Skip navigation

Hvordan flørte på internett

Siste oppdatering januar 7, 2016

Enten på chat eller en datingside er det viktig å huske på at virtuelle møter er et utgangspunkt for å konkludere… i det virkelige liv! Likevel betyr ikke nettflørting at det ikke skjer! Ifølge våre råd til single, insisterer vi på behovet for å bruke nettsteder dedikert til formålet om å få til en første date raskt. Målet med våre forførelsesteknikk er ikke ment å bli spredt på internett, men for at du skal få gode resultater, som en e-postadresse eller et telefonnummer. Selv når det er snakk om nettfløring, er det et spørsmål om metode.

Ta kontakt på en datingside

Vanligvis vil folk som deg ønsker å få kontakt med andre mennesker oppgi kontaktinformasjonen som er nødvendig for å ta kontakt. På datingsider er det også mulighet for private meldinger som lar deg innlede en diskusjon. Prøv i alle tilfeller å innhente personlig kontaktinformasjon (e-post, telefon) fra den single som du kontakter.

Med en gang e-postadresser er utvekslet, begynner en elektronisk korrespondanse som kan bli avhengighetsskapende. For å øke sjansen for gode resultater bør du ikke fokusere på én spesiell profil, men ta kontakt med flere individer. Imidlertid er “mailbombing” en teknikk som må brukes med forsiktighet, fordi hvis målet er å få mye oppmerksomhet kan du tape poeng!
Videre må den elektroniske korrespondansen vare evig. Ikke glem at ditt hovedmål er å møte en person av kjøtt og blod! Noen kvinner kan være ubesluttsomme ved spørsmål om å møtes for første gang (nervøs, redd for det ukjente, usikre osv.).

Ta kontakt med flere single

Vi kan ikke si ofte nok at det er viktig å ikke fokusere på én person, men høyne sjansene for møter ved å kontakte flere. Ikke kjør mer enn 10 samtaler samtidig hvis du ikke har kapasitet til flere samtaler samtidig. Din samtalepartner bør føle seg unik. For eksempel, når dere chatter sammen bør du kunne svare vedkommende i løpet av et minutt, ellers risikerer du at han (eller hun) forsvinner.

Få et telefonnummer

Første skritt mot et møte i virkeligheten: telefonsamtalen. Da er du ferdig med å gjemme deg bak chat og e-post, det er tid for å ha en ekte samtale! Når det er sagt kommer du ikke til å unnslippe “teksting”, forlengelsen av chat, på noen måte. Men før vi kommer dit må du få det magiske: telefonnummeret!

Generelt bør man ikke be om telefonnummeret for raskt. “, nei. Likevel, det å “bed” om telefonnummeret innebærer at du også bør gi ditt: og døren er åpen for mer intim kommunikasjon. Det er veldig enkelt, det handler om å skrive en liten melding/e-post hvor du nevner ditt telefonnummer: “nøl ikke med å ringe med for å snakke i 5 minutter” etterfulgt av et sjarmerende “det vil være hyggelig å diskutere med deg”!

Om du får svar, har du vunnet!

Mer informasjon on "Våre råd til de single"

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.