Skip navigation

Er du den perfekte partneren?

Siste oppdatering september 28, 2017

Fra det øyeblikket folk begynner å forstå hva kjærlighet og romantikk er, så drømmer de om å finne den ene spesielle som de kan dele resten av livet med.
Alle har sin egen definisjon av hvem som er den perfekte partneren. Men det ser ut til at millennium single har en helt klar forståelse av karaktertrekkene som en fast partner må ha for å være helt perfekt.

Single er på jakt etter vennlighet og en emosjonell forbindelse

I dag kan ingen motstå en generøs og hyggelig date.

For noen år siden var de viktigste salgspunktene for en fremtidig sjelsfrende å ha en unik personlighet og en glimrende humoristisk sans. Men tidene har forandret seg, og det samme gjør folks preferanser!

I en studie gjennomført av den ledende dating nettsiden EliteSingles ble over 490,000 single menn og kvinner spurt om å sette opp en ønskeliste over hva de så etter i en ideell partner. Undersøkelsen viste at vennlighet ligger helt på topp over de mest ettertraktede attributtene hos en partner.

8 av 10 single kvinner innrømmer at det de nå leter etter i en livstidspartner er en snill mann, mens 6 av 10 single menn søker en snill kvinne for et seriøst forhold.

Emosjonell kjemi er et annet millennium krav single har på sin må-ha liste. Undersøkelser viser nemlig at både enslige menn, men spesielt kvinner, henholdsvis 57,1 % og 76 % ønsker å føle en emosjonell tilknytning til sin potensielle partner.

Å ha de samme verdiene og være kompatibel i sengen er også viktig!

Både enslige menn og kvinner er enig om de to første kvalitetene de ser etter hos en potensiell partner.

Men, for et stort flertall av kvinnene (72%), må den perfekte partneren også ha de samme moralske verdiene som de har. Menn, i alle fall halvparten av dem, setter seksuell kompatibilitet høyt på prioriteringslisten.

Fysisk tiltrekning eller en smittende humoristisk sans spiller også en viktig rolle når man skal forføre daten. Men det er andre kvaliteter ligger på topp når man skal legge premissene for et langvarig forhold.

Er du generøs, omsorgsfull og ønsker en emosjonell forbindelse som går utover fysisk kjemi, er du prototypen på nabogutten’s / nabojenta’s perfekte match! Hva venter du på? Nå er det på tide å begynne en ny kjærlighetshistorie

 

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.