Skip navigation

Finn de beste Flørtetips

Siste oppdatering mai 18, 2018

Det finnes mange flørtetips på internett, men vi snakker ikke om kroppsspråk så ofte, selv om det er en av de første flørteteknikkene vi bruker når vi snakker med noen. Vite hvordan man tolker ikke-verbale tegn;dette er en av de viktigste nøklene til kunsten å flørte!

Vi kan få mye informasjon fra personen vi snakker med ut fra dennes kroppsspråk. Det første, men ikke det siste, er å identifisere om denne atferden oppfattes eller ikke, med andre ord: ønsker personen jeg flørter med å bli lagt an på?

Men det er ikke så enkelt… Kvinner er eksperter på ikke-verbal kommunikasjon (når det er ikke “opplagt” som ved å si “nei” men helt tydelig mene “ja”). Kvinnen er en mester på dette området hvor menn tradisjonelt sett tar det første steget og forventes å “handle”, mens kvinner er bedre på “forslag” med kroppsspråk.
Når vi snakker om “kroppsspråk”, mener vi forsiktig fysisk kontakt (berøringer), lange blikk eller endring i vanlig atferd (mer latter, lene seg fremover, glitrende øyne osv.). Kunsten å kommunisere gjennom kroppsspråk krever hovedsakelig gode ferdigheter og en diskret stil, hvor mange menn kommer til kort på grunn av mangel på trening. Kunsten å flørte, når det gjøres dårlig, fører til mange misforståelser. For eksempel å flørte med en person og bli overbevist om at deres følelser er gjensidige når de ikke er det, kan komme av en dårlig analyse av kroppsspråk ved reaksjoner på dine fremsteg (eller at en kvinne ønsker bekreftelse på sine evner til å forføre).

De fleste er ikke født forførende. For å utvikle denne ikke-eksisterende evnen du (og jeg) har, følger her noen tips som vil perfeksjonere dine flørteferdigheter:

  • Start med å føre en samtale med personen du liker oftere, slik at du får deres oppmerksomhet
  • Jobb med din humoristiske sans: det er et forførelsesvåpen!
  • Vær en gallant og oppmerksom gentleman
  • Vær interessert i målet ditt: smak, hobbyer, lidenskaper osv.
  • Vær deg selv, ellers vil du bli såret i det lange løp

Datingsider er et godt utgangspunkt for å flørte, men det er opplagt at det er veldig vanskelig å oppdage ikke-verbale tegn på kommunikasjon. For å kompensere for dette tilbyr mange sider morsomme verktøy for å bryte isen.

Til slutt er det alltid mulig å chatte via webcam med din potensielle partner før du møter dem i virkeligheten: en interessant lekeplass for å bruke dine forførelsesvåpen og jobbe med dine flørteferdigheter!

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.