Skip navigation

Ideer for Valentinsdagen: Vennlighet er den mest attraktive egenskapen ifølge en undersøkelse gjort av EliteSingle.

Siste oppdatering januar 30, 2018

Vi nærmer oss Valentinsdagen. Dette er et perfekt tidspunkt for stevnemøter, første date , romantiske kvelder og gjennomtenkte gaver.

Hvis du som mange singler håper at du endelig får et godt stevnemøte på denne valentinsdagen, og klarer å forføre den du er matchet med, vil vi gjerne hjelpe deg ved å dele resultatene av en

undersøkelse gjort av EliteSingles sist år.

Planlegger du et valentindagsstevnemøte og du vil gjøre det så bra som mulig? Vel, kjære venn, det beste våpenet er snillhet.

En perfekt Valentinsdag med en perfekt match

Snillhet er absolutt den “viktigste egenskapen for singler når de leter etter partner for langtidsforhold», ifølge EliteSingles som brukte over 490 000 EliteSingles-brukere i undersøkelsen.

Hvordan kan vennlighet skape kjærlighet?

Valentinsdagen er den perfekte dagen for å feire kjærligheten, respekt og vennlighet. Hvis du er så heldig at du har begynt å chatte med en potensiell match og du har bestemt deg for at den 14de februar er dagen der dere skal møtes og merke kjemien mellom dere, så skal du vite at ifølge undersøkelsen mener 81 % av kvinner og 62 % av menn «at vennlighet er veldig viktig hos en partner» og er viktigere enn andre egenskaper som sex appeal, forbindelse og moral.

De tre beste egenskapene for en perfekt valentinsdag

Studien har gått enda lengre og gir oss nye innsikter i de beste egenskapene singler leter etter når de dater og skal velge en perfekt match.

  1. Vennlighet
  2. Følelsesmessig forbindelse
  3. Seksuell kompabilitet

Hvis du klarer det på disse tre områdene, kan du være sikret en god date!

Salama Marine, en forholdspsykolog ansatt hos EliteSingles datingside, sier at “ Det er vitenskapelig bevist at vennlighet og generøsitet er de to viktigste elementene for et forhold som varer.

Vennlighet handler ikke om å late som man er glad hele tiden, men om å være omtenksom med partneren din. Det er måten man med omtanke uttrykker følelsene sine – både de gode og de

dårlige».
Valentinsdagen er rett rundt hjørnet, og du har nå det optimale verktøy for å starte et langtidsforhold med matchen din.

Vennlighet kan vinne hjerter!

Det er mange forskjellige romantiske aktiviteter du kan gjør med partneren din på Valentinsdagen.

Du kan ha en romantisk middag hjemme, gjøre romantiske idrettsaktiviteter sammen eller dra på skjønne reiser!

Dette året kan bli ditt Valentinsår. Alt du trenger er å begynne å forberede deg og imponere daten din med vennlighet og kjærlighet.

 

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker cookies og hvordan du kan endre innstillingene dine.