Skip navigation

Matlagingskurs for å finne kjærligheten: vår beste oppskrift

Siste oppdatering september 28, 2017

Kjærligheten kommer når du minst venter den. Som en singel høres disse ordene ofte som et ekko i hodene våre, men etterfølges av spørsmålene “hvor?”, “når?”, “hvordan?”. Det er mange måter å møte noen i virkeligheten på, men er det å håpe på å treffe på noen når du vasker klær eller på trening måten å gjøre det på?

Nei! Vi trenger å ta det innover oss: hvis du er motivert og vet hva du vil ha, er det ingenting galt med å gi skjebnen en hjelpende hånd. Det er ved å undersøke ulike alternativer, som datingsider på nett, speed dating og singelreiser at vi har fått en original idé: mat og moro. Hva handler den om og hvorfor liker single den så godt?

De fleste liker å spise god mat… Og det å dele et måltid er en av livets nytelser. Vel, hvorfor ikke samle en gruppe single for å lage og dele et måltid? Det er mange måter mat og romantiske treff kan organiseres på. En er matlagingskurs for single. Små grupper jobber i par hvor én person lager en hovedrett og den andre en dessert, mens de har muligheten til å dele lidenskap for matlaging – eller noe annet! Ikke bekymre deg hvis matlaging ikke er noe for deg, fordi ideen er også å føre folk sammen som deler en felles interesse.

Du kan også melde deg på måltider for ‘single’ og sitte sammen med folk du ikke kjenner. I stedet for å spise alene hjemme kan du kombinere et besøk på en god restaurant med et potensielt romantisk treff. Hva disse datingsidene tilbyr er enkelt: du melder deg på ved å bestille en plass på middag, deltakere velges deretter (vanligvis rundt 6 stykker), dere møtes og du betaler kun for ditt måltid!

Vi elsker denne ideen, da det å møte mennesker gjennom en felles interesse skaper større sjanse for suksess. På denne måten må du finne den riktige romantiske ‘oppskriften’!

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.