Skip navigation

De beste datingsidene: Disse er de to mest effektive matchmakerne for øyeblikket

Siste oppdatering mai 22, 2018

Zoosk

Hvorfor liker vi denne datingsiden?

Zoosk er den beste dating-plattformen når det gjelder å koble sammen liksinnede singler og vurderer måten de bruker plattformen og interagerer med andre singler.

Portalen bruker en veldig effektiv adferdsbasert matchmaking-algoritme som ga oss seriøse partneranbefalinger. I motsetning til erfaringen fra Tinder, fikk vi på Zoosk kontakt med de menneskene som faktisk lette etter en seriøs date (ikke en hook-up) utenfor plattformen.

Er dette den riktige matchmakeren for deg?

Hvis du ser etter en interaktiv måte å møte singler i tjueårene eller tidlige i trettiårene som virkelig vil ha en date som kan føre til et seriøst forhold, så er Zoosk et godt alternativ.

Elite Singles

Elite Singles er en hjemmeside dedikert til singler over 30 som leter etter partnere med utdannelse.

Hvorfor liker vi denne dating-tjenesten?

Det at du kan matches med andre singler med akademisk utdannelse eller forretningsfolk er en god grunn til prøve denne portalen, men det vi likte best var at vi mottok opp til 7 partnerforslag hver dag. Å finne den riktige partneren tar tid, men vi fikk virkelig interessante forslag til matcher som hovedsakelig var fra folk som var veldig kompatible i forhold til personalitet.

Hva er den perfekte matchmakeren for deg?

Hvis du, som oss, er travle forretningsfolk og akademikere som nesten ikke har tid til å lete etter potensielle kandidater for dater, men som gjerne vil møte andre sofistikerte singler på en enkel måte, er Elite Singles det perfekte valget!

For å se de andre anbefalingene våre, ta en kikk på oversikten vi har over de beste datingsidene.

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.