Skip navigation

Hvordan få til vennskapelige treff

Siste oppdatering januar 7, 2016

Et vennskap etableres ikke på en dag. Det krever tid, tålmodighet, lytting, medvirkning, minner osv. Ikke minst, grunnlaget for et vennskap hviler uansett på det samme: et treff! For å oppnå resultater trenger du konkrete handlinger! Som i kjærlighet, liker man noen mennesker bedre enn andre. Man kan ikke like alle! Som i kjærlighet, bør det ikke være for krevende å sette pris på folk som de er. Som i kjærlighet, kan du bli kjent med dine nettpartnere ved å registrere deg på en side for vennskapelige treff. Som i kjærlighet, kan en første virtuell kontakt føre til et treff i virkeligheten og kanskje starten på en hyggelig, vennskapelig relasjon…

For å treffe noen: gå ut av huset!

Finn styrke til å møte likesinnede, og forstå at det er nødvendig å gå ut av huset… Husk at det er mange som går ut for å drikke “alene”! Gå ut av huset, oppdag verden, bli med i en organisasjon, bli med på sportsaktiviteter i gruppe, lær å danse, lær et nytt språk: anledningene mangler ikke for å treffe noen i det virkelige liv! Du trenger bare en god dose motivasjon og et minimum av tro på deg selv.

De mest sjenerte og ensomme som ikke tør å ta skrittet fullt ut, kan høyne sine sjanser for å bygge et sosialt nettverk med andre på internett via sider for vennskapelige treff.

Del dine interesser

Som en nettside dedikert til vennskap, er den fremfor alt et sted for å dele og utveksle hvor mange menn og kvinner bryter ut av isolasjonen og møter folk de har noe til felles med. Så det er dette profilen din må oppmuntre til for å komme i kontakt med så mange som mulig. Liker du mat, håndarbeid eller hagearbeid? Du er sannsynligvis ikke alene. Liker du fotball og støtter du et spesielt lag? Du vil finne andre medlemmer av samme fanklubb. Et eneste råd: gjør noe!

Gjør en innsats og finn dine venner på nett

Svært ofte, enten på nett eller i det virkelige liv, mangler det litt spontanitet og drivkraft for å oppheve blokkeringen av en situasjon og transformere den til et hyggelig treff mellom venner. Hvis du driver med idrett eller går på teaterkurs, hva er det som hindrer deg i å spørre laget ditt om å gå og ta noe å drikke etter trening? Du kan også foreslå after-work sammen med dine kolleger for å finne en hyggelig stemning!

På chatsider for vennskapelige treff kan du bruke samme fremgangsmåte. Hvis dere diskuterer den siste filmen til Spielberg, hvorfor foreslår du ikke at dere går ut sammen og ser den neste filmen? Det er ikke mye, men få mennesker tør å gjøre dette av frykt for avslag eller å fremstå dum.

Øk ditt sympatiske potensiale

Vi skal ikke lyve: av 15 til 20 personer du spør, vil kanskje bare halvparten svare og til slutt vil én eller to vise interesse for deg på en konkret måte. Men det gjør det jo verdt et forsøk likevel? Ikke bli fornærmet, enten det gjelder kjærlighet eller vennskap, smak og farger trenger ikke å diskuteres hvis ikke kjemien er der. Noen vennskapelige treff kan føre til et hyggelige vennskap, noen mer enn andre.

Du må bruke tid på å skille de enkle relasjonene til fremtidige venner, beholde smilet og være åpen for å treffe andre. For å frembringe flere muligheter for treff, enten på internett, på jobb eller på postkontoret, kan du bedre dine sjanser for å bygge opp et solid sosialt nettverk og transformere et treff til vennskap.

Mer informasjon on "Vennskapelige treff"

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.