Skip navigation

Skrive en relevant annonse

Siste oppdatering januar 7, 2016

Det anbefales å opprette en profil fordi vellykket nettdating representerer en utfordring for de fleste single som jakter på kjærligheten på internett. Hvordan beskriver man seg selv på en attraktiv måte? Hva skal man avsløre, og hva skal man holde for seg selv? Skal man avsløre alt? Alle disse spørsmålene angår mesteparten av de nye registreringene på datingsidene. Faktisk har opprettelsen av en god profil stor innvirkning på graden av suksess. Her er våre tips for å komme i gang med å skrive en relevant annonse.

Hva slags singel person er du?

Først og fremst, det å skrive en annonse for en datingprofil er ikke en enkel øvelse! Det handler om å “selge” seg selv like mye som å “beskrive” seg selv i et “prospekt”. Du må lage reklame for deg selv samtidig som du er ærlig.

Utformingen av din beskrivelse bør tiltrekke “gode partnere” som du vil holde kontakten med og som er sannsynlig at du kan dele livet med. Man må finne de riktige ordene, den riktige tonen for å uttrykke sin personlighet og hvordan man ønsker å finne lykken i en kjærlighetsrelasjon.

For å realisere ditt selvportrett, gjør du følgende : beskriv deg selv fysisk og marker med verdier (nei, du er ikke “mager”, du er “tynn”… Nei, du er ikke “tykk”, du er “fyldig”). Så kan du få hjelp av venner eller familie til å opprette din psykologiske profil (eller bruke personlighetstestene som foreslås på flere sider). De handler om å få vite hva som er dine mest fremtredende karaktertrekk. Hold deg positiv og nevn ikke din dårlige sider (eller du kan nevne dem i form av anekdoter for å vise at du har humoristisk sans).

Hva slags relasjon er du på jakt etter?

Det er det første spørsmålet å stille fordi det må besvares, du bør ha en klar idé om hva slags relasjon du er ute etter : seriøs, lystig, uten forpliktelser eller bare vennskapelig?

Spør deg selv om du vil være villig til å flytte for å finne kjærligheten eller om du vil godta en partner med barn? Hva skal være deres felles aktiviteter, deres felles lidenskaper? osv. Ta et stykke papir og lag tre kolonner. I den første : skriv hva du mener er essensielt i relasjonen og som du ikke vil skal mangle (eks : tillit, sted osv.), i den andre : valgfrie kriterier (sykling, familiemiddager, reiser) og til slutt i den siste kolonnen skriver du uoverkommelige kriterier (for eks : røyker, har dyr osv.).

Dette vil klargjøre hva du virkelig er på jakt etter på en datingside. Det å skrive annonsen vil bli enda mer relevant.

Hva er det som gjør deg unik?

Du er unik (det er vi alle), men klarer du å beskrive hva som gjør deg annerledes enn andre? Du elsker å gå på kino, reiser og dyr… Ja, som nesten 80% av våre lesere, så du representerer ikke en svært selektiv gruppe. På den annen side kan du utbrodere dine lidenskaper og personalisere din beskrivelse ved å legge til flere detaljer : hva slags filmer liker du? Hvor ofte går du på kino? Har du en favorittregissør eller -skuespiller?

Denne metoden gjelder for alle aktiviteter, enten man snakker om maling, matlaging eller idrett. Det er unødvendig å fokusere på måten du skriver på eller setningsoppbygning. Likevel kan du gjøre det til en æressak å unngå skrivefeil.

Beskrivelsen av ditt dagligliv er ikke alltid nok, legg også til noen uformelle elementer, for eksempel: “ 3 ting som er essensielle for meg : naturen, tilbringe tid med barna mine og gjøre yoga “. Om du er tom for idéer, snakk med venner og familie, spesielt de vennene som kan uttale seg objektivt. Stol på deres vurdering : de kjenner dine karaktertrekk, spesielt de som er sjarmerende (og som du sannsynligvis har oversett). Ikke vær for hard mot deg selv og stol på dine venner.

Mer informasjon on "Lykkes med dating på nettet"

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.