Skip navigation

Finn kjærligheten på eventene til match.com

Siste oppdatering mars 12, 2024

Den berømte datingsiden match.com skiller seg ut fra sine konkurrenter ved å tilby et stort utvalg av eventer for single i hele landet. De har mange forskjellige temaer og ulike eventer finner sted hele tiden.

Hva er en event arrangert av match.com?

Hvis du er singel og ønsker å møte andre single, er en event arrangert av match.com det perfekte stedet for å komme i gang. Disse eventene gir single som deg muligheten til å treffe likesinnede på et sted i nærheten over noen drinker eller en morsom aktivitet. Eventene finner sted i de største byene i hele landet og gir muligheter for å møte nye mennesker i avslappede omgivelser samtidig som du har det gøy.

Hvilke typer eventer arrangeres?

Det er to ulike typer eventer som match.com organiserer. Det er kvelder og sosiale treff.

Kveldene finner sted i en bar og tilbyr medlemmer en avslappet kveld med drinker med venner og andre medlemmer.
De sosiale treffene bringer på den annen side medlemmer sammen ut fra felles interesser slik som smaksprøver, middager, utendørsaktiviteter og mye mer.

Hvem kan delta på eventer arrangert av match.com?

Eventer arrangert av match.com er reservert kun for deres medlemmer, men på noen av kveldene er det tillatt å ha med seg et par venner som ikke er medlemmer. Men for å delta på et sosialt treff må du være medlem.

Så hvis du er singel og ikke har funnet noen på nett, og ditt hverdagsliv ikke lar deg møte potensielle dater, hvorfor ikke prøve noen av disse eventene? Du kan lett delta ved å melde deg på og sjekke hvilke eventer som finner sted nær deg.

Hvorfor ikke registrere deg og bli medlem hos match.com for å delta på noen av disse flotte mulighetene. Du kan også ta en titt på alt det andre match.com har å tilby i vår gjennomgang.

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.