Skip navigation

Den singles positive innstilling

Siste oppdatering mars 12, 2024

2016 er godt i gang. Vi har alle laget våre nyttårsforsetter som vi har til hensikt å gjennomføre. Hvorfor ikke lage forsetter som handler om ditt kjærlighetsliv. Her er våre beste ideer for single som ønsker å finne kjærligheten i år.

Bestem deg for hva du vil ha

Vær tydelig på hva det er du ser etter, hvis du ønsker et varig forhold må du sørge for å gjøre dette klart, og hvis du ikke ønsker et varig forhold må du forsikre deg om at dette er tydelig fra dag én også. Hvis humoristisk sans er viktig for deg og din siste date ikke fikk deg til å le, ikke gå på en andre date.

Smil og si “hallo” oftere

Å si hallo til flere mennesker og smile gjør deg mer imøtekommende. Hvis du er redd for å bli avvist og synes det er vanskelig å snakke med mennesker du er tiltrukket av, er det å si “hallo” til flere mennesker god trening for å øke til din toleranse for avvisning.

Vær positiv

Unngå å tenke negativt om romantikk og ditt kjærlighetsliv generelt. Hvis du har en negativ innstilling til kjærlighet vil det synes og du vil ikke ha suksess i din jakt på kjærlighet.

Sett deg mål

Lag en plan for hva du vil ha og når du vil ha det. Gjør dine mål målbare, for eksempel: skriv til tre mennesker hver uke eller oppdatér din profil månedlig.

Si “ja”

Vær åpen for nye muligheter, si ja til ting du ikke har gjort før eller selv enkle ting som å gå en tur med en venn. Hvem vet hvem du vil treffe? Jo mer du gjør og jo mer tilgjengelig du er, jo flere sjanser vil du ha til å møte den rette. Hvorfor ikke begynne med å si “ja” til nettdating?

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.