Skip navigation

Hvordan velge bilde til din datingprofil?

Siste oppdatering september 28, 2017

Det er ikke enkelt å velge det riktige bildet til en datingside! Mange profiler har bilder med dårlig kvalitet og følger ikke regel nummer én – vær forførende! For å hjelpe deg på vei, finner du her våre tips til å velge det ideelle bildet som vil hjelpe deg å finne kjærligheten raskt.

Triksene i boka

Hvis du er så heldig at du kjenner en god fotograf (inkludert amatører), er det tid for å sette dem i sving! De kan ta bilder i et studio eller utendørs og de vil forstå fordelene med god lyssetting. Unngå bilder i vidvinkel som har en tendens til å bli forvrengt, men velg heller en uklar bakgrunn som vil legge dybde til bildet. Du kan også leke deg med fargefiltre (men ikke for mye!!!) eller gå for et bilde i sort og hvitt. Ikke fiks for mye på bildene dine – avatarer fra Facebook eller Instagram er ikke måten å gjøre det på. Besøkende vil først og fremst bli kjent med deg.

Du kommer lengre ved å uttrykke deg gjennom å beskrive dine hobbyer, lidenskaper og stil. Du er en unik og interessant person: dette er det profilbildet ditt bør vise. Ditt valgte bilder skaper et førsteinntrykk og trenger å få noen til å ville møte deg. Å være deg selv (og vi er alle vakre) baner vei for suksess når du velger et profilbilde på en datingside.

Vis deg fra din beste side og by på deg selv!

# 1 – Hvem er du? Vis deg frem! Liker du å klatre? Løpe? Katter? Hagearbeid? Vis dette i ditt profilbilde.
# 2 – Hvis du har et yrende sosialt liv og venner er viktige for deg, velg et naturlig, spontant bilde av deg som har det gøy med dine venner – sørg for at den besøkende tydelig kan se hvem som er deg!
# 3 – Vær oppmerksom på ‘meldinger’ som ditt bilde kan formidle… En mann som holder sin nydelige lille nevø kan sende ut feil melding og du kan ende opp med å bli kontaktet av en kvinne hvis biologiske klokke er i ferd med å stoppe.
# 4 – Har du et kjæledyr? Da må du spille dyrekortet ditt! Mange sensitive mennesker trekkes til bilder som uttrykker trøst og ømhet.
# 5 – Vis din beste side! Bruk et flatterende, men naturlig bilde. Stol på oss, det virker!

Hvis du fortsatt er i tvil etter å ha lest dette, still deg selv et enkelt spørsmål: hvordan ser du ut til hverdags når du har det gøy? Ikke glem at det å nyte livet også er hemmeligheten til din tiltrekningskraft. Smil og vis deg fra din beste side på din datingprofil på nett!

Husk: et bilde sier tusen ord – ikke undergrav tiltrekningskraften til et bilde.

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.