Skip navigation

Første date: humor for å bryte isen!

Siste oppdatering september 28, 2017

Har du noen gang lagt merke til hvor bra du føler deg når du ler masse? Vi har. Alle liker en god vits! Selv om vi kanskje ikke husker dem… Noe som er en skam! Fordi de er en flott måte å bryte isen på en date. Her er temaet for ukens artikkel: få din partner til å le! Hvorfor fungerer det så bra? Hvordan gjør du det? Vi vil gi deg alle triksene du trenger…

Dessverre er vi ikke alle fødte komikere… Å være vittig og få dine venner til å le er ikke alltid så lett. Finnes det en hemmelig måte? Vi skulle alle ønske vi var en person med en innebygd sans for humor og være DEN som får alle til å føle seg vel.

Å være morsom er en kunst i seg selv! Det som virkelig teller er å vite hvordan du viser din humor. Å bruke den rette tonen eller teknikken er en isbryter…uten å være vulgær eller å komme inn på sensitive temaer (selv om du kommer langt med litt svart humor), Så for at du ikke skal tråkke i salaten ved å fornærme din date, har vi satt sammen noen ideer du kan trekke ut av hatten når anledningen byr seg!

For eksempel er det bedre å starte en samtale med “Hørte du om de tre kattungene som gikk på vodkabar?” enn “Har du noen gang vurdert å jobbe i et atomkraftverk?”. “Hvorfor?”, “Fordi du er en bombe!” OK, det kommer an på sammenhengen…men seriøst…

De fleste dater involverer barer, restauranter eller kafé, – steder som er egnet til å gjøre morsomme observasjoner. Kelneren, måltidet, din smoothie osv. kan like gjerne gi morsomme øyeblikk for å bryte isen. Men ikke vær vulgær (ideen er å være godhjertet, ikke det motsatte).

Den beste måten å slappe av på en første date, spesielt hvis du ikke er den fødte komiker, er å rette spøkene mot deg selv. Det er sjarmerende så lenge du ikke gjør det for mye, og fremfor alt er det er positivt trekk: hvis du er komfortabel med å le av deg selv viser du at du er komfortabel med hvem du er, har tro på deg selv og ikke er prippen. Å rette spøkene mot deg selv vil få din date til å slappe av – og det er nøyaktig det de er ute etter!

Latter er smittsomt det er derfor vi mener det er en flott måte å lykkes med en date på. Uansett humor, hold den lett og enkel, men ikke nøl med å få din date til å smile, da det ikke finnes noe bedre enn å le sammen mens dere blir bedre kjent med hverandre.

Å le er et godt utløp for stress… Og det er ingen spøk»!

 

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.