Skip navigation

Hvordan finne en seriøs type på en datingside?

Siste oppdatering januar 7, 2016

Blant falske profiler, de desperate og de som allerede er sammen med noen: ikke lett å kjenne igjen en ekte og seriøs profil på en datingside! Allikevel kan du ved å følge noen enkle regler raskt finne din potensielle Apollon på nettet, samtidig som du utelukker lystløgnerne. Selv de mest seriøse nettstedene kan dessverre ikke garantere at alle de single medlemmene er ute etter et seriøst treff. Noen jukser og respekterer ikke spillereglene. Slik avslører du dem!

Oppspore falske profiler på datingsidene

Ingen er perfekt… Og ved å konstatere dette, bør det være ganske enkelt å utelukke profilen til single som er altfor glatte og altfor perfekte. De der har helt sikkert noe å skjule! Hvordan kjenne dem igjen? Det er enkelt: sixpacken til Brad Pitt, Colgate-smilet eller brunfargen til en surfer… Vær på vakt! Den perfekte mannen er et agn, ikke bli hans bytte!
En merkelig beskrivelse, med for eksempel seksuelle hentydninger, bør du også sky. Profilen til perverse personer er ganske enkel å identifisere: et mistenkelig pseudonym, en dristig tilnærming… Kom deg unna.

Pseudonymet til en person på en datingside sier mye om personen. Altfor flotte pseudonymer bør unngås: du er ikke ute etter en Don Juan eller dobbeltgjengeren til George Clooney (som alle sloss om), eller hva?

Analysere profilbildet

Dessverre bruker noen single retusjerte bilder, og noen ganger også bilder av en helt annen person. For ikke å gå i fella, kan du gjøre en liten undersøkelse ved å taste navnet til personen i en søkemotor (og se på bildene relatert til søket).

Det er ikke nødvendig å sløse bort tid på noen som skjuler sin virkelige identitet: du vil helt sikkert bli skuffet ved deres første date. Unngå derfor med vilje alle profiler der bildene virker altfor perfekte eller unaturlige.

Tyde den første meldingen

Måten beileren din tar kontakt med deg på må studeres nøye. Det sies jo at førsteinntrykket er viktig, ikke sant? Det er det samme med den første meldingen på en datingside. Den første tilnærmingen må være overbevisende, høflig uten å være upassende, ikke for seriøs og heller ikke for avslappet.

Seriøse single er først og fremt respektable personer. I tillegg må du også unngå å bruke SMS-språk: vi er ikke her for å leke, men på leting etter en livsledsager, det er derfor viktig å ta kontakt på en seriøs måte. Til slutt, mange single benytter seg av kopi/lim inn-funksjonen og sender kollektiv søppelpost som er lett gjenkjennelig: «hei, jeg er 25 år, jeg er blond og hyggelig. Jeg er glad i kino og dyr».

Gjenkjenne seriøse single

Foruten lystløgnerne eller de som driver med love-spamming, vil du helt sikkert også motta meldinger fra en forkommen romantiker (en som tar kontakt med deg og sier at du er den vakreste jenta i verden) eller fra store, lidende poeter.

Så det finnes nok av tilnærminger å filtrere og kaste i mappen «ikke seriøs». Single man kan omgås med vil alltid gjøre alt for å være høflige og ærlige samtidig som de personliggjør sine meldinger. Ikke vær redd, disse vil også ringe på døren din (eller skal vi heller si mail-boksen din). I kjærlighet er tålmodighet en dyd…

Mer informasjon on "Seriøse treff"

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.