Skip navigation

Våre råd til de single

Siste oppdatering januar 7, 2016

Å leve alene passer for noen mennesker: bo på egen hånd, ingen krangling om TV-programmer, mer plass i sengen, færre kompromisser: kort sagt, det finnes single som er svært positive til ideen om å fokusere på seg selv. Likevel er det mange som lider av ensomhet og kronisk depresjon. De gruer seg til familietreff, gaver som “40 oppskrifter for én person” og besøker nesten ikke lenger sine venner som har kjærester, sjalu på deres liv i tosomhet. For disse er tiden inne for å endre deres status og gjøre deres mødre som har tvilt på om de blir bestemødre en dag glade. For dette er det nok å følge våre Datingråd for å begynne et nytt liv i par.

Ta tak i ditt kjærlighetsliv

Først må du slutte å vente på drømmeprinsen… Siden du er singel, kan du ikke innta en passiv rolle til treff. Realiteten er det motsatte av eventyr: for å finne kjærligheten må du lete etter den! Gå ut, gjør endringer, flørt… Suksess i kjærlighet kommer til de som er aktive! Enten på en datingside, via sosiale medier eller gjennom organisasjoner, det å gå ut av sølibat innebærer å komme i kontakt med andre.

Danseklubber er for eksempel glimrende for single. Man blir kjent samtidig som man deltar i en felles interesse som er ganske sensuell (alt etter hva slags dans) og som kan utvikle seg til en relasjon. Pardans er et godt middel til å bli kjent på en naturlig måte som kanskje kan føre til noe mer. I tillegg bør det minnes om at kvinner elsker menn som kan danse: altså garantert forførelse!

Oppsøk steder der single møtes

De fleste store byer har sin andel av hippe barer som genererer en atmosfære som innbyr til treff. Det beste øyeblikket for å gå dit er ikke om kvelden, men rett etter jobb. “After-work” består av flere aktive som går dit for å slappe av etter arbeidsdagen er over. Det er tidspunktet hvor det er størst sannsynlighet for å bli kjent med nye mennesker, diskutere alt og ingenting, rett og slett for å slappe av. Hvis du er naturlig sjenert, kan du invitere noen venner til å bli med deg og velg en åpen pub eller lounge med en atmosfære som passer til diskusjon.

Varier mulighetene for treff

Vi har alle våre små vaner, men disse hjelper oss ikke ut av sølibat. For å høyne dine sjanser, må du variere stedene du går ut. Endre din daglige joggerunde og multipliser anledningene til å gå ut på steder som du ikke kjenner til. Mange singelkvelder organiseres i de store byene, og ikke nøl med å delta på disse som blir stadig mer populære og omfatter et stort mangfold av personer.

Du har sikkert en venn eller to som også er singel: det er tid for å transformere din energi for å utnytte dine utflukter og deltar i jakten på kjærligheten. Å gå ut av sølibat avhenger ikke av skjebnen, men av handlingene du gjør. Våg å gå ut av din daglige rutine og dine sjanser for å lykkes vil gå til himmels!

  • Å registrere seg for nettdating innebærer også å vite hvordan man flørter på internett. Vi gir deg våre tips for å komme i gang!
  • For å avtale treff raskt, er det mange som prøver seg på datingsider, noen single utvikler også relasjoner med nettdating og klarer ikke å velge riktig strategi for å opprette en solid relasjon i det virkelige liv.
  • Overgangen fra status som singel til i et par, vil endre noen vaner for å gi plass til kompromisser i livet i tosomhet. Er du positiv til endringer?
  • Hvis dine venner ikke vil bli med deg i kveld, vil du gå ut alene i kveld?

Mer informasjon on "Våre sjekkeråd"

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.