Skip navigation

Juledating: En overlevelsesguide for singler

Siste oppdatering desember 22, 2017

Høytiden er rett rundt hjørnet og hvis du er single eller er i ferd med å komme deg etter et brudd, kan det være du trenger litt ekstra styrke for å komme deg igjennom denne tiden som ofte oppleves som litt tøff for den som er single.

Å være single i julen kan være en utfordring: Overalt ser du lykkelige par som holder hender, du skal på familiefester der spørsmål om kjærlighetslivet ditt nesten er en fast tradisjon … Bridget Jones beskrev det helt riktig!

Men du … slapp helt av, vi har laget en overlevelsesguide for singler

Når vi har fortalt om noen av fordelene ved å være single i julen, kan vi ta en kikk på noen av de grunnleggende reglene du skal huske på for at høytiden ikke skal bli for trist.

Hold deg aktiv og nyt singlelivet ditt

Mange singler ser på julen som en fryktelig tid å være alene, selv om mange av de faktisk glemmer at det finnes mange singler som gjerne vil møte andre som er single – spesielt i julen.

Vårt råd er som følger: Gjør det beste ut av det! De beste nettdatingssidene er noen av de beste stedene å møte andre singler!

Og juletiden er den beste tiden du kan starte nettdatingen din! Du kan chatte med folk du kanskje matcher med, du kan til og med møte folk og få en kaffe eller kanskje en vanlig date… det finnes uendelig med muligheter og i julehøytiden er nettdatingssteder plassen du skal være.

Vi anbefaler også at du holder deg aktiv. Det finnes mange aktiviteter i juletiden, fra utstillinger, til julemarkeder, og mye mye annet … hold deg aktiv.

I tillegg … Des flere aktiviteter du er med på, jo større er sjansen for at du møter noen i samme situasjon som deg selv.

  • Fokuser på det du virkelig vil og nyt tiden sammen med familie og venner

Som vi har snakket om tidligere. En av de største fordelene ved å være single i julen er at du faktisk ikke trenger å dra steder du egentlig ikke har lyst til.

Isteden kan du fokusere på deg selv, på de tingene du gjerne vil gjøre, og med de menneskene du har lyst til å være sammen med.

Derfor skal du gjøre det beste ut av singlelivet ditt. Ikke gå på kompromiss med de tingene du ikke vil gjøre.

Nyt julen på din måte!

  • Julen: Tiden for å være sosial og ta vare på deg selv

I løpet av juleferien, kommer det flere folk i gatene og alt blir mer dynamisk. Dette er et perfekt tidspunkt å møte mennesker på.

Ta med en bok på en bar, og kanskje avslutter du kvelden med en fremmed, snakkende om hvilke bøker du liker … Julen er ment å være en tid der du blir glad og gjør ting du normalt sett ikke gjør resten av året … rådet vårt er å prøve å være så sosial som mulig.

Gi deg selv en utfordring og prøv å snakk med fremmede på gaten, på en bar, på en restaurant, bibliotek, kino, etc.
Å være single i julen kan være veldig bra!
God jul!

 

 

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.