Skip navigation

Lykkes med dating på nettet

Siste oppdatering januar 7, 2016

For å optimalisere effektiviteten til fremgangsmåten din på de sosiale mediene, uansett hensikt (seriøst forhold eller en flørt for en kveld), må du forholde deg til noen grunnleggende elementer. I tillegg til ditt personlige engasjement og tiden du vil vie (noe som vil øke resultatene dine eksponentielt), finnes det regler for oppførsel å ta i betraktning og feil som bør unngås for at du skal kunne nå målet ditt på en datingside så raskt som mulig. For å hjelpe deg med dette, kan du benytte deg av våre sjekkeråd til å skrive annonsen din, velge bildet ditt, eller til og med pseudonymet ditt, for at du skal få mest mulig oppmerksomhet på nettprofilen din.

Pleie profilen sin på nettet

Uansett hvilket nettsted du registrerer deg på, må du opprette en profil. Det handler ikke bare om å skrive inn en e-postadresse og velge et pseudonym! Profilen din fungerer som et pass, et adgangskort til hjertet (eller under dyna) til dine fremtidige partnere. Den er det sentrale elementet til dine anstrengelser når du drar på jakt etter kjærligheten på nettet. Det er derfor svært viktig å pleie presentasjonen din på en datingside: bildet ditt, pseudonymet ditt og beskrivelsen av deg.

Unngå en overdose av virtuell kommunikasjon

De som er seriøst ute etter å finne kjærligheten på nettet gjør noen ganger feilen med å sette i gang elektroniske samtaler som aldri tar slutt. SMS-er, tweets, publikasjoner på Facebook: de fremstiller ikke humøret og lynnet til noen. Ingenting kan erstatte muntlige samtaler. Kommunikasjonen på de sosiale mediene kan være utrolig misvisende: den skaper en falsk intimitet. Man blir kjent med en person kun ved å være sammen og dele opplevelser.

En tsunami av SMS-er er derfor ikke en god løsning for å starte et kjærlighetsforhold. For å evaluere potensialet til et lykkelig forhold er ingenting bedre enn en ekte date, treff på nettet har som mål å sette i gang prosessen for en reell date, ikke å erstatte den.

Vær omtenksom

I vår moderne verden der alt går fortere og fortere, har enkelte personer tendens til å tro at forholdene også skal være «øyeblikkelige» og at alt skal være perfekt med én gang. Det er feil. Det som oppstår for raskt kan vise seg å være svært skjørt. Forholdene må bygges opp og styrkes med tiden. For å lykkes med treffet ditt på nettet må du derfor være tålmodig og engasjere deg hele veien. Når du har kommet i kontakt med noen du liker, må du gi ham/henne all oppmerksomheten din og passe på å bygge grunnlaget til et solid forhold.

  • For å komme seg ut av ensomheten, velger mange å benytte seg av nettsider for dating for å finne kjærligheten, noe som derfor innebærer å redigere en treffende annonse for å tiltrekke seg oppmerksomheten til andre single nettbrukere.
  • Dessuten må alle single som kaster seg ut i et datingeventyr på nettet nøye velge sitt profilbilde, for på nettet er et bilde like mye verdt som tusen ord!
  • Det finnes både gratis og avgiftsbelagte datingsider, for mer eller mindre seriøse dates. Velg nettsiden som passer den typen forhold du er ute etter.
  • Forøvrig bør du, spesielt dersom du er ny i gamet, være oppmerksom på risikoene noen av nettstedene kan utsette deg for, og passe på å unngå bedrageri på datingsidene.
  • Hvert element på profilen din må tas seriøst dersom du virkelig vil konkretisere dine treff på nettet og oppnå den alle siste etappen: den berømte første daten i det virkelige livet!

Mer informasjon on "Våre sjekkeråd"

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.