Skip navigation

2 garanterte måter kvinner kan få suksess: Nettdating-tips fra Zoosk

Siste oppdatering september 13, 2018 av Maiken

Zoosk er en av verdens mest populære dating-sider. Med det store utvalget av singler, har dating-siden lært mye fra brukere gjennom årene.

Det finnes mange tips for nettdating og tips til flørt på nettet, men denne gangen har Zoosk kikket spesielt på tips for kvinner.

Til dere kvinner: Uansett om du er ny eller erfaren når det gjelder nettdating, anbefaler vi at du tar en kikk på disse 2 måtene du kan få en vellykket opplevelse med dating på nett.

Se Zoosk-anmeldelsen

Svar fra Zoosk om nettdating

1. Hvilke forventninger skal jeg ha til online dating?

Det viktigste er å ha realistiske forventninger. Selv om nettdating er et fantastisk verktøy for å møte andre singler og selv om vi i dag har effektive algoritmer for å skape matcher, finnes det begrensninger.

Ifølge Zoosk: “Ved nettdating har kvinner 2,5 ganger større sannsynlighet for å få svar på de første beskjedene sammenlignet med menn.» Dette er en stor mulighet!

Så snart du vet hvilken type person, typen forhold og hvilken type opplevelse du ser etter, er det lurt å bruke alle verktøyene du har tilgang til (som verktøyene på dating-siden som beskjeder og søk) for å få så mye oppmerksomhet som mulig fra de potensielle matchene dine.

Men hvordan skiller jeg meg ut?

Engasjer deg i samtaler og ikke hver redd for å sende den første beskjeden til en matchende person.

2. Hvordan velger jeg den dating-siden som passer best for meg

Dette er uten tvil det første og det viktigste spørsmålet. Det finnes mange dating-sider og selv om du kanskje vurderer å velge den billigste eller den som er gratis først, kan dette bli den største feilen du gjør..

Dating-sider tilbyr forskjellige tjenester for forskjellige singler: Du finner dating-sider som retter seg spesielt mot langtidsforhold, uformelle relasjoner, dating for eldre, folk med utdannelse, lokal dating osv.

Det er viktig at du leser om de forskjellige funksjonene på de mest populære dating-sidene og velger den som passer deg best.

Se anmeldelsen av de mest populære dating-sidene i Norge!

Når du ser etter en god dating-side burde du sjekke priser for medlemskap, muligheter for beskjeder og søk, pålitelighet og generell kvalitet på siden (f.eks. uten falske profiler og et dynamisk felleskap av aktive brukere).

Hvis du unngår gratis dating-sider, unngår du også romantiske frustrasjoner.

Start datingen i dag! Du har alle verktøy for å få det til å fungere!

 

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.