Skip navigation

Anmeldelse av Zoosk

Siste oppdatering mars 12, 2024 av Maiken

Zoosk er en av de mest populære og unike nettstedene for dating i Norge.

Deres registrerte varemerke Behavioral Matchmaking™, som er en motor for brukeradferd, gjør dette til et intelligent sted å møte andre single.

Med 40 millioner brukere over hele verden og tre millioner meldinger sendt daglig, er Zoosk utvilsomt en av de mest besøkte datingnettstedene i Norge. Dette er et flott datingnettsted hvor mange single medlemmer allerede har opplevd å føle seg gjensidig tiltrukket av noen.

Nettstedet gjør det mulig å personlig tilpasse din nettdatingopplevelse ved å ta med i betraktning hva du gjør og hvordan du reagerer mens du er på plattformen. En flott måte når du skal begynne å møte andre single!

Dette nettdatingstedet er tilgjengelig i over 80 land, og har blitt oversatt til 25 ulike språk. Utvilsomt er dette et stort og svært populært internasjonalt nettdatingsted som har klart å bli den største datingappen, og er blant topp 10 når det kommer til innbringende apper i Apples app store!

Det har aldri vært enklere å finne den perfekte matchen eller til og med et nytt vennskap! Start ditt nettdatingeventyr ved å dra på oppdagelsesferd på dette originale datingnettstedet! Jo mer aktiv du er på nettstedet, jo mer nøyaktig vil matchene dine være!

Zoosk: Hvordan fungerer det?

1. etappe – Registrering

Det er helt gratis å registrere seg. Når du registrerer deg blir du bedt om å oppgi personlige opplysninger.
Du må spesifisere om du er mann eller kvinne, og om du leter etter en kvinnelig eller mannlig date.
Du vil også bli bedt om å oppgi postnummeret ditt, laste opp et bilde samt ytterligere informasjon om deg selv, utseende ditt, om du har barn og hvor mange år du har studert.
I tillegg må du legge til fødselsdatoen din samt en e-postadresse og et passord. Pass på at du bruker en e-postadresse som du har tilgang til, ettersom du må bekrefte kontoen din for å kunne registrere deg.

Når du mottar e-postbekreftelsen, blir du bedt om å klikke på en lenke som automatisk bekrefter registreringen og som fører deg videre til Zoosk.

2. etappe – Opprett en profil

Når du har bekreftet e-postadressen får du tilgang til profilen din.
Hvis det er første gang du registrerer deg på Zoosk, vil nettdatingstedet veilede deg gjennom hele prosessen for å opprette en profil.

I profilen din kan du senere endre all informasjon. På Zoosk vil dette vil være ditt hovedverktøy for å tiltrekke deg andre single, derfor anbefaler vi deg å fylle ut så mange opplysninger om deg selv som mulig.

I datingprofilen din har du mulighet til å endre navn, alder, sted og bilde i tillegg til «basisinformasjonen» om deg selv. En seksjon under navnet «din historie» vil også bli synlig. Dette er en interessant seksjon hvor du kan være kreativ og beskrive deg selv som du selv ønsker, slik at andre single kan bli kjent med deg.
I tillegg vil du også se to andre seksjoner under navnene «sjelevenn» og «ideell date», her har du mulighet til å oppgi detaljert informasjon om dine romantiske forventninger.

Når du har fullført profilen din, vil Behavioral Matchmaking™ starte med å følge måten du oppfører deg og hvilke andre brukerprofiler som har flere ting til felles med deg, samt de kvinnelige/mannlige profilene du har besøkt og som du har klikket på.

Det positive er at du ikke trenger å gå gjennom mange profiler for å finne en potensiell date, da Zoosk kontinuerlig oppdaterer matchene for å passe til dine kjærlighetspreferanser.

Mange kriterier vil avgjøre hvilke profiler nettstedet viser først. I utgangspunktet kobler det single med andre single som har felles interesser.

3. etappe – Kontakt eventuelle matcher

Hvis noen har fanget oppmerksomheten din, må du huske på at du må ha et premium-medlemsskap for å kunne sende dem en privat melding.

Du kan ta i bruk ulike funksjoner, som søkefilteret, karusellen, eller den vitenskapelige matchmaking-tjenesten (vi beskriver disse funksjonene detaljert nedenfor) slik at du kan utforske profiler og kontakte mulige matcher.

Et annet alternativ er å velge Smart pick – Zoosk vil stille deg noen spørsmål for å prøve å definere en mer målrettet profiltype for deg.
Etter å ha kontaktet noen matcher, kan du avgjøre hvilke som kan være potensielle partnere. Deretter er det opp til deg å arrangere en magisk date!

Test av Zoosk

Zoosk er svært enkel, morsom og intuitiv i bruk. Et godt valg for dem som ikke er vant til denne typen nettsteder.

Nettstedet dekker praktisk talt alle behov – mest av alt vil du finne brukere som ser etter noe seriøst, men du finner også de som er på jakt etter mindre seriøse forhold.

Således er det enkelt å finne single norske menn og kvinner som virkelig ønsker de samme tingene som deg!

Nettstedet er veldig dynamisk og brukervennlig, og vil presentere de mest interessante single profilene i området rundt deg!

Hovedfunksjoner

Søk og kontakt potensielle partnere

Zoosk har utviklet et svært komplett søke- og meldingsverktøy slik at brukerne får en fornøyelig datingopplevelse. Samspill er kjernen i filosofien bak dette datingnettstedet. Jo mer du samhandler med noen, jo mer moro blir datingopplevelsen din!

I Zoosk kan du søke og samhandle med andre brukere på ulike måter:

  • Karusellen: Her kan du se bilder fra andre brukere, og vise interesse for dem som fanger din oppmerksomhet. Karusellen registrerer det du gjør når du klikker slik at det er mulig å sende deg flere relevante profiler.
  • Avansert søkefiltre: Du kan angi bestemte kriterier for å lete etter bestemte brukere. Zoosk viser deg profiler av brukere som best passer til dine preferanser, samtidig som søket justeres basert på forslag fra matchmaking-motoren
  • Behavioral Matchmaking™-motoren: Plattformen tar hensyn til din historikk når den presenterer potensielle partnere. Den viser brukerne en profil i døgnet, basert på brukerens adferd på datingnettsiden. Hvis en bruker «liker» noen og mottar en «like» tilbake, vil Zoosk sørge for å presentere dere for hverandre.
  • Zoosk Scientific Matchmaking Service™: Nettstedet foreslår en potensiell match en gang i døgnet. Matcher blir mer og mer nøyaktig jo mer du kommuniserer med nettstedet og etterhvert som den vitenskapelige matchmaking-tjenesten forstår bedre dine romantiske forventninger!

Zoosk har også andre datingapper som App Lively, denne appen tilfører en ny dimensjon til datingopplevelsen: dynamiske videoprofiler.

Zoosks Matching System

Zoosk har fornyet nettdatingsmarkedet med algoritmer og et matchingsystem.

Således har Zoosk skapt en veldig morsom måte å tilnærme seg nettdating på uten å fylle inn lange spørreskjemaer. I stedet vil brukernes adferd på nettstedet være den avgjørende faktoren for å finne mulige treff som klikk fra medlemmer, direktemeldinger osv. Zoosk ønsker maksimalt å personlig tilpasse nettdatingopplevelsen ved å basere den på egne handlinger.

I tråd med dette vil Zoosk sette det magiske maskineriet i gang hver gang du klikker på en profil, sender en melding, et smil eller flørt eller simpelthen overser en profil! En komplett personlig opplevelse basert på dine egne handlinger! Slik er magien bak Zoosks matchingsystem.

Det beste er at du ikke trenger å gå gjennom hundrevis av profiler fordi Zoosk kontinuerlig sender deg matcher. Jo mer du bruker og er aktiv på nettstedet, jo mer nøyaktig blir matchene!

Prisene på Zoosks tjenester

Du kan prøve Zoosk helt gratis. Du vil kunne bla gjennom andre Zoosk singleprofiler og sende meldinger til medlemmer som har fanget din oppmerksomhet, helt gratis.

Når du finner noen som virkelig matcher deg, har du muligheten til å bli premium-medlem, slik at du kan ta i bruk alle de ulike funksjonene Zoosk har for å få mest mulig ut av din nettdatingopplevelse.

Zoosk tilbyr også en virtuell valuta som du vil kunne bruke for å gjøre profilen din bedre, du kan også gi bort virtuelle gaver som andre kan bruke eller kjøpe premium-funksjoner.

Abonnement Kostnad Måned Spris
1  måned kr 250.00 kr 250.00
3  måneder kr 510.00 kr 170.00
6  måneder kr 660.00 kr 110.00

Pålitelighet og sikkerhet

Zoosks brukerstøtte

Brukernes sikkerhet og personvern er svært viktig for Zoosk. Det er derfor hver profil kontrolleres nøye før den blir synlig på plattformen.
Videre er brukernes informasjon kryptert, og nettstedet gir løfter om ikke å dele opplysningene med tredjeparter.
Plattformen har også en nettbasert brukerstøtte for å hjelpe medlemmer i tilfelle de har problemer ved bruk av plattformen.

Zoosk har skapt en svært komplett side for vanlige spørsmål, hvor du sannsynligvis vil finne svaret på alle ev. spørsmål. Hvis du imidlertid føler at du trenger mer tilpasset hjelp, kan du alltid kontakte Zoosks kundestøtte.

Annullering av Zoosk

Deaktivering av en Zoosk-konto er ganske enkelt. Alt du trenger å gjøre, er å klikke på profilen din, øverst til høyre på nettstedet. Du vil se en liten pil på høyre side som lar deg velge mellom ulike alternativer: profilen din, usynlig modus, mynter, kontoinnstillinger og hjelp.

Hvis du klikker på innstillinger ser du alternativet «Kontostatus».

Om du redigerer brukerstatusen din vil du få valget mellom å sette kontoen på pause eller deaktivere den.

Zoosk vil be deg om å oppgi årsak til hvorfor du forlater nettstedet, du kan velge mellom flere alternativer.

Når du har oppgitt grunn, trenger du bare å bekrefte en siste gang, og deretter blir kontoen din deaktivert.

 

Vurdering av Zoosk: vår mening

Fordeler Ulemper
Tilgjengelig på mer enn 20 språk

Høy kvalitet på profilene

Mulighet til å synkronisere datingprofilen med andre sosiale nettverk

Datingapp for iPhone og AndroidS

Kundestøtte har ingen direkte-chatKundestøtte har ingen direkte-chat

Algoritmen til matchmaking-systemet er svært selektiv

 

Zoosk har klart å plassere seg som en éner med sin datingapp, og har i tillegg blitt rangert som en av de 100 beste varemerkene i verden på Facebook.
Tallene lyver ikke, Zoosk er faktisk en av de største datingnettstedene i verden.
Med mer enn 33 millioner profiler og tilstedeværelse i 80 ulike land, ble Zoosk tildelt prisen som beste datingapp av About.com Reader’s Choice Award i 2011.

Vi har også lagt vår elsk på den!
Zoosk skiller seg ut takket være det registrerte kompatibilitetsverktøyet, som gjør det til et smartere sted å date samt møte andre single.
Ikke bare kan du kommunisere med andre single med høye krav fra hele Norge, men du kan også raskt få kontakt med mange norske single som deler de samme interessene og verdiene som deg.

I tillegg er nettstedets atmosfære generelt sett både hyggelig og innbydende. Hvis du melder deg inn i Zoosk vil du bli en del av et svært proaktivt og morsomt fellesskap av norske single på utkikk akkurat det samme som deg. Derfor blir det så enkelt å starte samtaler, bli kjent med hverandre og hvorfor ikke til og med møtes!?

Zoosk er stadig i ferd med oppdatere dine matcher slik at Zoosk-opplevelsen din samsvarer mest mulig med de romantiske forventningene dine!

 

Et av hovedmålene Zoosk har er å oppmuntre de single til å møtes, det er derfor brukerne blir tilbudt muligheten til å synkronisere datingprofilene sine med andre sosiale nettverk. Det er en ypperlig måte å garantere at brukerne virkelig er ekte.

Det utrolige er at du kan hoppe over denne etappen hvis du ønsker det, og til tross for at plattformene har en rekke verktøy for å forenkle dating, er det til slutt er opp til deg å avgjøre hvordan du ønsker at nettdatingopplevelsen skal være og hvem du ønsker å dele det med!

Er du klar til å starte ditt nettdatingeventyr?

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.