Skip navigation

Finne en sengevenn

Siste oppdatering januar 7, 2016

Hvis du også er (eller har vært) singel, har du kanskje prøvd, testet, praktiserte eller snakket om konseptet seksuelle møter, det vil si: en sengevenn! Det handler om en type relasjon basert kun på fysiske kriterier for rent seksuelle forlystelser. Vårt samfunn har endret seg: kvinnens frihet, prevensjon, arbeidstider, sølibat, liberalisering av relasjoner, triolisme osv. Tabuet med å ha en sengevenn er nå noe som er vanlig. Mange single velger fritt å kun hengi seg til fysiske relasjoner uten følelsesmessig tilknytning med formål om nytelse.

Del sex, bare sex

Noen personer velger (eller velger ikke) å forbli alene uten å få utløp for sitt libido i et sexliv redusert til ingenting. De to partnerne er enige om at relasjonen kun skal tjene hverandres seksuelle lyster. Chat med en partner og møt vedkommende for en heftig natt: en fantasi som innebærer flere personer!

Skjelvingen som går gjennom kroppen ved tanken på at en ukjent berører deg… Noen single tenker at det er nødvendig å tilfredsstille sine behov for sex på denne måten.

Ha en one night stand

Menn og kvinner liker sex på sin måte og har lite eller stort behov: vi har behov for å bli forført, å behage, å beile til, å begjære… Enten en fast følgesvenn og fortrolig eller en samling av jakttrofeer, har vi behov for å føle denne spenningen av begjær og tilfredsstille våre seksuelle lyster.

På denne måten er det å ha en sengevenn et naturlig resultat av menneskets natur. Internett har gitt et boost til å trivialisere dette!

Mer informasjon on "Sexdating"

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.