Skip navigation

Våre sjekkeråd

Siste oppdatering februar 14, 2024

Omtrent én nettbruker av 4 har allerede oppsøkt et nettsted for dating, men ikke alltid med suksess. Gjøre treff på nettet angår mange single. For å kunne utnytte de beste sidene ved nettstedene for dating, har vi opprettet en rubrikk med råd for single med informasjon om hvordan man bør gå frem. Som John Gray illustrerer det så godt i Menn er fra Mars, kvinner fra Venus, bruker ikke kvinner de samme fremgangsmåtene for forføring som menn: teknikk for forføring, første skritt og sjanse for å lykkes hviler ikke på de samme kriteriene for begge kjønn.

Kaste seg ut i et dating-eventyr på nettet

Registrere seg på et datingside krever apriori lite informasjon: en e-postadresse, et pseudonym, alderen din og, noen ganger, hvor du befinner deg geografisk (noen nettsteder kan tilby deg profiler av single i din region). Etter at du har oppgitt denne grunnleggende informasjonen for å opprette kontoen din, må du lage profilen din på en slik måte at du tiltrekker deg andre single.

Treff på nettet er et eventyr av deling og utveksling på skjermen før et første møte i det virkelige livet. Foruten nettstedene spesielt tilegnet dating, er de sosiale mediene også en fin måte å treffe andre på. Chatt, direktemeldinger og apper tilegnet dating og flørt gir nettbrukerne større og større muligheter for virtuelle treff. Med populariteten til Facebook, Twitter og andre, som Tinder eller Snapchat, er potensialet for disse verktøyene bare økende!

Gå fra virtuelle til reelle treff

Skjemaet for det klassiske paret som møtes når de er 18 år og holder sammen resten av livet hånd i hånd i perfekt kjærlighet, gjør mange single ettertenksomme… Det er riktig at utviklingen av samfunnet vårt har endret på dette. Eventyrene har gått gjennom generasjoner av skilsmisser, stefamilier eller familier med kun én forelder. Ikke mange opplever kun én kjærlighet i livet.

Om det er etter et brudd, for å komme seg ut av ensomheten, finne en livsledsager eller en partner for en tid: vi ønsker (nesten) alle å være «to». Forme et par med en av sine likesinnede er langt fra enkelt. Finne den rette personen, den som deler vår latter (og våre tårer) like fullt som våre synspunkter, den som får oss til å vibrere og som gir oss definisjonen på ordet «lykke»: personen du kan leve med i perfekt harmoni i det virkelige livet… For å hjelpe deg å treffe personen som vil endre livet ditt, vil vi avsløre alle hemmelighetene for dating på nettet for deg.

  • Finne en partner krever anstrengelse og engasjement. Teamet vårt gjør alt for å kunne gi mest mulig tips og råd til single for å ledsage dem på veien.
  • Å forstå de motsatte kjønn er svært viktig for trivselen til paret og kjærlighetsforholdet, en utfordring du kan ta sammen med oss.
  • Etter at du har registrert deg på det nettstedet du ønsker, er det flere elementer du må ta i betraktning for å lykkes med ditt treff på nettet og overføre frukten fra et virtuelt eventyr til et konkret forhold.
  • Foruten de klassiske nettstedene finnes det også andre muligheter for å komme i kontakt med ukjente på nettet, blant annet takket være mulighetene for treff via de sosiale mediene.
  • Når vi ser populariteten til dating-nettstedene, må vi bare innrømme at vi alle er på jakt etter det samme: det å finne kjærligheten!

Mer informasjon on Nettdating

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.