Zoosk

Siste oppdatering oktober 2, 2017 av Maiken

Nettsidekonsept

Zoosks unike Behavioral Matchmaking ™ -algoritme gjør denne nettsiden til et smartere datingsted. Hvert eneste klikk, inkludert meldinger medlemmer sender og svarer på, er med på å avgjøre hvilke profiler Zoosk viser først. Her kobles single sammen med andre medlemmer som sannsynlig vil være gjensidig tiltrukket av hverandre. Slik unngår du den vanlige «en størrelse passer alle»-tilnærmingen til dating og utfylling av lange spørreskjemaer. Zoosk personliggjør datingopplevelsen, basert på dine handlinger. Du trenger ikke å gå gjennom hundrevis av profiler for å finne en match fordi Zoosk stadig oppdaterer profiltreff for å passe dine egne romantiske preferanser.

Hvordan fungerer det?

Registreringen er rask og enkel, det kan også foretas via den spesielle Appen eller Facebook. Du starter ved å redigere profilen din og fylle inn de opplysningen du ønsker. Deretter kan du velge å fylle ut en kompatibilitetstest for å finne de beste matchene for profilen din. Når du er ferdig, vil Behavioral Matchmaking ™ -systemet begynne å tilby deg matcher basert på profilene du har besøkt, og de du har klikket på. Alt dette er gratis, men når Zoosk har introdusert deg for noen, må du være et betalende medlem for å sende meldinger, chatte og se hvem som har sett på profilen din.

Viktigste funksjoner

Zoosk-datingappen kan lastes ned fra Amazon, Google Play Store, eller App Store. Den er blitt et svært populært verktøy for “Zooskere” som ønsker å chatte og flørte med hverandre på farten.
Med Zoosk kan du søke etter kjærligheten på tre måter:

– Med «Karusell»-visning

Finn single på Zoosk ved å bla gjennom medlemmenes bilder. Konseptet er basert på hvem Behavioral Matchmaking ™-algoritmen tror vil bli gjensidig tiltrukket av hverandre. Systemet lærer om dine preferanser mens du klikker for å vise deg de mest relevante resultatene.

– Angi dine egne kriterier

Angi de kriteriene du ønsker for en date og begynn søket. Zoosk viser deg de resultatene som matcher flest mulige kriterier og som samtidig er tilpasset til din personlighet basert på forslag fra Behavioral Matchmaking™-systemet.

– Zoosk Scientific Matchmaking Service™

Den viser deg én profil hver 24. time, basert kun på det vi vet om deg og dine preferanser på grunnlag av hva du har klikket på, meldinger du har sendt og annet. Du klikker ganske enkelt på «like», og hvis den andre personen også liker deg, sørger Zoosk for at dere blir introdusert for hverandre.

– Bruke Facebook

Zoosk er koblet til Facebook, og hvis du logger på ved bruk av Facebook-kontoen din kan du finne vennene dine. Hvis du ikke vil at ditt sosiale nettverk blandes sammen med dine datingaktiviteter på nettet, kan du melde deg på med e-post adressen din og velge å ikke synkronisere profilen din med Facebook.

Kundeservice og sikkerhet

Denne siden er 100 % trygg. Hver profil gjennomgår en grundig evaluering før den legges ut på siden. I tillegg er alle personopplysninger kryptert, og distribusjon til tredjeparter er ikke tillatt.
Zoosk har revolusjonert nettdating med sitt unike kompatibilitetsverktøy. Det sosialet aspektet spiller en stor rolle på Zoosk og skaper et møtested med en avslappende og stressfri atmosfære. Denne datingsiden er en uformell plattform for seriøs dating, og det er trolig en av de viktigste grunnene til at den er så populær og tiltrekker seg stadig flere single brukere.

Mer informasjon om dating finner du på Zoosk-bloggen, der du også får tips og kan lese Zoosk- suksesshistorier. Vi liker spesielt godt «Ask Joan Actually»-temaene som er meget interessante og underholdende. Det er også en egen Youtube-kanal der du kan få flere råd om dating på og av Zoosk.