Skip navigation

Dating via sosiale medier

Siste oppdatering januar 7, 2016

Dating via sosiale Siden noen år tilbake har de sosiale mediene utviklet seg betraktelig på nettet. De lar nettbrukerne treffe andre personer med samme ideer eller samme interesseområder. Finne venner, utvide sin kontaktkrets, gjøre nye bekjentskaper og kanskje enda mer: dette er selve drivstoffet til de sosiale mediene. Våre sjekkeråd vil hjelpe deg å forstå hvorfor og hvordan mange single bruker sosiale medier til sjekking. Selv om fremgangsmåten ikke er den samme som på de tradisjonelle datingsidene, representerer de sosiale mediene allikevel en interessant mulighet til å dra på jakt etter et forhold på nettet.

Hvilke typer dates på hvilke sosiale medier?

For å finne dates som er underholdende, morsomme og uten hodebry: er ingenting bedre enn de sosiale mediene, men ikke hvilke som helst! Vi har de store klassikerne: (Nesten) alle har en profil Facebook (ikke du? Kom deg ut av hulen din!). Være tilstede på de sosiale mediene er selve grunnlaget for å treffe andre på nettet.

Når det er sagt, er ikke Facebook fra starten av skapt for å finne kjærligheten. Andre typer verktøy har dukket opp siden, og fortjener din oppmerksomhet. Noen medier surfer på bølgen av sexdating, og samler tusenvis av medlemmer. Deriblant:de nysgjerrige, par på leting etter litt krydder i hverdagen, single, libertinere osv. Disse sosiale mediene er mer rettet mot korte treff enn mot seriøse forhold, selv om ingenting er definert!

Hva skal man synes om dating-appene?

I dag er vi til stadighet tilkoblet, noe som har satt kraftig fart på verktøyene for forbindelser mellom ukjente ved bruk av blant annet potensialet for geolokalisering av smarttelefoner. For noen år siden var ikke dette mulig, men vi har i dag muligheten til å få vite hvem som er singel rundt oss, selv om det handler om helt ukjente personer!

Appen i vinden for tiden heter Tinder! Appen er svært enkel i bruk via en mobiltelefon eller et nettbrett, og lar deg lokalisere alle de andre som er registrert på Tinder i en omkrets på X kilometer. Denne appen er ikke den eneste i sin genre, og legges til listen av den nye generasjonens verktøy som forenkler mer og mer virtuelle treff.

  • Facebook, Twitter, Tinder osv. er enestående medier for å komme i kontakt med ukjente, men siden, vet du hvordan du flørter via sosiale medier?
  • Du kan optimalisere din sjanser for kontakt ved å unngå å gjøre de klassiske feilene til single på Facebook.
  • Tilbudet av dating-apper for smarttelefon har eksplodert, blant annet Tinder for rask kontakt og geolokalisering.
  • Alle som oppretter en profil på Tinder gir det samme signalet: de er på jakt etter en «date»!

Mer informasjon on "Våre sjekkeråd"

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.