller annet tidspunkt i livet har single tenkt på fremtiden for sine kjærlighetsliv og etter som årene går og flørt etter flørt ikke blir til noe, blir de til slutt tiltrukket av utsiktene til et seriøst forhold. De fleste ser ikke for seg å leve alene resten av livet, og det er derfor mange prøver datingsider for å finne den rette personen å fortsette sin historie med og kjærligheten man har ventet på.

Hvordan begynne for å finne sin sjelevenn?

Gå ut med venner, delta i sportsaktiviteter, arbeid med kolleger (…): det er mange muligheter som ikke nødvendigvis oppfyller alles ønsker. Ikke alle ønsker å gå ut sammen med sjefen eller dele intime historier med en barndomsvenn. For å utvikle sitt potensiale for møter, er det nødvendig å utvide sin bekjentskapskrets. Sidene som er dedikert til seriøse treff har fordelen av å koble single med felles mål om å skape sine kjærlighetsliv.

Selv om noen fortsatt tviler på å finne kjærligheten på nett, bør dette ikke være en kjepphest! I en tid med Tinder, snapchats, tweets, #hashtags og konkurranser om “likes” mellom “followers”, synes du fortsatt det er rart å registrere deg på en datingside?

Hva slags side velger man for seriøse forhold?

Når man snakker om sider for seriøse forhold, finnes det mange sider på internett som er dedikert til å hjelpe deg å finne kjærligheten på en enkel måte. Blant disse er noen spesialiserte i eksklusive møter rettet mot elitesingle, mens andre er fokusert på et geografisk sted eller etnisitet osv.

Å velge en “god” side avhenger av dine kriterier og ønsker: en som fokuserer på kompatibilitet i kjærlighet eller som setter deg i kontakt med single med en spesifikk religiøs overbevisning? Uansett finnes det mange sider for å finne en singel mann eller kvinne som venter på deg.

Hva kan du forvente av et seriøst forhold på nettet?

På disse sidene finner du verken en sjarmerende pris eller den perfekte kvinnen, men vanlige menn og kvinner med det lille “ekstra” som definerer deres unike sjarme. De er på jakt etter en livspartner for å skape en langtidsrelasjon, gifte seg (eller bo sammen), skape en familie (eller omskape en familie), få en ny sjanse eller finne noen å stole på.

Kvinner bekymrer seg ofte for at de ikke skal finne en seriøs fyr på en datingside: de tar feil. Menn nøler med å registrere seg på en side med 10 menn per 2 kvinner: det er like feil. Det er sant at kvinner er i undertall på datingsidene, rett og slett fordi det er menns naturlige instinkt å kurtisere kvinnen. Det som noen glemmer er at kvinnene har et grunnleggende behov for å føle seg forført. De single kvinnene er dermed senere med å registrere seg på datingsider for seriøse forhold. Hva venter de på? På menn selvfølgelig! De velger deretter en mann som de kan ha en mer intim kontakt med.

Mer informasjon on "Datingsider"

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.