Skip navigation

Opprette sin profil på Tinder

Siste oppdatering januar 7, 2016

Tinder er en gratis applikasjon som fungerer som søkemotor for dating. Den lar deg bla igjennom profilene til single personer som befinner seg i din geografiske omkrets, og lar deg sende meldinger i form av en «like». Dersom personen sender tilbake en «like», vil Tinder sette dere i forbindelse. Dating gjennom sosiale medier åpner nye horisonter for skapere av mobilapper som rivaliserer om ideer for å hjelpe single å finne kjærligheten. Konseptet kan virke revolusjonerende, men bruken, mye mindre… Så for ikke å tape tid på Tinder, og i håp om å gjøre virkelige treff (de som materialiserer seg i det virkelige livet), kommer det her noen tips…

Velg rette bilder

Tinder fungerer ikke som de klassiske nettdating-stedene, for det som avgjør om du vil få en «like» eller en «nope» er først og fremst profilbildet ditt! Så mens de andre brukerne setter i gang en intensiv zapping av profilene på Tinder, er målet å få dem til å stoppe opp på din avatar. Dersom du kommer deg igjennom denne etappen, må du heller ikke neglisjere resten av profilen din: de andre bildene og beskrivelsen av deg. Nøkkelen på Tinder, kontaktmotoren: vær kort, konsis og saklig! På denne appen har du kun noen sekunder på deg til å overbevise!

Hva er et godt profilbilde på Tinder? Det er først og fremst et hovedbilde (la det være sagt, enkelte profiler har ikke bilde, og det funker selvfølgelig ikke…) samt flere tilleggsbilder (men ikke for mange). Det ideelle er 4-5 bilder: 3 som fremhever deg og 1 morsomt (det er viktig å selge en «fun» side på Tinder). For enda større virkning bør du velge helt forskjellige bilder: et portrett (hovedbildet ditt, det som skal trekke til seg alle «likes»), et bilde der du driver en form for sport eller annen aktivitet, et bilde som illustrerer ditt sosiale liv (med vennene dine), et annet i helfigur osv.

Kort sagt, prøv å privilegere «kule», «hyggelige» og «aktive» sider av deg, alltid med tanke på at noen aktiviteter gir mer status enn andre (volleyball er mer sexy enn strikketøy).

Oppgi interessene dine

Når du oppretter profilen din henter Tinder opplysninger om deg fra Facebook (og dermed dine interesser) selv om de ikke nødvendigvis gjelder lenger. Du bør derfor sjekke disse opplysningene: favoritter innen musikk, bøker, filmer osv. For en optimal presentasjon anbefales du å oppdatere dette på Facebook. Det vil så bli aktualisert på Tinder.

Det er unødvendig å dikte opp lidenskaper, for interesseområdene er ofte det neste samtaleemnet med kontaktene dine (etter «hei, går det bra, og hva jobber du med?»). Det ville være synd å gå i fella ved å ha påstått å være fan av Grey’s Anatomy når du ikke har sett de to siste sesongene. Vær ærlig.

Ikke glem beskrivelsen av deg

Et tradisjonelt nettsted vil anbefale deg å gå i detaljer når du skriver annonsen din, men sånn er det ikke på Tinder: alt ligger i formuleringen, skjemten og tonaliteten. Beskrivelsen av deg kan virke underordnet, men må ikke av den grunn neglisjeres. Dersom en potensiell match klikker på den og feltet er tomt, er tabben gjort.

Beskriv deg selv på noen linjer (mellom 5 og 8) på en selgende måte samtidig som du forblir subtil og entusiastisk. Unngå å være omstendelig «jeg heter Julien, jeg er 20 år, grønne øyne, elsker å gå turer i skog og mark og er på jakt etter min bedre halvdel». På Tinder er vi moteriktige, vi er kule og vi er fun! Legg til litt energi! Vi vil heller ikke ha «drittlei av loosere, hvis du ikke er seriøs kan du bare zappe! » en litt for aggressiv kontaktmåte kan man vel si… På Tinder er vi først og fremst friendly (du er der for å treffe andre, ikke sant?). Pass også på rettskrivingen og formuleringen av setningene.

Hva er så oppskriften til en beskrivelse som beviser hele verden at du er kul, relax og super-extra-friendly (men allikevel naturlig, selvfølgelig)? Hentyd til anekdoter, vekk interessen hos den andre, snakk om dine erfaringer, legg til en klype humor og vær en snev hemmelighetsfull.

Ved å bruke alle disse knepene, vil du desidert forbedre match-resultatene dine på Tinder og dermed oppnå flere dates!

Mer informasjon on "Dating via sosiale medier"

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.