Matlagingskurs for å finne kjærligheten: vår beste oppskrift

Kjærligheten kommer når du minst venter den. Som en singel høres disse ordene ofte som et ekko i hodene våre, men etterfølges av spørsmålene “hvor?”, “når?”, “hvordan?”. Det er mange måter å møte noen i virkeligheten på, men er det å håpe på å treffe på noen når du vasker klær eller på trening måten å gjøre det på?

Nei! Vi trenger å ta det innover oss: hvis du er motivert og vet hva du vil ha, er det ingenting galt med å gi skjebnen en hjelpende hånd. Det er ved å undersøke ulike alternativer, som datingsider på nett, speed dating og singelreiser at vi har fått en original idé: mat og moro. Hva handler den om og hvorfor liker single den så godt?

De fleste liker å spise god mat… Og det å dele et måltid er en av livets nytelser. Vel, hvorfor ikke samle en gruppe single for å lage og dele et måltid? Det er mange måter mat og romantiske treff kan organiseres på. En er matlagingskurs for single. Små grupper jobber i par hvor én person lager en hovedrett og den andre en dessert, mens de har muligheten til å dele lidenskap for matlaging – eller noe annet! Ikke bekymre deg hvis matlaging ikke er noe for deg, fordi ideen er også å føre folk sammen som deler en felles interesse.

Du kan også melde deg på måltider for ‘single’ og sitte sammen med folk du ikke kjenner. I stedet for å spise alene hjemme kan du kombinere et besøk på en god restaurant med et potensielt romantisk treff. Hva disse datingsidene tilbyr er enkelt: du melder deg på ved å bestille en plass på middag, deltakere velges deretter (vanligvis rundt 6 stykker), dere møtes og du betaler kun for ditt måltid!

Vi elsker denne ideen, da det å møte mennesker gjennom en felles interesse skaper større sjanse for suksess. På denne måten må du finne den riktige romantiske ‘oppskriften’!

You might be interested in

Flørtetips

Det finnes mange flørtetips på internett, men vi snakker ikke om kroppsspråk så ofte, selv om det er en av de første flørteteknikkene vi bruker når vi snakker med noen. Vite hvordan man tolker ikke-verbale tegn;dette er en av de viktigste nøklene til kunsten å flørte!

Les mer »

Den singles positive innstilling

2016 er godt i gang. Vi har alle laget våre nyttårsforsetter som vi har til hensikt å gjennomføre. Hvorfor ikke lage forsetter som handler om ditt kjærlighetsliv. Her er våre beste ideer for single som ønsker å finne kjærligheten i år.

Les mer »