Skip navigation

Dating app som beskytter single mot romantiske kriminelle

Siste oppdatering september 28, 2017

Internett har åpnet opp for romantikk 2.0.

Single fra hele landet satser på dating-nettsider, og apper for å få kontakt med hverandre, møte den spesielle, og oppleve en kjærlighetshistorie eller møtes, med bare noen klikk.

Likevel er brukernes personvern og sikkerhet, selv i dag, fortsatt en av de største bekymringene.

Betydningen av å bruke en datingside du kan stole på, for å møte en potensiell partner

Det finnes dusinvis av plattformer som lover deg å finne din sjelsfrende eller et uforpliktende møte, avhengig av dine romantiske forventninger, på en sikker måte.

Selv om de fleste datingtjenester bruker den nyeste teknologien for å oppdage kjærlighets-svindlere, er det en potensiell risiko for å bli forelsket i noen som ikke har vært 100% ærlig på hans/hennes profil.

Å få en fruktbar erfaring med dating online er mulig, dersom du er nøye med å velge riktig datingside, og du må velge en med et positivt omdømme og et stort antall fornøyde brukere bak seg.

Å kjøre en bakgrunns-sjekk er også et nødvendig når du møter noen på nettet. Noen mennesker Googler sine potensielle dater, eller søker på sosiale medieplattformer for å kontrollere at den personen de snakker med er ekte.

En ny dating app som skanner brukere etter kriminelt rulleblad

Her er det den nye dating appen Gatsby kommer inn i bildet.

Tjenesten, er som alle andre dating plattformer, designet for å koble brukere som er romantisk tilgjengelige og som aktivt søker en partner.

Men den største forskjellen er at single på forhånd, og takket være sjekken av kriminelt rulleblad, om deres online dater er troverdig eller ikke.

Dating appen, søker i databaser tilgjengelige for allmennheten, som for eksempel register over seksualforbrytere eller lister over personer med kriminelt rulleblad.

Målet er å sørge for at du i jakten på den rette, ikke ender opp med knust hjerte eller, enda verre, med en tom lommebok eller i et forgiftet forhold.

Hvis du ønsker å møte andre ærlige og transparente single online, og gjøre det i et trygt miljø, ikke nøl med å ta en titt på listen over dating sider for seriøse single, som vi foreslår i vår oversikt!

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.