Skip navigation

Hvordan havne til sengs den første kvelden?

Siste oppdatering januar 7, 2016

Det handler ofte om et ønske eller mål for mange menn om å få deres date til sengs… umiddelbart! Tilnærmingen er ofte lettere ved et seksuelt møte siden en felles avtale er etablert mellom de to partnerne om å havne til sengs. Men i de fleste situasjoner, må man bruke utspekulerte triks og teknikker for forførelse for å score på den første daten, og det er ikke gitt for alle!

Velg den riktige jenta

For noen kvinner er dette helt utenkelig… Dermed, for å maksimere dine sjanser for å lykkes, må du finne den rette jenta! Det er åpenbart at du i alle tilfeller må respektere viljen til jenta du har møtt. Om hennes svar er et bestemt og definitivt nei, må du forbli frustrert… Men man vet også at det er mange jenter som på samme måter prøver å finne en hyggelig og sexy mann de kan sove over hos den første natten. Disse jentene som er på jakt etter en sengevenn uten oppstyr finnes, men de er ikke (nødvendigvis) billige jenter.

Flørteteknikker for å havne til sengs den første kvelden

Forbered stedet hvor dere skal møtes

Hvis du etter forrett, middag, kino (og alt har gått bra frem til da) klarer å få henne hjem til deg og hun godtar å bli med inn på den berømte “drinken”: da må alt være klart! Med dette menes: rengjøring og klargjøring av leiligheten, ikke noe skittent undertøy på gulvet eller rester etter en eks på soverommet (nei, det er ikke forferdelig…).

Det samme når det gjelder deg! For å høyne dine sjanser, bør du gjøre forberedelser på nivå med en toppidrettsutøver: upåklagelig fremtoning, god hygiene, nyklippet hår osv. Din mentale forberedelse er del av pakken er å fremstå selvsikker: i kveld skal du ikke gå hjem alene!

Fremstå selvsikker

Å dele intimitet med en fremmed som du nettopp har møtt for et par timer siden er spennende, men også skummelt. Det første som gjør en kvinne tilbakeholden om tanken på å gå til sengs første kvelden er usikkerhet. Dermed er det første budskapet som må overleveres at det er ingen grunn til panikk, jeg er ingen seriemorder, jeg vil deg bare vel! Det er essensielt at du fremstår selvsikker og vekker tillit. Hvis du klarer det, er du allerede halvveis!

Hvordan gjør man det? Snakk om jobben din (spesielt hvis du lever et godt liv høres dette enda bedre ut for kvinner, økonomi og sikkerhet hører sammen, også når det gjelder sex). Du kan også snakke om dine venner, familie osv. Vis at du er en god person på alle måter.

Seksualiser situasjonen

Du bør avsløre dine beste våpen for forførelse og angripe på en glatt måte… Det handler om å sette stemningen og øke temperaturen for at den andre skal ønske å gå videre. Fremstå uimotståelig! Kort sagt, her er tabellen for nybegynnere:

  • Ikke-verbalt språk : dypt, intenst blikk, lett berøring av hendene osv.
  • Stanse samtalen for å gi den andre et kompliment,
  • Beholde en usikker sone for å opprettholde spenningen,
  • Seksualisere samtalen : så godt det lar seg gjøre!

For å havne til sengs den første kvelden, må man komme til et stadie av seksualisering. Vi snakker ikke om at du skal lire av deg sexvitser (definitivt ikke), men en samtale som på en forsiktig måte omhandler temaet som angår deg: sex!

Ikke server henne “sexsnakk”, men nærme deg temaet taktfullt og varsomt. Du kan nevne en anekdote, en forestilling, en film osv. Jenter som går til sengs første kvelden liker også godt å snakke åpent om sex. De kan på denne måten vise at de ikke er bundet og liker å hisse opp flammen som brenner hos mannen og i hans øyne!

Avslutte den første daten

Her er du:

  • Leiligheten din er ren,
  • Du har beroliget vedkommende.
  • Du har vært innom hete temaer.
  • Du har vekket gløden til din erobring.
  • Du har drukket (litt) og du har seksualisert samtalen.

Nå kan du være ærlig…

Det er på tide å fortelle henne at du vil ha henne, og dette er det avgjørende øyeblikket da du ikke skal feile… Sett standarden: du kan fortelle henne hvor flott kroppen hennes er og hvor uimotståelig personligheten er, så mye at du virkelig ønsker å avslutte kvelden sammen med henne. Gjør det på en slik måte at hun vil føle skam over å bryte opp en slik stemning!
Jenter har den luksusen av å være ønsket (ja, slik er spillet), så hvis din erobring nøler, kan du erte henne med at du trodde hun var en fri, moderne og uavhengig jente! Avstå fra å le hvis du ønsker at hun skal ligge med deg, for da kan du være ganske sikker på at du kommer til å “sove” alene.
Siden du er en selvsikker, forførende og respektabel person, bør din posisjon heller være lik en George Clooney, synonym med deilige netter. Dette er tidspunktet for å trekke frem ditt siste våpen for å opprettholde intensiteten i dine tilnærminger og få ønsket ditt oppfylt.
Siste utvei som kan utløse et “ja”: ta med en konkurrent på jakt… På humoristisk vis kan du si at du vil ta med en venn på den forførende kvelden… Men, det er farlig terreng å bevege seg i, for kvinner er naturlig sjalu og kan raskt bli fornærmet fremfor å fortsette å spille dette lille forførelsesspillet.
Din tur!

Mer informasjon on "Sexdating"

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.