Skip navigation

Hvordan identifisere et langsiktig forhold

Siste oppdatering september 28, 2017

Hvem har ikke drømt med å finne et langsiktig forhold?

Et forhold som fortsetter å vokse over tid og blir pleiet av kjærlighet. Et kjærlighetsforhold som fullfører dere begge, og dette betyr ubetinget støtte…men noen ganger, er en drømmer ikke alltid det beste alternativet. Men på slutten hvem som har ikke lagt for mange håp inn i et forhold…bare for at det skal føre til noe…

Ikke bekymre deg, ikke alt er tapt i kjærlighet, du skal måle noen triks hvis forholdet vil fortsette i fremtiden…vi kan ikke love deg at det vil vare <<for alltid>>, men la oss være ærlige…hva skal vare for evig?

# Et respektfullt forhold

En viktig ingrediens for et langvarig og sunt forhold er gjensidig respekt. Når respekten for partneren og relasjonen går tapt, vil forholdet slite.

Det er viktig å være oppmerksom og respektere hverandre, å ha stor forståelse, beundring og anerkjennelse. Viktige elementer som dessverre, er par glemmer over tid.

Gjensidig forståelse er viktig da vennskap, kjærlighet og beundring vokser fra det. Hvis en person prøver alltid å endre den andre, vil forholdet uunngåelig være toksisk på noen punkt.

Et respektfullt forhold ikke alltid betyr et forhold uten argumenter. Argumenter kan være sunne og nødvendige, er forskjellen mellom et langsiktig forhold og en usunn relasjon så enkelt som å vite når og hvordan du skal si unnskyld.

# Et engasjert forhold

Et annet viktig element å vurdere er engasjementet. Du vil kunne fortelle om forholdet vil vare hvis du er begge 100% forpliktet til det. Noen ganger er forhold ikke i likevekt, og det kan ha en negativ effekt.

Føler du at du er både forpliktet på samme nivå? Det er den eneste måten å ha et sunt og langsiktig forhold.
På den annen side, er kommunikasjon også svært viktig i et forhold: ofordomsfri kommunikasjon.

Føler du at du kan snakke åpent om følelsene dine? Det burde være målet.

# Nøkkelen til et langsiktig relasjon: tillit

Det er ikke alltid lett å ha total tillit til partneren din, men noen ganger har vi en tendens til å glemme at mangelen på tillit kan komme fra egne personlige problemer.

Tillit bør være naturlig. Hvis du tvinger deg selv til å stole på partneren din, kan forholdet ikke vare for lenge. Det er fornuftig, ikke sant?

Ideen er at et forhold skal basere seg på tillit, og begge skal kunne respektere hverandres plass og avgjørelser.

Og viktigst! hvis du ønsker å ha en lang kjærlighetshistorie, bør du lære å tilpasse seg endringer.

Er du klar til å begynne en sann kjærlighetshistorie ?

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.