Skip navigation

Uforpliktende dating

Ønsker du å møte nye norske partnere for kortsiktige forhold? Vi kan tilby deg one-night-stands, flørter eller bare litt moro med noen som tenker som deg! Rangeringen vi foreslår viser deg alle de beste nettstedene for disse formålene. Disse nettstedene er rettet mot folk som vil holde ting enkelt og ikke ønsker å binde seg, så la deg forføre av en av dem.
Rangeringen vi foreslå viser deg alle de beste uformelle stedene i Norge.
Velg en av våre utvalgte nettsider, innled en samtale med en attraktiv og interessant partner og opplev noe helt nytt!

Read more
Read less
sider
Hovedfunksjoner
Helhetsvurdering
Medlemsbase
Brukervurdering

Match.com

 • Personlighetsprofiler av høy kvalitet
 • En rekke arrangementer i nærheten av deg
550'000 Single
Ideell alder25-50

Singles50

 • Senior dating for seriøse singler
 • Stor Affinity matchmaking
 • 10 daglige kamper garantert
250'000 Single
Ideell alder50+

Academic Singles

 • Matchmaking for single over 30
 • Mange aktive medlemmer
 • Fokusert på høyt utdannede nordmenn
400'000 Single
Ideell alder30-70

C-date

 • Perfekt for en one-night-stand
 • Uforpliktende matchmaking med stil
 • For alle som er ute etter en diskret affære
400'000 Single
Ideell alder35-65

EliteSingles

 • Bli medlem uten kostnad i dag
 • Intelligent matchmaking
 • En database med sofistikerte single
660'000 Single
Ideell alder30-60+

Be2

 • Single på jakt etter seriøse, langvarige forhold
 • Anonymt pålitelig og sikkert
300'000 Single
Ideell alder40-70

Victoria Milan

 • Perfekt for en diskret affære
 • 100% anonymt
 • En av markedslederne på området
300'000 Single
Ideell alder25+

Uforpliktende (casual) dating er for mange en meget attraktiv type dating, som høres både fascinerende og spennende ut. Noen ser på det som et udefinert forhold.

Uforpliktende dating er en måte å treffe nye mennesker uten å overanalysere ting, inngå definerte forhold eller måtte ha noen form for forpliktelser.

Ovenfor finner du vår rangering av uforpliktende datingsider, la deg forføre av en av dem og se frem til nye opplevelser – spennende, ikke sant?

8 gode råd for uforpliktende dating:

1- Du må være ærlig både overfor potensielle partnere og deg selv

2- Du skal ikke føle deg presset, for du har alltid mulighet til å snakke med forskjellige potensielle partnere

3-Ikke vær redd for å ta kontakt med nettsidens medlemmer, de biter ikke

4- Uforpliktende dating dreier seg ikke nødvendigvis bare om sex, det handler om å finne en person du finner tonen med. For noen mennesker leder dette til sex, for andre fører det til et forhold eller ganske enkelt vennskap.

5- Vær aktiv på nettsidene, du er her for å dele, få kontakt med og møte nye personer!

6- Sørg for at dere begge holder dere til reglene dere etablerer: ingenting seriøst, ha det gøy, kos dere osv. …

7- Vær ærlig overfor personene du snakker med, nøl ikke med å snakke om det du føler. Hvis du begynner å utvikle sterke følelser for noen, diskuter dette med dem, Hvis følelsene ikke er gjensidige, må du huske at dette er en side for uforpliktende dating, selv om det føles urettferdig.

8 – Nå er det opp til deg, lykke til!

Uformell dating: forhold uten bindinger, one night stands og venner med fordeler

Nå om dagen finner du mange dating nettsteder i Norge.

Noen av dem er rettet mot single på jakt etter et seriøst forhold, og andre, fokusere på å gi folk som ikke er i noe forhold, muligheten til å få kontakt med likesinnede menn / kvinner for å nyte et tilfeldig møte.

Uformelle dating-sider har blitt svært populære de siste årene, særlig blant unge i alderen 25-35 som ønsker å nyte sin single status til det maksimale før de går inn i et seriøst forhold.

Vår oversikt foreslår et utvalg av de beste nettsidene for uformelle eller «casual» dating-sider i Norge. Hvis du er ute etter et stevnemøte, vil du nå finne enklere å møte andre single som søker de samme tingene som deg: et møte for en natt eller et fysisk forhold uten forpliktelser!

Uforpliktende forhold

Å være singel har mange fordeler! Det er en verden av moro og glede der ute, som venter på å bli utforsket! Du trenger ikke lenger å ha et langsiktig forhold, for å være lykkelig eller har en brennende het romanse.

Det er mange single i Norge singl som foretrekker å nyte et uforpliktende forhold med noen de er kjenner, en venn for eksempel; mens andre mest av alt har lyst på en sexy gutt / jente fra nettet. Live chat er svært nyttig til dette formålet.

Uformell dating handler mest om det fysiske, og fritt kunne nyte gledene ved sex, men det handler også om å dele andre erfaringer.

One night stands

Uformell dating dreier seg også om å ha one night stands. Mange mennesker som leter etter noe uforpliktende ender ofte opp i et tilfeldig forhold som varer flere uker eller måneder, men de som foretrekker noe mer midlertidig kan la sine ønsker går i oppfyllelse med et møte for en natt.

Hvis målet ditt er å finne andre eventyrlystne gutter / jenter et sted i Norge for å nyte en, og bare en affære, kan du lett møte din perfekte sex partner på en av disse uformell dating sidene.

Den positive med denne typen møter er at ingen av dere er forpliktet til å gå utover den fysiske delen.

Hvis du bare vil ha sex, uten å måtte bli dypt kjent med den andre personen, trenger du ikke å bekymre deg for skuffe ham / henne etterpå, siden dere begge bør vite at dere ikke bør forvente mer enn tilfeldig sex.

Venner med fordeler

Jo mer tid du tilbringer med noen, jo nærmere kommer du den personen. I dag og mer for hver dag, vil du se folk som søker venner med fordeler. Dette betyr at du krysser en linje, som var utenkelige for noen år siden, der du er fysisk sammen med en av dine bekjente.

Dette er en vanlig praksis blant de single som nøler til å starte et seriøst forhold, og i stedet for å ha usikker sex med en fremmed, foretrekker å dele noen intime øyeblikk med noen som de allerede kjenner, og stoler på.

Men det er mange norske single som bruker uformelle dating sider med sikte på å møte menn og kvinner for å starte vennskap som også gir dem plass til å kose seg med fysisk kjærlighet.

Read more
Read less

Happn vs. Tinder: Hvilken Datingapp er Best for Deg i 2024?

Introduksjon I jakten på kjærligheten i digital alder står mange av oss overfor et viktig valg: Happn eller Tinder? Begge appene tilbyr unike funksjoner og har sine egne styrker og svakheter. Her er en grundig sammenligning for å hjelpe deg å velge den som passer best for deg i 2024.[...]

Hva du Bør og Ikke Bør Gjøre Når Du Nettdater

Introduksjon Nettdating kan være en fantastisk måte å møte nye mennesker, men det er viktig å gå inn i det digitale datinglandskapet med åpne øyne. Enten du er helt ny til nettdating eller en erfaren dater, her er noen essensielle tips for å sikre at du både beskytter deg selv[...]

Gratis vs Premium Tinder: Hva Er Best For Deg?

Tinder, en av de mest populære datingappene i verden, tilbyr både en gratis versjon og premium abonnementer som Tinder Plus, Tinder Gold og Tinder Platinum. Mens den grunnleggende versjonen kan være nok for mange brukere, lurer noen på om det er verdt å oppgradere til premium. La oss dykke ned[...]

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.